Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Urak, lehet jobbat, okosabbat, szakszerûbbet! A pálya adott, mutassátok meg hogy is kell csinálni!

Hát nem tudom. Ha a mézesmadzagot elhúzzák akkor lehet, hogy nem így.Ez kb. olyan, mintha bedobnám, hogy ültem, teszteltem egy ferrarit, de hogy megosszam veletek az élményeimet csak akkor osztom meg, ha meghívtok egy pizzára...:/
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Kb.50-en.

Én 100 és 50 közöttire tippelek de tévedés nem kizárt.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Ez az, ilyen kell, csak közelebb... Az õ címük H 3571 Alsózsolca, Jókai út 1.

Én a VII. Rumbach Sebestyén utcában levõ dekorboltban vettem fehér és narancssárga öntapadós fényvisszaverõt. Pontos árat már nem tudok mondani, de a 10*100cm-s (ez se biztos, lehet hogy 150 a hossza) darab ötszáz körül volt.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Urak, lehet jobbat, okosabbat, szakszerûbbet! A pálya adott, mutassátok meg hogy is kell csinálni!

Teljesen igazad van.
Pithon bizonyára mindenképp elégedett és boldog, hogy a beígért elbeszélés olvasható majd
a velóban.
;)
:):):)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Á gyerekek megkel venni azta pártiz lapot jóóóó pizé és megtudjátok. Énmeg tudom hogy a bb 40lux böven elég nekem mind látni és lácani:D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ejnye, Lompi Bá !
Melyik részét nem érted. Figyu, elmagyarázom! Az a lámpa ami jól világít, azzal nem látsz jól. Ami setét, az pedig lehet hogy egy árnyalatnyival jobban látszik mint ami be sincs kapcsolva. Tehát amire az hitted hogy az ott van , az lehet hogy máshol jobban látszik. Világos?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Rekumbens - Annyira Más Bringa: Éjjeli lámpateszt és túra

Akkor most jól megtudtuk mi menyire jó vagy sem :o
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Rekumbens - Annyira Más Bringa: Éjjeli lámpateszt és túra

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Elég régen hallottam, nem tudom igaz-e még, de érdemes +próbálni: A kukássok Ecseri úti telepén, a Táblagyárban a (fényvisszaverõ)fóliahulladékot örömmel oda adják.

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Majd jól hazaérek, és írok:) Addig még egy esõs hegyi szakasz elõttem van:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Fõoldal

Tõlük vettem a kiállításon 1,5 méter fényvisszaverõ szalagot, meg a neon sapkát. Már kerestem a címüket.

de hol van a beszámoló a lámpákról és a Stringbike-ról?

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Fõoldal

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Á, ezek itt senkit sem érdekelnek nyilván, ne strapáld magad ;););)
(remélem elég lesz a három kacsintós szmájli...)

Thommey szemüveges. Nem biztos, hogy látta a szürke kiegészítést!

Jöhetnek a sztorik!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Engem.
Mindenképpen.

Lámpákkal meglepõen jól elvagyok látva, de talán éppen ezért érdekel. Ha már itt vagy... A saját elemes hátsó flat Busch Mülleremnél ugyan azt a kontakthiba szerû probléma jelentkezett, mint a boltban megvizsgált és kerékpáron lévõ egységnél. Tüzetesebb vizsgálatom során arra jöttem rá, hogy a precíz német a csúszókapcsoló mindkét állásába tett egy határolót. (na nem mintha a kapcsolóba nem lenne) Ez a határoló egy-két tized miliméterrel hamarabb akasztja meg a kapcsolót, mint ahogy az korrektül zárná az áramkört. Lazán kihajlítottam (nem törtem le) és most már hibamentesen üzemel.
(egy kis keserû szájízt hagyott maga után, a múltkor a kondi -bár ez lehet, hogy az én hibám- most meg ez, nem ehhez szoktam tõlük)

A Stringbike eddig is váltós volt! Vagy nem? Vagy de! :) Akkor mostmár hátul is vannak fokozatok?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Na végre!
[ Fényvisszaverõ termékek » Újdonságaink ]              

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Na két hírrel is tudok jelentkezni. Az egyik, hogy lezajlott a lámpateszt, nagy csalódásokkal, és döbbenetekkel. Utána a legnagyobbakkal mentünk is egy éjszakai tekerést (rohadt gyenge vagyok).

A másik, hogy sikerült hosszabban mennem a bowdenes Schwinnes dologgal, ami már váltós is.

Ha bárkit érdekel valamelyik, akkor kifejtem bõvebben:)

Á, ezek itt senkit sem érdekelnek nyilván, ne strapáld magad ;););)
(remélem elég lesz a három kacsintós szmájli...)

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na két hírrel is tudok jelentkezni. Az egyik, hogy lezajlott a lámpateszt, nagy csalódásokkal, és döbbenetekkel. Utána a legnagyobbakkal mentünk is egy éjszakai tekerést (rohadt gyenge vagyok).

A másik, hogy sikerült hosszabban mennem a bowdenes Schwinnes dologgal, ami már váltós is.

Ha bárkit érdekel valamelyik, akkor kifejtem bõvebben:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Segítsetek találtam egy oldalt ami esetleg érdekelhet vkit. Ohgy tudom az utalást ide feltenni ? Erre a pirosbetûs izére gondolok

Jó paplan is hótig tanul...
Van az a megoldás, hogy kijelölöd a szövegedben azt a részt, amire beilleszted a linket, majd kattintasz a földgömb ikonra és beilleszted a link elérhetõségét. Vigyázz, hogy ne szerepeljen kétszer a http//... Az egyszerûbb, ha csak bemásolod -
http://img3.visualiz...0da6637ff_m.jpg
Te ezt a megoldást alkalmaztad.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na végre!
http://www.fenyvissz.../hu/ujd_hu.html