Az hogy van véleménye nyílvánvaló! (igyekeztem megdöbbeni, de nem ment) Az hogy nem hallatja a hangját minden szinten, a téma prioritását jelzi. Vagy lusta vagy intelligens!
Miért annyira fontos itt és most bizonyítani a rekuk gyorsaságát? Mi függ tõle? Ha valaki utána jár a dolognak, akkor hiteles tények adatok bizonyítják ezt. Lehet róla beszélni, de vitázni nehezen. Az ötödik hely egy hetes felkészüléssel kiváló eredmény. Valószínûleg egy outival még jobb helyre jött volna. Egy hét alatt nem alakulnak ki a rekus izmok!
Tehát továbbra sem értem azt, hogy örülhetnél az ötödik helynek, ezzel szemben vitázol, vádaskodsz, gyanúsítasz. Jó eséllyel tovább mélyítve az érezhetõ ellentétet az outi és a reku között. Mikor döbbentek rá, hogy mindannyian akik a pedált tapossuk, egy oldalon állunk!?
És ismét visszaköszön a megosztó, de azóta pozitív elõjelû "iparihulladék" sztorid. A másik oldalon a Rémhöri által generált téma. Nem lehetne a szûklátókörûségtõl megszabadulni és végre nagyban nézni a dolgokat?
Ami viszont rendkívül szimpatikus, hogy Ottó véleményét nem olvasom sehol... Ötödik lett! Szép eredmény, gratulálok, minden elismerésem! Számomra Õ a SPORTEMBER, így nagybetûvel!
És már ezt is meglobbyztuk:) Mondok egy megdöbbentõt: Van aki életében egyetlen fórumra sem regisztrált, és mégis van véleménye!
Az egész storyhoz csak annyit fûzök hozzá, hogy ami kiemelkedõ: Laci másfél hét edzéssel lett abszolult 5.! Elõtte idén egyáltalán nem bringázott. Ez szerintem már tisztán bizonyítja, hogy a reku mennyivel gyorsabb.
Ezért írtam, hogy ha rendesen betartanák a szabályokat. Az amatõr kupa versenyein ugyanis elvieleg az amatõr kupa versenyszabályai érvényesek, ennek pedig a 12. pontja a következõ: "A fenti szabályokon kívül a futamokra a helyi illetve az UCI hivatalos versenyszabályzata érvényes." Az UCI meg ugye még csak nem is sorolja a kerékpárok közé a rekumbenseket, tehát el sem indulhatnának a versenyen.
Ha ugyanarra a pelsóra gondolunk akkor tévedsz mert :
XV. Balaton Maraton versenyki
10. Egyéb:
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- Fekvõbiciklivel idulók a rajtszámon szereplõ depójelöléstõl függetlenül kizárólag az utolsó depóból indulhatnak!
Akkor hol nem indulhatnak fekvõvel?
Vagy rosszul értelmezem??
Azt azért ne felejtsd el, hogy ha a Pelson rendesen betartanák a szabályokat, akkor rekumbensek el sem indulhatnának.
Hát azért nagyon nem mindegy, hogy ki nyer. De majd a Pelson kiderül
Óvni meg minek Magyarországon?
Az uccsó kettõt hol találtad?
Ha így volt, akkor a sporik jobban cseszegetik! A többi Outisnak jobban fáj! Amennyiben meg sportszerû volt, akkor gratula!
Túl hosszú lére eresztve egy ilyen témát, a visszájára fordulhat!
- Miért olyan fontos annak a rokkantbicajjal indulónak az eredmény!? Miért veri magát ennyire?- A közvélemény érdekes reakciókra képes...
Negatív reklám! Tapasztaltam már hasonló hatásokat ezen az oldalon.
Tudom hogy közhely, de az igazság ki fog derülni (nélkülünk is)
Ha így volt, akkor a sporik jobban cseszegetik! A többi Outisnak jobban fáj! Amennyiben meg sportszerû volt, akkor gratula!
Túl hosszú lére eresztve egy ilyen témát, a visszájára fordulhat!
- Miért olyan fontos annak a rokkantbicajjal indulónak az eredmény!? Miért veri magát ennyire?- A közvélemény érdekes reakciókra képes...
Negatív reklám! Tapasztaltam már hasonló hatásokat ezen az oldalon.
Tudom hogy közhely, de az igazság ki fog derülni (nélkülünk is)
Ja, biztosan van videó felvétele a futamáról, csak aztán eszébe jutott, hogy azon õ folyamatosan szembõl látható, amint "keményen küzd" a pofaszéllel!