Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Annyit úgysem adnál amennyibe nekem van! :) Porosodik az asztal alatt, én személy szerint örülnék, ha újra éledne! Alkudni egyébként is velem kellene! Kérd meg Lompit, hogy készítsen leltárt és akkor legyen egy láda sör!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Hirtelen nem lesz ez egyszerre so(k)k...??? ;) ...Fekvõ, kis kerék, alacsony alaposan döntött üléspozició, elsõ kerék hajtás ???

Belecsapsz a lecsóba...;)

Hogy egy kedvenc filmembõl idézzek: Kihívás:D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Köszönöm!
Egyébként a lengõvilla a mostani lengõorrúmban van, az ülése a Leviében szolgál, de a méretezésben lényeges részek még megvannak! Lompinál kellene leltárt csinálni, hogy mi hiányzik hozzá, de kiindulási alapnak jó lehet.

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Ugye csak viccelsz h ennek az elejét adná oda?????????????? Vagy félre értettem? Pár sörért????

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Ha korábban jön a lelkesedésed, akkor ezt kipróbálhattad volna!
Feltöltött kép
A Pythonok nagyon érzékenyek a méretezésre, ha nincs terved hozzá se kezdj! A többiek már biztosan unják a témát, úgyhogy csak röviden! :)
Itt találsz adatokat meg filmeket: http://www.python-lo...e/projects.html
Ja és csak a zene miatt is ezt:
Az eleje (aluból) talán még megvan Lompinál, ha csinálnál hozzá egy hátulját :) Pár sörért biztos odaadja!

Rendben! Akkor mostmár értem a neved:D Ez amit ide kiraktál majdnem jobban tetszik mint a japán sõt...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

huuuuuuuuuu köszi ezt a képet
ez nagyon állat

Hirtelen nem lesz ez egyszerre so(k)k...??? ;) ...Fekvõ, kis kerék, alacsony alaposan döntött üléspozició, elsõ kerék hajtás ???

Belecsapsz a lecsóba...;)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ha korábban jön a lelkesedésed, akkor ezt kipróbálhattad volna!
Feltöltött kép
A Pythonok nagyon érzékenyek a méretezésre, ha nincs terved hozzá se kezdj! A többiek már biztosan unják a témát, úgyhogy csak röviden! :)
Itt találsz adatokat meg filmeket: http://www.python-lo...e/projects.html
Ja és csak a zene miatt is ezt:
Az eleje (aluból) talán még megvan Lompinál, ha csinálnál hozzá egy hátulját :) Pár sörért biztos odaadja!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
megadnád a honlapját?

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Én nagyon kezdõn tanulok japánt Jót tesz majd az az oldal bár még semmit sem fogok érteni:D

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
huuuuuuuuuu köszi ezt a képet
ez nagyon állat

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
szerintem nagyon jól néz ki. a héten megpróbálom megcsinálni a hátulját meg az ülés felfogatást. Az elsõ kerék meg nem fordulni fog hanem dõlni így kisebb körbe tudok majd fordulni

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ha már meg lettem szólítva...
Feltöltött kép
A fickót Nobuonak hívják, van saját honlapja. Japánul... (kisszék, pálcika, pálcika, hóember)
Gyönyörû munkát végzett, de egy métert sem ment vele. Késõbb épített egy háromkerekût, arról vannak felvételek a Youtubeon. Negatív utánfutás jó poén, de nem kezdõnek való!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
[quote name='lazac']Most akkor tulajdonképpen hány bi/triciklit építesz,, milyen célra is?

csak hobbiból! Saját használatra!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Megtaláltam álmaim keróját ! Nézzétek és csodáljátok! Ott a nagy kék mellet az a pici szürke! Május végére be szeretném fejezni! Feltöltött kép

Wow!!! :):):) Akkor nagymamád ilyen penge fekvõvel pedálozott már? :):):)
Akkor Pithon meg Lompi mester a te embered :)
Motyoo meg addigra kikísérletezi a csuklópont méretezését :)
:)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Megtaláltam álmaim keróját ! Nézzétek és csodáljátok! Ott a nagy kék mellet az a pici szürke! Május végére be szeretném fejezni!

Sok szerencsét hozzá! Ha fél órán belül nem fogsz tudni menni vele, az nem azt fogja jelenteni, hogy rossz a gép :D

Cruzbike kitet úgy lehet még csinálni hegesztés nélkül, hogy egy másik váz nyeregvázcsövét a stucnihoz, papucsát az elsõ villa papucsához fogatod, a fölösleget pedig levágod. Eredetileg én is így csináltam a lengõorrúm elejét:

Feltöltött kép
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Most akkor tulajdonképpen hány bi/triciklit építesz, milyen célra is? :)

/

Vasárnap futottam egy gyors fekvõs kört, de rámsötétedett. Bár Hozé-lámpám van, de eléggé lefelé nézve sikerült éppen feldobnom a Rapto-ra, mielõtt elindultam, így 3-4m-ert láttam csak folyamatosan magam elõtt. 25-ös tempónál el is kaptam egy akkora kátyút, hogy majdnem lerepültem az ülésbõl. Így végre a lánc is leesett a tányérról, most már tudom, hogy ettõl nem kell félnem, elõbb törik ketté valamelyik kerék, minthogy az állandó leesés problémát okozna. :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Megtaláltam álmaim keróját ! Nézzétek és csodáljátok! Ott a nagy kék mellet az a pici szürke! Május végére be szeretném fejezni! Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
ugysem árultad! :)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

...akkor ez eldõlt...! :)