habár atol füg menyi a bringa 16 vagy 26 kg

Érdekes konfiguráció jön ki, ha úgy értelmezem, hogy egy 2x26-os, merevvázas lengõorrú
- munkába járni, elektromos rásegítéssel hátul agymotorral, a csomagtartóra szerelt akkukkal,
- túrázni lecserélt, normál kerékkel, akku helyett csomaggal.
Munkába járni, elektromos rásegítéssel + néha túrázgatni... én is azt mondom, gondolkodj el komolyan egy 2x26-os, merevvázas lengõorrún, 1,75-ös gumikkal, hátul agymotorral. Jó nagy hajtómûvel kényelmesen tartani tudnád vele a 40 km/h-t.
... eddigi tapasztalataim alapján(12 év rekus tekerés) aminek 2/3-a trájkos volt, egyszer sem találkoztam volna olyan rendõrrel aki számonkért volna ezért
..
1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet - a közúti közlekedés szabályairól
..
Dehogynem...
Minden tanácsot szívesen fogadok, hiszen nekem 0 tapasztalatom van, Ti pedig régi motorosok (akarom mondani rekusok...) vagytok.
Azt mondod, ha már egy 20''-os kerék van, akkor a hátsó hiába nagyobb, nem segít a komforton?
A 20'' elsõ kerék oka ugye a hajtómû magassága volt, a 24'' hátsókeréké pedig az, hogy a 20'' kerékbe szerelt villanymotor a konstans max fordulatszám miatt nem lenne elég gyors. Meg ha hátul is 20'' lenne nagyon alacsonyan lennék, és a pozícióm is nagyon fekvõ lenne. Persze ezzel biztos lehetne variálni.
Igazad van, máris kaptam egy kedves invitálást, hétvégén kipróbálok párat...
A költségekkel kapcsolatban abban reménykedek, hogy egy bolti reku áránál (de talán még egy használténál is) azért jóval olcsóbb lesz.
Nem vagyunk rasszisták ! Mindenkit egyformán útálunk.Üdv a zárt osztályon!
Ez egy sokszínû, barátságos, segítõkész társaság - használd ki a lehetõséget.
... még ha a stílusomból ez nem is tûnik egyértelmûnek...
... még ha a stílusomból ez nem is tûnik egyértelmûnek...Ez egy sokszínû, barátságos, segítõkész társaság - használd ki a lehetõséget.
Szerencsésebb lett volna...
Üdv Mentát !
Szerintem nincs az a rendõr aki szólna azért mert a bringaúton Te trájkoznál. Õk is jobban örülnek ha védett helyen tekersz, és még a forgalmat sem tartod fel "felslegesen", esetleg veszélyes elõzésre "kényszerítve" a sietõsebb autósokat. Vsz olyan mint a világítás. Még ha nem is szabályos minden teljesen, de látják hogy figyelsz rá hogy lássál és lássanak, akkor nem b...szogatnak.
Érdekes, hogy elsõ rekunak mindenki swb-t esetleg lowracer tervez ...