Lapzárta után jött még egy lámpa, és megváltoztatta a világot:A Python által felrakott videón az a fényerõ szerintem sok. Vagyis nem is az erõvel van gond , hanem a szembejövõ vakításával. Ebben a beállításban mindenképpen sportszerûtlennek tartom a többi közlekedõvel szemben. Nem ismerem ezeket a sokluxos lámpákat, nem lehet ezeken tompított és távolsági üzemmód között választani? Ha velem szemben jön egy rosszul beállított fényszórós járgány, én személy szerint (amellet hogy szidom az illetõ felmenõit, igaz ha családdal vagyok akkor a csúnya szavakat kiváltom valamivel) kénytelen vagyok nagyon lelassítani, és az út jobb szélét figyelem nehogy elcsapjak valakit. Na, sok jószág ezt a gázelvételt nem teszi meg, pedig nem hiszem el hogy többet lát ilyenkor mint én. Magyarán azzal az idiótával aki a fényárban pompázó buszmegállót nem veszi észre, vagy csak nagyon fontos ember és annyira siet, hogy mások életét lesz...rja , vele nem lehet mit kezdeni. És ha egy ilyen taplót elvakít az ember akkor pont a magafajtát sodorja veszélybe, a többi gyalogost és kerékpárost.
Magicshine MJ-816 3 head 1400 lumen bike light
a fényereje a Big Bang-el, és a Betty 7-el vetekszik, bár kicsit kevesebb annál.
Van benne tompított, és távolsági is, és eddig senki sem villogott, pedig a többivel igen, tehát nagy eséllyel nem vakít.
Iszonyatosat terít, és ehhez képest olcsó is.
Két hátránya:
-gumis rögzítés
-full fényerõvel csak 3 órát bír
Érdemes megnézni.