Arra ne is számíts, hogy visszaadom, maximum kölcsön, ha behalna a B&M:D
Megvolt a tesztje mikor végeztem Reku Papánál és jöttem hazafelé. Olyan sötét volt, hogy támaszkodni lehetett rá mikor elhagytam Gödöllõt. Kétségbe esnem nem kellett mivel van egy Egg White lámpám és nagyon jól teszi a dolgát.
A Chili-rõl csak annyit, hogy "WOW" és gratula. Egy halvány észrevétel: a paprika nem emelkedik ki a környezetébõl így tehát nem látható egy kiemelõ kontúr megtenné a hatását.
Vettem egy Egg White-ot, mert nem volt készleten a BM IXON IQ. Akkor ment a 24 órás és elkapkodták... majd eltelt néhány hét és jelentkezett tomi, hogy van. Kösz már nem kell! Majd ismét pár hét múlva dolgom volt az AM-ben. Kapcsoljuk be! Bekapcsoltuk. Nincs elfogadható indokom arra, hogy megvegyem. Törzsvásárlói kedvezmény? Francba! (de nem bántam meg!

Isukának azóta van egy jó lámpája. Közben megjött az Fly, amirõl a csomag felbontása után derült ki, hogy Cyo. Lompi már régóta szeretett volna egy ilyet. Pont ilyet! Lompi basta-ja meg ment Levinek...
Mindenki boldog, mindenki elégedett, mindenkinek a vendége vagyok! Azt gondolom, így is kialakulhat egy közösség.
A Cyo-t nem igazán volt alkalmam kivülállóként megtapasztalni eddig. Hát barátaim aki ezt nem látja, az utasként se üljön autóba!
http://www.youtube.com/watch?v=wII42vvquPg&feature=related
Kár hogy az ára nem teszi alkalmassá arra, hogy nagy tömegben elterjedjen. De - ha - esetleg, valami karácsonyi akció lenne rá?! Ha többet látni ebbõl az utakon, akkor több (potenciális) vevõ érdeklõdését kelti fel! Ez egy öngerjesztõ folyamat, ráadásul most van szezonja!
Ha már marketing... Valóban hasznosabb lett volna azt írni:
- csináltunk egy király tesztet a témában, sok meglepetés, sok érdekesség és hasznos infók és tapasztalatok. Ha valakit érdekel, bõvebben itt és itt.
Korrektebb lett volna, ez öngól...
Ettõl a teszt még biztosan érdekes (remélem), a magam részérõl megveszem, elolvasom és majd idézek (elfogultan belõle.
Mi maradt még? Igen, a Chili. A terv valóban az volt, hogy kap egy szinezést, de a festés után döntöttem úgy hogy mégsem. Élõben plasztikusabb, sajnos a fotó nem adja vissza. Pont annyira figyelemfelkeltõ, hogy ne ez legyen az elsõ dolog amit észre veszel, de ha megállsz mellette akkor biztos benne lesz az elsõ három "vazzenémán"-ban.
Ha Reku Kölcsönzés akkor irány a
Python Elefántszelidítõ és Hanyattfekvésügyi Oktatási Központ
cím : Hõsök tere 1
Képzési díj: 1sör/óra
Tanfolyam sikere esetén a Peter1001 reklámügynökség igényt tart az üzletkötési díjra (sör/feles)