Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Posted 2009. October 14. - 12:06

Posted 2009. October 14. - 11:02

Aszimmetrikus a felsõcsõ? Vagy hol fér el a válla, feje?
Átmegy a testén

Mindenesetre nem szívesen esnék egy ilyen géppel.
Posted 2009. October 14. - 09:40

Egy USA-béli fickó a netet böngészve kitalálta hogy kell neki egy titánvázas FWDMBB bringa. Anélkül hogy ült volna valaha ilyenen, rajzolt egyet és megrendelte egy titános cégnél.
Itt a gép.
És most a BROL-on sír hogy jaj, nem gondolta volna hogy ezt ilyen bonyolult hajtani. Komolyan mondom, megáll az eszem!
Aszimmetrikus a felsõcsõ? Vagy hol fér el a válla, feje?
Posted 2009. October 14. - 09:34

Posted 2009. October 14. - 07:59

papa ez nem jött be nálamEgy USA-béli fickó a netet böngészve kitalálta hogy kell neki egy titánvázas FWDMBB bringa. Anélkül hogy ült volna valaha ilyenen, rajzolt egyet és megrendelte egy titános cégnél.
Itt a gép.
És most a BROL-on sír hogy jaj, nem gondolta volna hogy ezt ilyen bonyolult hajtani. Komolyan mondom, megáll az eszem!
Posted 2009. October 14. - 07:24

Itt a gép.
Posted 2009. October 14. - 07:06

A hasra lefolyó víz ellen mit lehet tenni? Ha a felsõ hosszú és vízhatlan, a nadrág attól még alávezeti a vizet. Vagy rosszul gondolom?
Alá bizony. És mind a csuklóknál, mind a bokánál (ha magas a hajtómû meg a kormány) gondoskodni kell a zárásról. Én egyszerûen nem rekuzok hideg, esõs idõben.
Posted 2009. October 13. - 23:58

A talpad fog jobban fázni. Egyrészt mert több szelet kap, másrészt az alacsonyabb vérnyomás miatt. Nagy, tágas cipõ, több, meleg zokni kell. A téli kalucsnik túrót se érnek, mert alul ugyebár lukasak. Néhány kanadai ismerõsöm télen feltesz egy ilyet is, ez segít a legtöbbet:
http://www.mueller-hp.com/xt.htm
Mások a vadászboltban kapható, elektromosan fûtött talpbetétre esküsznek. Meg a kémiai fûtõ (egyszer használatosra.) De ezek csak pár órát bírnak.
A talpfázásra nem gondoltam volna!
Köszönöm mindegyikõtöknek a tudásmegosztást!
A hasra lefolyó víz ellen mit lehet tenni? Ha a felsõ hosszú és vízhatlan, a nadrág attól még alávezeti a vizet. Vagy rosszul gondolom?
Posted 2009. October 12. - 20:50

Nem gyenge. Ezek szerint egy kis durvulás sokkal többet ad egy merev villának, mint a folyamatos testsúly. Mert nem kevés nem csak olcsó merevvillát láttam kifelé csoffadni egy kis ugrálás után. Azért a gödrökben ez is kap, de ezek szerint töredékét:)
Statikus és dinamikus terhelés, óriási külömbség! Egyébként az acél, mint alapanyag az egyik leghálásabb. Jól méretezhetõ és idõben jelzi a határait. Elõször is rugalmas. Amennyiben a terhelés eléri a tûréshatárt, akkor tartós alakváltozást szenved, meghajlik. Törni nem igen szokott... Természetesen az eltérõ széntartalmú acélok, eltérõ módon viselkednek. Én a magam részérõl jobban tartok a gyári hegesztés tartóságától.
Posted 2009. October 12. - 20:34

Mi újság az Alfine-al? Valószínûleg nekem csak Nexusra tellik, de erõsítem a komfort vonalat. Mivel agydinamót szeretnék, ezért a költséghatékony megvalósítás érdekében valszeg V-fék lesz.Köszönöm.
100t-os bélyegkép Lompi bringával?Amúgy gratula a masinához. Ugye hátul nem lesz tárcsafék? (kikapná a kereket abból a papucsból)
A felvetésed teljesen jogos! Lenne! Amennyiben nagysebességgel tolatnék. De, ettõl ígérem tartózkodni fogok! Nézz meg egy villát és gondolt át!
Köszi a gratulációt!
Posted 2009. October 12. - 17:27

Valóban nem ilyen irányúra tervezték. A ötlet nem az enyém és mivel dokumentáltan (és összesen) legalább százezer km.-t mentek hasonló megoldású gépeken, így bátran adaptáltam ezt a felfüggesztést ezen a jószágon.
Nem gyenge. Ezek szerint egy kis durvulás sokkal többet ad egy merev villának, mint a folyamatos testsúly. Mert nem kevés nem csak olcsó merevvillát láttam kifelé csoffadni egy kis ugrálás után. Azért a gödrökben ez is kap, de ezek szerint töredékét:)
lompi: Explorer a lúzereké

Posted 2009. October 12. - 17:00

ezt mos komojan mondodKöszönöm.
100t-os bélyegkép Lompi bringával?Amúgy gratula a masinához. Ugye hátul nem lesz tárcsafék? (kikapná a kereket abból a papucsból)

Posted 2009. October 12. - 16:54

Köszönöm.nézdmeg akkor ujra de legközeleb bélyeg képlesz:P
100t-os bélyegkép Lompi bringával?

Posted 2009. October 12. - 16:50

nézdmeg akkor ujra de legközeleb bélyeg képlesz :rocketmanOperát használok és szétb.ssza a szélességet, ha nem állítatom be vele oldalnyi méretezésre külön. Ha van rá lehetõség, használjatok légyszíves kisebb képet, vagy olyan képmegosztót, ami támogatja a bélyegképeket fórumokhoz.
Posted 2009. October 12. - 16:47

érdekes nálam a 19" rolsem logle amugymeg ne expolert használj és akkor átméretezi a böngészö a beálitott felbontáshoz.
ja amugymeg nem a serveren van a kép ha nem tudnád csak belinkeli jobgomb az egéren a képen tulajdonság vagy a képcimének másolása.
Operát használok és szétb.ssza a szélességet, ha nem állítatom be vele oldalnyi méretezésre külön. Ha van rá lehetõség, használjatok légyszíves kisebb képet, vagy olyan képmegosztót, ami támogatja a bélyegképeket fórumokhoz.
Posted 2009. October 12. - 16:32

érdekes nálam a 19" rolsem logle amugymeg ne expolert használj és akkor átméretezi a böngészö a beálitott felbontáshoz.Nekem csak két kérdésem lenne:
-nem lehetne a képeket olyan méretben felrakni, hogy ne lógjon le egy 24"-os monitorról sem? Teljesen széthúzza a topikot, és feleslegesen so helyet foglal a szerveren.
-az a hátsó "elsõ" villa bírni fogja a terhelést? Mert abszolult nem ilyen irányúra tervezték.

Posted 2009. October 12. - 14:32

Posted 2009. October 12. - 13:28

Posted 2009. October 12. - 13:08

Én a pythonoknál találkoztam ezzel a megoldással, bár akkor még nem alkalmaztam, hiszen az enyém telós lett.
http://www.python-lo...nau-Tour 06.JPG
Ha Jürgen Magesnek bevált az elmúlt hatvanvalahányezer km. alatt, talán alattam sem omlik össze!
Biztos