Motyoo! Nem annyira kevés az a 306%. Nekem 39-26 a legkisebb, és 52-13 a legnagyobb áttételem 35-622-es keréken. Ha meg a 39-26-nál is lejjebb kéne váltani, akkor az az emelkedõ úgyse esne jól, tehát az ilyet elkerülöm

Halló, kedves Python, nagy örömömre szolgált, hogy találkozhattam Veled a híd alatt. Az a pár perc is hasznos volt amikor együtt voltunk és külön köszönet a próbáért. Nagyon meggyõzõ volt a lengõ orrú mikor semmi pillanat alatt elhajtottál vele . Tényleg, mire felocsudtam már szinte alig látszottál. Nekem is kell egy ilyen? Amúgy meg 160km lett a vége a seggbosszantóval.
Hm, a DD majd'hogy nem drágább mint a Shimi? Itt Shimano’s New 11-Speed Alfine Hub: A Rohloff Challenger? | TravellingTwo: Bicycle Touring Around The World azt írják, h a 11-es 419 USD-rõl fog indulni....
Jövõ hétvégén kiderítem, hogy elfér-e az elsõ váltó 2 lánctányérral. Ez ügydöntõ, mert ha igen, akkor mehet egy Nexus vagy Alfi a dupla tányérral. Sõt, akár maradhat a normál hátsó sor is... Az elsõ kis tányért pedig úgy-ahogy kiválthatnám egy olyan fogaskoszorúval, amin nagy lánckerék van a tetején, ilyesmire gondolok Shimano CS-HG40-I 11-34 8s. (Hajt
Hm, a DD majd'hogy nem drágább mint a Shimi? Itt Shimano’s New 11-Speed Alfine Hub: A Rohloff Challenger? | TravellingTwo: Bicycle Touring Around The World azt írják, h a 11-es 419 USD-rõl fog indulni....Sram Dual Drive 290-310 dollar között mozog, ez csak az agy. Ehhez kell még a vezérlõ klick box, az átdobó és a váltókombó meg a sor. Egy spec hajtómû se ártana, amin csak egy tányér van... Nem olcsó!
SRAM DUAL DRIVE HUB 06 at JensonUSA.com
Nagyobb esélyed van egy Sachs DD-re. Az 3x7 és a Sram elõdje. 20 alatt kínálják, de ritka, pláne a komplett.
Köszi vettem a lapot kókányolás ügyileg biztosan rám gondoltál,ez engem nem bánt,valakinek ijennek is lenni kell,annál azért több vagyok aki semmit nem csinál.Hameg nem rám gondoltál akkor piszkálj meg egy bottal.Megköszönném.Kerti k
Ja, és még fontos: az elsõ váltó alig vagy semennyire sem fog sajnos elférni. Ez nem meglepetés, számoltam vele, de most már beigazolódott. Amúgy is szemezgettem az agyváltós megoldásokkal... Aki tud jó áron (új vagy használt) DualDrive-ot, az tegye meg, h szól!
Na meg szemezgetek az új Shimi 11 fokozatú agyváltóval is... Az Alfine 306%-a nekem kevésnek tûnik, viszont a 11 sebis 409%-a már meggyõzõ. Ezt csak év vége felé kezdik el árulni, tudtok róla valamit?
Az könnyen korrigálható, én az 50'-os homlokcsõre vagyok kíváncsi! Egyébként sallangmentes letisztult jószág. Mekkora változás ez az Alfahoz képest! Látszik rajta, hogy negyedik generációs! Jó ötlet a bilincses ülés állítás remélem nem fog elfordulni.