Wariator...Valamikor át lehetne ugrani kipróbálni milyen is fekve tekerni??
Benne vagyok,de Pythonnal egyeztess akkor már 3-at is próbálhatsz.Én rugalmas vagyok,szombat vasárnap szabad.
Wariator...Valamikor át lehetne ugrani kipróbálni milyen is fekve tekerni??
reku próbálás nem fontos
készíteni kell egy merevet,amúgy is sok a donor:)
Megoldjuk, megbeszéljük, kérdéseim, terveim vannak veletek!Ha lehetséges kipróbálnám az új szerzeményt.
python a végleges az a gyula barátodé már tiz éve fejleszti
tisztul a kép mi is kell "véglegesnek":)
A gyártók - ha jól tudom - nem ajánlják tandemhez agyváltóikat. A dualdrive garanciáját is elveszti, ha tandembe szerelik. Kivétel a SRAM Cargo fantázianevû egyedei, és a Rohloff. Az más kérdés, hogy kibírják-e...[...] Ezért merült fel az agyváltó gondolata. [...]
... de legalább is soványabbak!Mi ugyan szerintem ketten vagyunk olyan erõsek mint python
Itt is megy, csak figyelj!...pedig fizettél csak nem pénzben, hanem tettben. Ha az ember kér valamit illik adni is valamit. Ez lehet egy üveg bor, vagy valami ami neked hulladék, de neki még használható stb. Vidéken ez nagyon megy, nagy városban ez kevésbé mûködik, mert itt az emberek nem élnek annyira szoros kapcsolatban, idegenebbek egymáshoz.
Akkor húsz!Ha elfogadod, a barátommá fogadlak!
A Schwinn acélvázak argonos varratait ne hasonlítsd Lompi lánggal készített, ívesre csiszolt kötéseihez, mert nem azonos kategória! Még a Bacchettám varratai is sokkal prosztóbbak mint egy ívesre csiszolt, forrasztott kötés.bedolgozik a Schwinnek