Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Én hitvessel Ausztriába készülök, idén Villach és környéke a cél. Montis cimborákkal újra próbálkozunk a Stelvio környékén, hátha ki tudunk fogni egy esõmentes hetet.

Benne lennék a rekus bandával egy Magas-Tátra karikában, Python-féle békési programban, Pilis-, Börzsöny-, Mátra körökben...
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

..Ki milyen nagyobb lélegzetû túrát tervez a nyárra?..

Részemrõl ide tervezem:
Természetbarát.hu - 42. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó - Mindszent

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Úgy látom nagy a csönd, ezért feldobok egy kérdést. Ki milyen nagyobb lélegzetû túrát tervez a nyárra? Ez alatt azt értem, hogy minimum egyhetes legyen a túra vagy hosszabb. Biztosan vannak gondolatok a fejekben amelyeket szeretnétek esetleg megosztani a többiekkel. Ne fogjátok magatok vissza. Részemrõl egyelõre semmi gondolatom nincsen ezzel kapcsolatban. Korai még errõl beszélni? Most van itt az ideje a tervezgetésnek.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek a segítségét a cipõ vásárlással kapcsolatban. Dolgozom az ügyön és a végeredményrõl tájékoztatlak benneteket.
Abszolút igaz, hogy szezonon kívül kell megvenni a szezonra való cuccokat. A megtakarítás meg jó lesz sörre:p, vagy bármire.
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Most kell sátrat venni! :)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Jah!
...és nyáron SZIGORÚAN PAPUCS!!!:):):)
az átmeneti félcipõs idõ szakot nem igazán komálom.:)
toljad neki!!!

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Jövõ hétre -10 alattit ígérnek,már alig várom:).Kimegyek és letesztelem a bakancsot.A régi -26 fokban még jó volt.Nálam télen nem az a lényeg hogy milyen átlag és mennyi a km,hanem az hogy a kolbász és a szalonna ne alakuljon át fókazsírrá:D
toljad neki!!!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Föl kell azt próbálni Isu! Az a tuttti! Ahány gyártó, annyi forma. Sorolhatnám, hogy nekem melyik vált be, de felesleges. A lényeg, hogy neked melyik lesz jó.
Általánosságban azt mondható el, hogy rekura nem gyártanak cipõt! A talpa áthûl, a sarka elkopik... (pláne a lowracereknél)
Arra figyelj, hogy mire akarod használni. Ha túrázóst keresel, akkor puhább talpút keress (nekem a szandálom ilyen), hogy tudj benne járni is. A merev talpúban viszont jobb tekerni (ilyen a normál cipõm, karbon talppal). Az "eggyé válik" a pedállal, de járni benne olyan mint egy síbakancsban. A téli cipõ jobb mint a kalucsni, de a hõhíd itt is megvan a klipsznél. Én használok egy tükrös, alu-gyapjú betétet a téli cipõmhöz nagy hidegben, de mínuszokban az sem segít. Nulla foktól viszont nagyon komfortos betét nélkül is!

Az olcsóság túl drága lehet! Inkább adj érte többet, de próbáld fel! Vagy próbáld fel és vedd meg a neten!

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

A téli cipõ olyan, mint ha vennél egy jó minõségû kalucsnit. A talpa sajnos annak is áthûl.

A probléma másokat is barkácsolásra indított - félmegoldás a videón:

http://www.youtube.com/watch?v=wqitYa50Mho

Ha az egész talpra kiterjeszti a hõszigetelt lapot, akkor már 3/4-ed megoldás...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Azért a mérettel vigyázz, mert én ezt tapasztaltam:

Ez az enyém is. 46os nem volt a 43as lábamra, most a 47 kényelmes.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

dartos ez azért nem igaz mert akinek hoszab a nagylábujánál a meletelevöketö :o

Bocsánat! Yetikkel nem számoltam :D XDXDXD

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
dartos ez azért nem igaz mert akinek hoszab a nagylábujánál a meletelevöketö :o
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Biciklis cipõt ezért kell talpméret hossza alapján venni...leméred a sarkadtól a nagylábujjad elejéig, és az a tuti...a cipõnek meg a talpbetét hossza megadja hogy jó-e neked vagy sem....szélességet is lehet szerintem ugyanigy.
Kipróbálni meg szerintem ki lehet nagyobb áruházban, ahol van pár biciklis cipõ.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nekem is cserélnem kéne már, de még mindig nem akar széthullani.
A misimano nagyon keskeny, ezért kell belõle nagyobb. Bármilyet is veszel, az a tuti, ha felpróbálod.
A téli cipõ olyan, mint ha vennél egy jó minõségû kalucsnit. A talpa sajnos annak is áthûl.

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Ez így van, nekem a 42-43 közötti lábméretemhez a 44-es mishimanó pont jó.

Ajánlom az SH-M087G -t. Elõnyösebb a magyar bolt, mert azért jó azt a cipõt felpróbálni.

Hát nekem is pont ez a típus van. Isuka ezt már személyesen is kipróbálta, de mivel neki kicsi volt, az én bringámon meg a hajtómû is közel volt neki, túl sok tapasztalatot nem tudott vele begyûjteni.

Én meg gondolkodom egy téli cipõn, mert ebben hajlamosak a lábujjaim így télen teljesen lefagyni (mondjuk nem is egy téli cipõ).

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

hallo, nem szaladt bele valaki veletlenul spd cipo akcioba? mar turom a netet egy ideje de nem talaltam semmi elfogadhatot

Csak egy kis érdekesség.
Adidas 43-as méret=Shimano 46-os méret.
A 43-as Shimano csuka nem kicsi volt, hanem lehetetlenül kicsi.

Posted Image

"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

hallo, nem szaladt bele valaki veletlenul spd cipo akcioba? mar turom a netet egy ideje de nem talaltam semmi elfogadhatot

A bikemag apro-t figyeld, ott szokott lenni használt is, új is, csak új nem mindig...egyébként szerintem vehetsz próba nélkül is, én lemértem a talpam hosszát, és azalapján tökéleteset vettem.
Újat meg néhetsz eBike-on is.

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Nem tudom mi neked az elfogadható, de talán ezeknél akad:

Kerékpár alkatrész, kiegészítõ Ajánlom az SH-M087G -t. Elõnyösebb a magyar bolt, mert azért jó azt a cipõt felpróbálni.
MTB-Schuhe günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de

Nyáron a Bringabutik akciózott cipõt pedállal párban is - ha pedál is tervbe van véve esetleg, akkor próbálj alkudni...

eBike-on 21590-be kerül ugyanez....és mint általában minden esetben, az eBike a legolcsóbb ha õkis forgalmazzák...nem reklám akar lenni, de nagyon rendes csapat, évek óta tõlük veszek szinte mindent, minden probléma nélkül.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Nem tudom mi neked az elfogadható, de talán ezeknél akad:

Kerékpár alkatrész, kiegészítõ Ajánlom az SH-M087G -t. Elõnyösebb a magyar bolt, mert azért jó azt a cipõt felpróbálni.
MTB-Schuhe günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de

Nyáron a Bringabutik akciózott cipõt pedállal párban is - ha pedál is tervbe van véve esetleg, akkor próbálj alkudni...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
képtár