Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Hát nem is tudom. A megasztáros TóthVerának is szerencsésebb alkata van mint nekem. Ahogy elképzelem magamon, mint tehénen a pisztolytáska. Vajon miért nem ajánlja ezt a gatyót bringázáshoz? ( az ára még elfogadható lenne)

Szerintem azért, mert nincs benne betét. Tudod a kerékpáros nem a fekvõsöknél kezdõdik...;)
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Nekiláttam összerakni 1 rekut,

Üdv a bolondok házában, sok sikert! Várom a képeket.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Levi, Lompi,

lassan mondom, hogy mindenki megértse: gyö-nyö-rû! Ez a highracer geometria nekem is nagyon tetszik, csak azt írják, a boom hajladozik és csavarodik. Gondolom Lompi nem spórolt a falvastagsággal, mik a tapasztalatok?

Láncterelõ csúszósarut én már láttam (hallottam) Frigyes gépén, és tényleg csendes. Frigyes és Tom2 szerint is alacsonyabb a vesztesége kis törési szögnél mint egy görgõnek. Ezt nehezen veszi be az agyam, de mindkét fickót eléggé szavahihetõnek tartom.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

ablakmanufaktura

ablakmanufaktura

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Bocsi, csak hogy lássam, megjelenik -e a hszm. :)

Nekiláttam összerakni 1 rekut, egy Hauserbõl, és egy másik (a fene sem emlékszik a nevére) gépbõl, mert az embernek kell a mozgás...
Asszem nekiállok dokumentálni is, fotóügyileg, a képek gyengék lesznek, mert telóró jönnek majd..

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Motyoo! Most látom csak, hogy ott vagyok a blogodon.Illetve csak az "ipari hulladékok". Rekumbens - CsináldMagam
Bekerültem a halhatatlanok közé? Hát ez kafa.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

A láncvezetést az ülés alatt majd mutassátok már meg, légyszi.

Klasszikus 8-as formáció. Egy tengelyen két görgõ.
Feltöltött kép
Ezek az én régi levedlett "gyári" görgõim. Ez volt kéznél, Levinek meg sûrgõs volt. Egyébbként valóban rendkívül hangosak, ezért is kerültek le valamelyik kerómról... :) Érdekességük, hogy fogak vannak a görgõk közepén, de hogy egyébként ennek mi értelme?
Van készen ilyen sarud? Én nem tervezem hátsókerekes építését, de Levi lehet hogy cserélné még festés elõtt a cuccot.

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

.... a Levi gépe videón...

hiába mondom hogy a csuszkás láncvezetés görgõk helyett megoldja a zajt mer akkor nincsen zörgés ?
http://img0.tar.hu/t.../37568863.jpg#3
;) :) :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Levi, Lompi bá Gratula ! Egyszerû (látszólag), és pont ez tetszik benne.
A gyerekeknek ilyesmibe kezdtem bele, csak egyenes váz, elõl 20", hátul 26" kerekekkel. A láncvezetést az ülés alatt majd mutassátok már meg, légyszi.
( hegesztésért 2-0 oda ! )
Python, a deszka-reku istenkirály ! Ez igen! A semmibõl reku, nem piskóta a fószer.
A bringa olyan, mint amit Barbara Streisand-ra mondtak anno: Annyira csúnya hogy már szép !
4-kor csörög a vekker, jó éjt Nektek !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A magam részérõl a következõket jegyezném meg:
- Köszönöm a jókívánságokat! :)
- A nadrág szára összehúzható, vagy szûk legyen.
- Az a társaság, ahova egy rekuval mész, oda nõi ruhába is mehetsz...

...és a Levi gépe videón...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
[quote name='peter1001']Ez nagyon szép! Le a kalappal a készítõje elõtt![/QUOTE]
Feltöltött kép[/QUOTE]

Ha az elõbbi favázas-reku tetszett, akkor majd ettõl dobsz egy hátast! :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
peter1001 azokat tehegeszteted:)))))) már nem is emlékszel ?
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Melyik a Mester mûve?
Feltöltött kép
A gumicsizmáért!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Elkészült a mestermû! Mától fogva boldog tulajdonosa vagyok egy Lompibike-nak, így néz ki:
Feltöltött kép
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Jól van, Lompi, jegyeztem! Ekkora problemát így elbagatelizálni! idõközben pedig leesett a gumicsizma is ( igaz hogy 62 perces késéssel)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
mivan bringázni kell? vagy bálba? :D
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát nem is tudom. A megasztáros TóthVerának is szerencsésebb alkata van mint nekem. Ahogy elképzelem magamon, mint tehénen a pisztolytáska. Vajon miért nem ajánlja ezt a gatyót bringázáshoz? ( az ára még elfogadható lenne)

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha nadrág KALENJI - Deefuz Comfort nadrág KALENJI - futóedzéshez.

Én ilyet vettem, a szára összeszûkül, így nem akad be sehova, és nem is csúszik fel, nem lobog a szélben, ellenben nedvességelvezetõ anyagból van, és szellõzõk is vannak rajta.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
amit a gumicseloba belehet türni :D ez csak a vic heje amugy meg ojat ami jol szelözik mert bele izac hamar
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Milyen hosszúnadrágot vegyek a hûvösebb idõkre a rekura, aminek a szárán nem pustol be a szél, és (esetleg) emberek közé is lehet menni benne.
Nincs valami tippetek?

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, most jól meg tetszett lepni, Python bácsi. És én még azt hittem, hogy egyszerre koptattuk a mászóka fokait.
Akkor így utólag is Isten éltessen, és legalább(!) mégegyszer ennyit a nyeregben! ;)