Papa!
Merre van a Sony parkoló? Mondjuk vonattal m1ek, mert nekem 50%, a bringa + ingyen. Téged + úgy is +talállak.
Köszi
Ugyan nem tõlem kérdezted de itt lészen a Sony parkolója: Route: Sony parkoló | Bikemap.net
Papa!
Merre van a Sony parkoló? Mondjuk vonattal m1ek, mert nekem 50%, a bringa + ingyen. Téged + úgy is +talállak.
Köszi
Szeretnék menni, még én se bringáztam a versenypályán. De családi program is van, ezért a közgyûlés elé kell vinnem a kérdést.
Szerintem tükörben nézve egy tárgyat nem a tükörre kell fókuszálni, hanem a nézett tárgyra, ami jelen esetben nem 15 centire fókuszálást jelent, hanem gyakorlatilag végtelenre. Ha a tükrön pózoló bogarat szeretnénk jobban szemügyre venni, akkor persze más a helyzet, akkor tényleg 15cm-re kell fókuszálnunk, ilyenkor a mögöttünk levõ dolgokat látjuk homályosan benne.A legrosszabb a dologban a fókusz. A szem alig mozdul, csak a végtelenrõl kell gyorsan áttérned 15 cm.-re.
Nem a kerékpárjeggyel van a probléma, hanem egyáltalán az összes jegyárral. Én nem tudom, milyen idióták döntik el, hogy mennyi a tarifa, de hogy sz..rrávágják a tömegközlekedést, az biztos. Emelik az árat, mert kevesen utaznak, errre még kevesebben fognak, úgyhogy megint emelni kell. Nem jön rá a büdös parasztja, hogy így valami nem kóser? Ha mondjuk innen Debrecenbõl másodmagammal fel szeretnék jutni Pestre olcsóbban jövök ki, ha kocsival megyek, plusz nem kell igazodnom sem menetrendhez, sem pályaudvarokhoz, és a helyi tömegközlekedést még nem is számolom. Mindíg is szerettem vonatozni, de pl. egy fizetésbõl élõ négytagú családnak kész anyagi csõd, úgyhogy 1000x meggondolom. Akinek meg "fussa" az meg beül a verdába és szintén lesz...arja a MÁVot.
Vazze, nem hiszitek el! Nálunk azért k. drága a helyi bérlet, mert egyre kevesebben mennek busszal. Ha olcsóbb lenne én is felülnék idõnként, de a 2 km-re levõ fõucáig 1200 ! ft-ért visz be minket a busz, a taxi szó szerint nem kerül annyiba. Csináltak (felfestettek) egy pár kerékpárutat, meg bringázz a munkába, meg autómentes nap, meg kerékpáros felvonulás,most meg nem tudják mi legyen, mert sokan átültek a buszról keróra. Igen ám de így a város elesett a tömegközlekedésbõl származó bevételtõl, úgyhogy most az latolgatják, csak nem kéne annyira erõltetni ezt a biciklis dolgot. Normálisak?
Az Európai Mobilitási Hét alkalmából ingyen lehet bringát szállítani a vonatokon. 2010. szeptember 16-22. között díjmentes a kerékpárszállítás minden olyan járaton, melyen megengedett a kerékpárok szállítása. A kedvezmény díjmentes kerékpárjegy váltásával vehetõ igénybe.
Belfldi ajnlat :: MV-START Vasti Szemlyszllt Zrt.
A CM pedig 22.-én van, ha jól sejtem.
Mit szóltok egy szóltok egy rekus különítményhez?
Jó ötlet a kiegyenesített villa! Tetszik. A papucs pedig kifejezetten tetszik. Egy kicsit lehetne rövidebb, a láncot közelebb engedhetnéd a villához, hogy minél alacsonyabb legyen az ülés. Egy kicsit még hullámos a villa, de a következõ már biztos jobb lesz. Gondolom melegen egyenesítetted. Hagytad kihûlni levegõn, vagy lehûtötted?kis hátso villa rekonstrukcio kép
jól hangzik ez a program is Tekertél már a Hungaroringen?
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Amikor kerestem a tükröt az alsókormányosra, bennem is felmerült a sisaktükör, de mégsem döntöttem mellette. Igazából a fõ szempont az idõállóság volt
Amikor kerestem a tükröt az alsókormányosra, bennem is felmerült a sisaktükör, de mégsem döntöttem mellette. Igazából a fõ szempont az idõállóság volt: úgy gondoltam, hogy a kormánytükör késõbb fog letörni, mint a sisaktükör. Na meg olcsóbb is volt!Motyoo biztosan vitatkozni fog velem, de szerintem csak az alsókormányosnál praktikus, mert ott mindig forgatod a felyed, hogy láss valamit a tükörben.
Ez komoly kockázat, de ha kitartó vagy és keményen küzdesz érte, megõrizheted. Nekem sikerült!Volt amikor egy melepetés döccenõnél lecsúszott a lábam, és hasból is tartani kell a pedálon végig. Mi lesz így a szép kerek sörhasammal? Pedig mennyi kemény munka áll mögötte!
Ugyan ilyen van nekem is és egyet értek! Motyoo biztosan vitatkozni fog velem, de szerintem csak az alsókormányosnál praktikus, mert ott mindig forgatod a felyed, hogy láss valamit a tükörben. Ezzel meg erre nincs szükség.Take a Look, de nem AM-tõl, hanem netrõl, feleannyiért... de nekem annyira nem jön be... vagy még nem szoktam meg.