Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

velomobil házilag
aki esetleg saját készítésû trike burkolaton töri a fejét, annak ajánlom:

http://sports.websho...570241859vRQIIk
http://sports.websho...556581441oVNuFf

:)

Ez nem lett csúnya, de a költségvetésére kiváncsi lennék...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Én az alapméret/túlméret szlenget szoktam meg, ez politikalilag inkorrekt az 1 1/8-ossal szemben? ;)

Igen, a "túlméretes" teljességgel politically incorrect, mivel a felkészületlen olvasóban azt az érzetet keltheti, hogy a szóban forgó tárgy a normális méretûnél nagyobb, azaz abnormális.

Több toleranciát követelek a 9/8-os villanyakak nevében!
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

1-1/8 collosnak nevezik. Nem túlméretes. Ha csak a nyaka kell, azt lehet külön kapni. Egyegészegynyolcados nyakat keress!

Én az alapméret/túlméret szlenget szoktam meg, ez politikalilag inkorrekt az 1 1/8-ossal szemben? ;)
Nem elég a nyak, kell a váll és a szárakból is valamennyi, de a szár hossza nem kritikus, azért mondom, h mindegy a kerékméret. Nem kerék fog benne futni, azért jó a törött, csavarodott, stb is.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Keresek görbe, törött, vágott, megunt, stb.túlméretes (28.6-os) villát. Van valakinek? Kerékméret mindegy.

1-1/8 collosnak nevezik. Nem túlméretes. Ha csak a nyaka kell, azt lehet külön kapni. Egyegészegynyolcados nyakat keress!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Keresek görbe, törött, vágott, megunt, stb.túlméretes (28.6-os) villát. Van valakinek? Kerékméret mindegy.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

http://www.borisbeaulant.com/
nem csak fémbõl lehet :)

Aranyos dolog, de - ahogy a gyerekek mondják - nem kéne. Szerintem elég sok nyûg lehet vele. (esõ, kátyú ... szú :)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
http://www.borisbeaulant.com/
nem csak fémbõl lehet :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
pyton nálam ez nemsokat oszt vagy szoroz párperc és akár 28 as villa lesz belöle:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Kosszi mindenkinek a segitseget.
Thommey,ha az Ambringa-nal dolgozol akkor meg erdelene a TW-bents-tol az Artifice,illetve a T1X ara(mindegyik 81 sebesegel,dual-drive-al)ha lehetseges.
Attila-nak is kuldtem mail-t,az arakal kapcsolatban varom a cimemere a valaszat.
Nalunk "CSAK"19%az afa :))!!!Nagy osszegnel az is sok.
Gondoltam szombaton sikerul atugornom de ugy nez ki esett a dolog.
Udv
Z

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
velomobil házilag
aki esetleg saját készítésû trike burkolaton töri a fejét, annak ajánlom:

http://sports.websho...570241859vRQIIk
http://sports.websho...556581441oVNuFf

:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Még nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz, akkor egy nagyon durva Furai-val gazdagodik a hazai rekus tábor! Olyan én fogam alá való:D

És ezt ma vigyorgás nélkül sikerült elhallgatnod elõlem!!? :scared:
:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Mi az ara?25% afa visszaigenyelheto?Vagy ezeket a "piszkos"anyagiakat csak Attila-val?
Udv
Zi

Holnap írok neked pontos árat. Természetesen, ha exportos számlát kérsz, akkor az itteni áfát nem kell fizetned, hanem nálatok fizeted be a gondolom nem 25%-ot:)
Ha a vállalkozásodra tudod venni, akkor ott is vissza tudod igényelni.
Üdv:Tamás

Még nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz, akkor egy nagyon durva Furai-val gazdagodik a hazai rekus tábor! Olyan én fogam alá való:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
26"-ost a 20-as villába ez még neked is nagy kihívás, de megoldod! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Lompi: A Fujinba sem ballonos, sem elõre 26-os kerék nem fér el.

thommey csak nálatok nem fér bele nálam simán:) :D ;)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Motyoo tervezi...

- mármint csináltatni vízálló táskát.
Bocs a késõi válaszért, szabin voltam.

Szóval a Bagaboo-val beszéltem, azt mondta a srác, hogy a bolti (100 EUR-os) ár alatt õk sem tudják kihozni az egyetlen darabot (vagyis 1 párat az egy-egy oldalra): szabásminta és egyéb szívások miatt. Viszont ha többünknek is kellene ilyen, lehet, h oda lehetne verni a Radical/Ortlieb táskák árának rendesen... Ki akarna ilyet?

Python! Örülök, h felvetetted ezt az "agyváltó only" dolgot, azért is, mert elõjött a hátul agyváltó + elsõ szorzó. Ez nekem is nagyon piszkálja a csõröm, jó, hogy bekerölt a köztudatba :)

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts

Igen, tõlünk vette a gépet. Van egy "egyszerû" 27 sebességes FS-ünk itt kipróbálhatóban, ha érdekel gyere és próbáld ki. Durván jó, de persze nem olcsó gép.

Mi az ara?25% afa visszaigenyelheto?Vagy ezeket a "piszkos"anyagiakat csak Attila-val?
Udv
Zi

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Halihooo,Budakalasz,a Fujin is onnan szarmazik.Udv Attila-nak!
Szuper jo ember.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ne beszéld le Õket Papa! Olcsóbb és egyszerûbb lesz nekünk a más hibáiból tanulni!
Bár... A mienkbõl sem sokan tanultak! :)

A fontosabb, hogy megkaptam a francia fordítást! Beillesztem az eredeti tervekhez és eljuttatom, mondjuk ide.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Erre a dologra is van(elmeletileg)megoldas.
Van egy csavo(Domnicu)nem ezen a forumon aki nem reg vasarolt egy fs scorpion-t 81 sebesegel,es o emlitette,hgoy nem nagyon vannak akadalyok amit le nem tudna kuzdeni.
Igaz a hegymenetben kicsit lassub,de ennyi sebesegfokozattal(ha megvan hozza a labizom is)azert megiscsak feljutsz elobb vagy utobb oda ahol a montisok mar (reg?)read varnak.
Harom kereknel akar 3-4km/ora is tudsz meg tekerni felfele,ami montiknal mar nem nagyon mukodik...

Igen, tõlünk vette a gépet. Van egy "egyszerû" 27 sebességes FS-ünk itt kipróbálhatóban, ha érdekel gyere és próbáld ki. Durván jó, de persze nem olcsó gép.

zilo_b33

zilo_b33

vendég

• fórumtag
  • 36 posts
Hello TOM2.
Kosszi az infot,de pont az arral van bajom.Ha lenne penz Scorpion fs lenne(keresre Speed,Street-machine hatso resszel ahol van telo+fek),de mivel nincs TW-bents fele kaccsingatok.
Kerdes,hogy ki mit tudd roluk?