hááát, hosszú combjai vannak, az biztos!Nekem ez magas.

A balaton körre már 2 tom2trike úgy néz ki hogy indulni fog
Írjátok be a naptárba!
2010. április 3.-5. (szombat-hétfõ) Balatoni Húsvéti Kerekes évadnyitó
2010. május 22.-24. (szombat-hétfõ) Balatoni Pünkösdi Kerülés
2010. május 29-30 (szombat – vasárnap) Békéscsaba – Arad – Békéscsaba Nemzetközi Szupermaraton Egyéni és váltóverseny Kerékpáros és Görkori Túra
Az elõzõ fekvõkkel is épphogy elkészültem a nyár közepére, azt hiszem most is "jó" irányban haladok... De persze elkészülhet tavaszra is, kérdés csak, h melyik tavasz lesz az... De szerencsére Ti olyan szorgalmasak vagytok,h addig is lesz honnan kölcsönkérni!Bocsi Motyoo, járd körbe a témát türelmesen alaposan. A tavasz nem sokára itt van! (remélem! nagyon!)
Ez nem az. A cél információszerzés, sokan úgy is hívják: kutatás. Kísérletezni ugyan jó, ezt mindannyian tudjuk, hiszen ez hozott itt minket össze, de azt hiszem ez a stabilitás-manõverezhetõség neccesebb kérdés annál, semhogy otthon a pincében 1-2 óra alatt választ kaphassak rá. Márpedig szeretnék, legalább valami felszíneset, amit az alatt az 1-2 óra alatt el lehet olvasni és meg lehet emészteni! Papa linkelt anyagai éppen megfelelõnek tûnnek, köszönöm!„A tett halála az okoskodás!”
Nem jársz a XI ker felé mostanában? Meg kéne nézni ezt a hálót....„A tett halála az okoskodás!”
De, ezt most miért is írtam ide?Na, mindegy! Öregszem és szenilis vagyok!
Jó ötlet, ki fogom próbálni!
De nem csak a kerékbillenés a kérdés (amúgy ezt nem csak wheeflop, hanem forkflop-ként, villabillenésként is láttam már emlegetni), hanem a másik oldalról az is, hogy mekkora pozitív utánfutás kell ahhoz, hogy nagy(obb) sebességnél is megvalósuljon a stabilizáló hatás adott villaszög és kerékméret mellett? Azaz meddig lehet csökkenteni az utánfutást? És akkor már persze az is felmerül, hogy mekkora a maximális utánfutás, ameddig érdemes elmenni?
Jó ötlet, ki fogom próbálni!Kísérletezz!
;948452'] az lwb-knél megfigyeltem, hogy a laposabb villaszöghöz nagyobb elõrenyúlású villát társítanak.
Azt viszont érdekes lenne tudni, hogy a laposabb homlokhoz a rövidebb vagy a hosszabb utánfutás az ajánlottabb?