Oxygén !
Megértettem hol a helyem...
DE ...
....az 1-re : rögtön találtam egyet és nem nagyon keresgéltem, sok van ilyen...Tettem egy megjegyzést, de nekem teljesen mindegy, hogy 2-3 centiméter vagy több bánom, hogy szóvá tettem ! Egy teszt gép akkor az igazi, ha alapvetõ dolgok stimmelnek, mert akkor hozza azt az eredményt, amit valójában tesztelünk. Ilyen alapvetõ dolog - szerintem - a szögek betartása az utánfutás és a kerekek egy vonalon haladása a hajtómûház legyen derékszögben a keróra stb.. Ezután még van pár dolog, de ez az alap.
2. ebben igazad van, de ha állandóan küzdeni kell a bringával, mert nem elég, hogy az ember egyensúlyi állapotát keresi, de ezt még a bringa sem segíti elõ, akkor magamat csapom be azzal, hogy magamra fogom, hogy nem tudok biciklizni. Vidéken érdemes megnézni néhány öreg biciklit. Némelyik úgy meg van rokkanva, hogy bizony a vezetõje nem a 1,5 liter pálinka amit a gyomrában hordoz miatt kacskaringózik. Ezért is tartom fontosnak ezt a kérdést.
3. Nem kell Tomnak ne higgy neki. Ha az írásaim nem szimpatikusak higgy annak. Ez egy nyilt fórum, ahol az ember leírja a véleményét és én legutóbb is ezt tettem. Ha ebbõl az jön le, hogy ez a stoki egy sznob okoskodó, vagy akár Thommey II, akkor higgy ebben. Nyilván a hónapok alatt bebizonyosodott, hogy stoki közelebb áll Thommey-hoz, vagy akár Murlához (remélem nem sérettem meg egyikõjüket sem), mert más az értékrendje és ez nem pénz kérdése, egyszerûen felfogás kérdése. Lompit és még sok más embert személyesen nem ismerek, de úgy gondolom kialakult egy olyan kép bennem bármelyik fórumozóról, amivel nagyon nem lövök mellé, ha személyesen is találkozok bármelyikõtökkel.
4. ebben igazad van, de ha az ember többször elolvassa amit a másik ír elég nagy százalékban rá lehet jönni a hangsúlyra, csak ehhez az kell, hogy többször elolvassa.
Az 5.-öst erõsnek érzem, tele erõs túlzásokkal !!! Nincs szaktudásom és hozzáértésem sem a témához úgy ahogy azt hiszem nagyon kevés embernek van ebben a témában magyarországon. Én biztosan nem vagyok ebben a körben, holott már 2 saját rekut hajtok és hajtottam és birtoklok (még) és 4-et próbáltam. Viszont VÉLEMÉNYEM lehet !
6. Értem. Ha úgy érzed okoskodó stoki rossz kicsengésû vitákat generál, akkor sûrûn nem kell írnom ebbe a fórumba. Csak én úgy gondolom egy csapatban mindig jó, ha van egy balansz. Én úgy érzem eddig egy picit ilyen szerepet is betöltöttem nem tudok bólogatni mindenre, mint a bólogató kutya a kalaptartón.
7. építõ volt a 2-3 centis téma is, csak ezt át sikerült fordítani arra, hogy Lompi csinált egy görbe vázat és stoki most talált Lompin egy fogást és most jól megmondja. Neeeeeem, könyörgöm nem !!! stoki csak próbálta sugalni, hogyha Lompi ilyen nagyiparban ûzi, dobjon össze egy preciziós acélanyagokból (egyszer) egy sablonasztalt, vagy egy sablonkeretet és a jõvõben úgy gyártsa a vázakat. Nyilván ez pénzbe kerül, de Lompi ügyesember és ha kellõ idõt szán rá pontos lesz, amibõl olyan vázak potyognak ki, hogy a milliméterek is remegni kezdenek. A képek alapján ez a sablon nem ilyen volt és mivel magam is hegesztgetek tudom, hogy a milliméter nagy úr és a vas zártszelvények mérettartásban igen gyengék !
U.I: Természetesen Lompit és Téged (mást sem) semmilyen formában nem szeretnélek megbántani, mindenki olyan bringát csinál és hajt, amilyet akar. De ha publikálja egy ilyen fórumon, akkor biztosan lesznek olyan emberek, akik hallgatnak, vagy véleményt formálnak errõl, akár negatívat is. A 2-3 centi ez volt a többire meg hallgattam, bár tettem volna ezt a 2-3 centire.
Maga a lengõorrú kisérleted nagyon tetszik ezért is olvasom a fórumot, de próbálom helyén kezelni a dolgokat és amihez úgy érzem hozzá tudok tenni azt VÉLEMÉNY és nem szaktudás formájában kívántam megjegyezni.
Tudnék még sorolni olyan dolgokat, amelyek nem tetszettek, de magam is egyensúlyozom a hallgatás és a vélemény nyilvánítás között és visszagondolva úgy érzem jó arányban vagyok a jó és a negatív megjegyzéseimmel, csak mindig a mínuszos a szembetûnõbb !!!