zsizsi csak képet váltott:D
Szemen szedett rágalom!Jéé! Zsizsi logót váltott! Csak nem plasztikai sebésznél jártál?
Jó képûbb lettem, mint valaha!

Szemtelen banda!

zsizsi csak képet váltott:D
Szemen szedett rágalom!Jéé! Zsizsi logót váltott! Csak nem plasztikai sebésznél jártál?
Ezt a Pythonnal nyomtad?
Teljesen átérzem a problémád! Én a XIII-ból mentem az AM-be.
Most elõször a "valódi" forgalomban, és most elõször klipsszel.
Azt hiszem, az odavezetõ úton háromszor csúsztam el a padkán, vissza már egyszer sem. Az út elsõ felén talán 26-ig mertem feltekerni, vissza felé már megvolt a 32. A nyár végére majd jobban megy!
Kitartás!
LPL
...akkor Te vagy az új kolléga...???
Szerencsére (mivel az AMBringában dolgozom) nem kell megvennem, hanem végig tudom próbálni, hogy mi lesz az ami tetszik, és akkor abból építek majd valami finomat. Mondjuk ami az ablakban lóg, azt full E-DuraAce-el:D
Én csak kalásztól mentem a bringaúton, de valahol Tahinál volt egy felbontott darab, ami vicces volt:)
Thy! Nem aprózod, rögtön egy full carbon gépet!Szerencsére (mivel az AMBringában dolgozom) nem kell megvennem, hanem végig tudom próbálni, hogy mi lesz az ami tetszik, és akkor abból építek majd valami finomat. Mondjuk ami az ablakban lóg, azt full E-DuraAce-el:D
Én csak kalásztól mentem a bringaúton, de valahol Tahinál volt egy felbontott darab, ami vicces volt:)
Dehát ha ennyire vágod a témát (én a felét nem értettem amit írtál...
...), akkor miért nem inkább építetted, akár a Lepus-t is...??? Persze lenne szívás rendesen, de kevesebbe kerülne és az lenne, ami a vágyad...
...még mindig kiváncsi lennék, hogy oldottad meg az Erzsébet híd alatt Lepus-al, nekem bringával sem sikerült...
Bringával sem?! :scared: