Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

A Python által felrakott videón az a fényerõ szerintem sok. Vagyis nem is az erõvel van gond , hanem a szembejövõ vakításával. Ebben a beállításban mindenképpen sportszerûtlennek tartom a többi közlekedõvel szemben. Nem ismerem ezeket a sokluxos lámpákat, nem lehet ezeken tompított és távolsági üzemmód között választani? Ha velem szemben jön egy rosszul beállított fényszórós járgány, én személy szerint (amellet hogy szidom az illetõ felmenõit, igaz ha családdal vagyok akkor a csúnya szavakat kiváltom valamivel) kénytelen vagyok nagyon lelassítani, és az út jobb szélét figyelem nehogy elcsapjak valakit. Na, sok jószág ezt a gázelvételt nem teszi meg, pedig nem hiszem el hogy többet lát ilyenkor mint én. Magyarán azzal az idiótával aki a fényárban pompázó buszmegállót nem veszi észre, vagy csak nagyon fontos ember és annyira siet, hogy mások életét lesz...rja , vele nem lehet mit kezdeni. És ha egy ilyen taplót elvakít az ember akkor pont a magafajtát sodorja veszélybe, a többi gyalogost és kerékpárost.

Lapzárta után jött még egy lámpa, és megváltoztatta a világot:
Magicshine MJ-816 3 head 1400 lumen bike light
a fényereje a Big Bang-el, és a Betty 7-el vetekszik, bár kicsit kevesebb annál.
Van benne tompított, és távolsági is, és eddig senki sem villogott, pedig a többivel igen, tehát nagy eséllyel nem vakít.
Iszonyatosat terít, és ehhez képest olcsó is.
Két hátránya:
-gumis rögzítés
-full fényerõvel csak 3 órát bír
Érdemes megnézni.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Villa? Villa nem van hozzá? :(

pcsongor meglátta a lényeget
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Szia!
Nézted már a Beállítások-Alapbeállítások-Elküldött privát üzenetek-Másolat mentése menüpontot? Mert ott be lehet kapcsolni, és akkor tárolja.

aztán megnéztem és leesett:)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

abból lett az ami mögötte van :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

az bizony
Feltöltött kép

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Python!

küldtem emailt és megint nem látom az elküldöttek között

Szia!
Nézted már a Beállítások-Alapbeállítások-Elküldött privát üzenetek-Másolat mentése menüpontot? Mert ott be lehet kapcsolni, és akkor tárolja.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Találtam egy képet egy elsõkerék hajtású trájkról. Egyszerû, csavarodásmentes váz, tetszetõs vonalvezetés !
Feltöltött kép

;)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Hazafele ezt a szám jutott az eszembe és egész nap nem tudtam kiverni a fejembõl.... :D

hát igen ez a hávájfílíng zene non begyere:)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

- Isunál láttam valami Cromo össztelós vázat, de eladó-e?

az bizony
Feltöltött kép
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
nyímánstoje:) ráér:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Python!

Pedig megérkezett. Választ is vársz rá? (mert azt csak késõbb írok) :)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Összevágtam a videót
Vasárnapi banzáj a Hõsök Terén - Rekumbens - CsináldMagam
http://www.youtube.com/watch?v=S0FRRZ9juTE

Hazafele ezt a szám jutott az eszembe és egész nap nem tudtam kiverni a fejembõl.... :D

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Python!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Giant outit vagy DH gépet keresel, akkor szólj :)

Részleteznéd a fõbb alkatrészek és az ár megadásával?
Soha nem lehet tudni...
Köszi!

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Szevasz,
azt hiszem, beleszerettem az apróban lévõ fehér rekudba...
Már régóta agyalok egy saját beszerzésén (azért is bukkanok elõ itt újra és újra...) és kb ilyesmit képzeltem el egy ideális kezdésként...
A szokásos helyzet van, hogy a forrás nem túl likvid formában van meg, de ha történetesen te meg Giant outit vagy DH gépet keresel, akkor szólj :)

írtam privit

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Összevágtam a videót

Szevasz,
azt hiszem, beleszerettem az apróban lévõ fehér rekudba...
Már régóta agyalok egy saját beszerzésén (azért is bukkanok elõ itt újra és újra...) és kb ilyesmit képzeltem el egy ideális kezdésként...
A szokásos helyzet van, hogy a forrás nem túl likvid formában van meg, de ha történetesen te meg Giant outit vagy DH gépet keresel, akkor szólj :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts
Összevágtam a videót
Vasárnapi banzáj a Hõsök Terén - Rekumbens - CsináldMagam
http://www.youtube.com/watch?v=S0FRRZ9juTE

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts
Sõt, ha meg tudod oldani azt, hogy a váltás ne a hátsó kerékagynál történjen, hanem elõtte, akkor betehetsz egy menetes hátsóagyat, abból meg ki tudod szedni az alátéteket, és be tudod rajta állítani az elsõ villa nyomtávját.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Köszönöm, egyrõl beszélünk. Arra gondoltam, hogy ha a "gyereku" 20"-os kerekét oúti aggyal szerelném, akkor nem kellene annyira megnyitnom a villát, de azért az 5mm-ért nem fûzgélek. Utcára egy darabig ne menjetek, déndzsör lesz, mert most indulok egy egykezes tekerésre! Csak a fõnökömmel ne találkozzak!

Levi ! Nem lehet hogy a Te ízléseddel van a baj ? :D

Nem, annak ellenére, hogy többen mondták már :). Az Androidnak tetszik a dizájnja, tökig hátradöntött üléssel szépek az arányai, más kérdés, hogy túl van bonyolítva, valószínûleg nehéz és gyenge is egyben.

Én 125mm-rõl tudok, és még tudsz kicsit játszani a hézagoló anyákkal.

Jobbulást!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

Gondolom a hátsóról beszélünk. (Nevezzük inkább hajtottnak! :) ) Több méret járatos. Ma a legtöbb monti 135mm-es, a legtöbb oúti 130mm. A régebbiek keskenyebbek.

Köszönöm, egyrõl beszélünk. Arra gondoltam, hogy ha a "gyereku" 20"-os kerekét oúti aggyal szerelném, akkor nem kellene annyira megnyitnom a villát, de azért az 5mm-ért nem fûzgélek. Utcára egy darabig ne menjetek, déndzsör lesz, mert most indulok egy egykezes tekerésre! Csak a fõnökömmel ne találkozzak!

Levi ! Nem lehet hogy a Te ízléseddel van a baj ? :D