Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
wazzeeeeeeee nemtod kimásolni a linket a böngészöd cim sorábol?

cimsor egér jobb gomb klikk másol utána itt a SZÖVEG IRÁSNÁL SZINTÉN JOBB EGÉR GOMB BEILESZTÉS.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Nem tudok linkelni, de nézzétek +: Index Kerékpáros Fórum>Teherszállító kerékpárok 2647es beszólás!

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Ugyan nem tõlem kérdezted de itt lészen a Sony parkolója: Route: Sony parkoló | Bikemap.net

Köszi szépen. Bár idõközben változott a program, és dolgoztam, így az esõ miatt sem evett a fene.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Pythonnak :) Sisakhuzat - Jólláthatósági zöld UV smiley

...van itt többféle színben...
...

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Egy kérdés az Urakhoz: kezdem megunni, hogy süti a nap és esi az esõ a bringákat állandóan. Talán emlékeztek a gangos képekre, pl.
Feltöltött kép
Gondoltam a legegyszerûbb megoldás egy bicikli ponyva, vettem is egy ilyet:
Feltöltött kép
De ez egy rakás sz@r, gyárilag szakadt volt és már csak attól tovább szakad, ha ránézek, gyenge nylonból van.
Szívem szerint rendes ponyvával takarnám le a kerókat, mert a nylont, zacskót ha cibálja a szél az nagyon hangos és idegesítõ tud lenne.
A kérdések tehát:
-van-e jobb ötletetek a ponyvás megoldásnál? A ponyva egyik szélét felerõsíteném a falra, és csinálnék egy gumi rögzítést a járólapokhoz.
-ha ponyva, akkor hol érdemes megvenni?
-ha nem ponyva, akkor milyen anyag? Olyan kellene, ami vízálló és nem szakad szakad nagyon könnyen. És lehetõleg nem túl drága.

Köszi!

Ahoj!
Szerintem sem a ponyva sem a nylon nem jó, még rosszabb mintha az esõn lenne. belülrõl a legkisebb nyirkosságtól bepárásodik, és az életben nem szárad meg alatta a gép, szellõzése semmi. Egy gepidám egy tél alatt rozsdaboglya lett alatta. Akkor már jobb a féleresz, ami a közvetlen esõtõl, és naptól óvja. Az én bringáim (és mostmár a többi családtagé is) a szobában van. Az asszony néha ,mikor kerülgetni kell még motyog egy kicsit, de már megszokta. Az erkélyen tönkrement biciklit látta, úgyhogy azt már szóba se hozza. Egy ideig azért nyaggatott hogy rakjam ki a lezárt! folyosóra, de mióta a szomszédéknak egy este elvitték az összes bicikliét, azóta ezt sem erõlteti. (Vazze, hogy a fenébe birkózik meg a lelkiismeretével, aki elveszi egy kisgyerek bicikliét! Igaz, hogy egy legyet is sajnálok agyonütni, de az ilyen taplónak saját kezûleg tapposnám ki a belét és még aludni is tudnék utánna, mert az ilyen nem ember)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
A mai tekerésnek annyi:( nem vagyok víz álló.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Egy kérdés az Urakhoz: kezdem megunni, hogy süti a nap és esi az esõ a bringákat állandóan.

Remete sex! Esõ VERI, nap SZÍVJA! :) Nekem az erkélyen van (volt) a montim, be is rohadt a hátsó fékem...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Köszi!
Ha jól nézem, akkor itt igazából a fórum aktív, a többi az outdated.

Nem akarom halálhírét kelteni, de azt hiszem tavalyelõtt volt egy hír... Csak azt nem tudom, hogy róla szólt, vagy tõle jött? :( Még itt is szóba hoztam.
De az nekem is feltûnt, hogy pár éve már nem aktív. Minden esetre képeket keresni ez is egy jó fórum. Zockra is rendszeresen megemlíti, de franciául (sem) tudok.

Na de ezek után inkább egy vidámabb képpel zárnám...

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

-ha nem ponyva, akkor milyen anyag? Olyan kellene, ami vízálló és nem szakad szakad nagyon könnyen. És lehetõleg nem túl drága.

Köszi!

itt nézelõdtél már?
Ponyva.lap.hu
pl: AUTFELSZERELS WEBRUHZ

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Egy kérdés az Urakhoz: kezdem megunni, hogy süti a nap és esi az esõ a bringákat állandóan. Talán emlékeztek a gangos képekre, pl.
Feltöltött kép
Gondoltam a legegyszerûbb megoldás egy bicikli ponyva, vettem is egy ilyet:
Feltöltött kép
De ez egy rakás sz@r, gyárilag szakadt volt és már csak attól tovább szakad, ha ránézek, gyenge nylonból van.
Szívem szerint rendes ponyvával takarnám le a kerókat, mert a nylont, zacskót ha cibálja a szél az nagyon hangos és idegesítõ tud lenne.
A kérdések tehát:
-van-e jobb ötletetek a ponyvás megoldásnál? A ponyva egyik szélét felerõsíteném a falra, és csinálnék egy gumi rögzítést a járólapokhoz.

Köszi!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Motyoo! Itt van Laurent elérhetõsége. (Le Forum du Vélorizontal)

Köszi!
Ha jól nézem, akkor itt igazából a fórum aktív, a többi az outdated.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Motyoo! Itt van Laurent elérhetõsége. (Le Forum du Vélorizontal)
Feltöltött kép

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
Nameg a kerék :D :)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
(és "Z" váz)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
(AMP villa)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
nemis értem mindent feltaláltak már egyszer csak az anyagok változnak ( kormány) Feltöltött kép
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Csak úgy...

Feltöltött kép

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Bocsi, becsapott a szemem. Mellé tettem egy vonalzót, és tényleg egyenes.
:)

Vagy a monitorod görbe, biztos épp kiegyenesíti a hullámos villa képét ;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

a villa nem hulámos csak a képen az árnyék miatt lácik ugy:)

Bocsi, becsapott a szemem. Mellé tettem egy vonalzót, és tényleg egyenes.
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Merre van a Sony parkoló?

Én valószínûleg Mogyoródon csatlakozom a csapathoz, ne keress a Sony-nál!
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám