..
Lehet még jobban összecsukni? Használatban azért stabilnak kell maradnia.
Csinált valaki hasonlót?
Amit favorizálok, az az optima baron1 optima baron2

hogy csinált volna-e valaki házilag, arról nem tudok.

..
Lehet még jobban összecsukni? Használatban azért stabilnak kell maradnia.
Csinált valaki hasonlót?
Tibor-s-trike szerintem ez ojan lenne mint a telefon sex sokbakerül de nem ér semmit.
Nekem ezzel az a bajom, hogy szomjan halok mire az elsõ kocsmáig érek. Én ezt egy guminõnek titulálom. Akkora, úgyis néz ki, rá is lehet mászni, de mégsem az!Barkács ötlet
[Mi lenne, ha... Szerintem lehetséges simán reku trénerként használni a normál szobabiciklik legtöbbjét, még csak át sem kell alakítani azokat annyira.
Esélyes, hogy Levi.A KomaPress jelenti: Pénteken Budaörsön lengõorrút láttak közlekedni. Tud valaki rólla?
még nem lett belöle semmi de ezt nálam nem lehet tudni.
zockra is meglesz még az idén nyugimár a tervek a fejemben ulölap is megvan hála tom2 nek.
[URL="http://www.bike-shop.hu/kiegeszito/tukor/cateye/tukor_bm300"]
Ne tegyük félre! Errõl szól a fórum. Szerencsére TE azok közé tartozol, akik partnerek ebben. A normál rekuknál is megvan az a vita, hogy alsó vagy felsõ - ösztelós vagy merev - lánc vagy agy - stb.Félretéve a hitvitákat
desok bajotok van motyoo vázát csak szétkéne vágni ugy hogy egy nagyob Y legen a villának és már nemis 45 fok lenne csak az elfordulás
Erre a csalira (alsókormány téma) mindig ráharapszEzt már többször megbeszéltük.
Félretéve a hitvitákat, valamikor kikiáltottuk, hogy az én alsókormányosommal (aminek valóban "csak" 45 fok körül van egyik illetve másik oldalra a kormány elforgathatósága) nem lehet bevenni azokat az íveket, mint a lompibike stílusú lengõorrúkkal. Emiatt a felütközés miatt az én bringámat valóban nem lehet a csinos lengõorrú letámasztós pózban pihentetni, de vajon tényleg okoz-e ez bármi különbséget menet közben? Úgy értem, hogy én nem vagyok meggyõzve arról, hogy Te (ez most nem személyeskedés) nagyobb kormányelfordulást használsz menet közben, mint én. Na majd próbáljuk ki élõben! Idõpontra javaslat egy kétnapos (éjszakázós) túra március 12-13-án. Kinek van kedve?De amennyiben sikerülne úgy megtervezned egy alsókormányos lengõorrút, hogy azzal ugyan azokat a szûk íveket és ív sebességeket lehessen kivitelezni, mint egy felsõ-kormányossal akkor IGEN! Akkor az királyság lenne!
Nálam a fejlõdés az alsó kormány... ez is egy út!
Nem volt még semmi konkrétum csak tavaly felmerült, hogy jó lenne összeröffenni valahol az országban, fórumozók és nem fórumozók, hogy az aki még nem ismeri a többieket személyesen, megismerhesse õket. Valami hírverést fogok csinálni a dolognak lévén, hogy újságíró rokonom is van, nem beszélve Pupuról (Karlovitz Kristóf) aki autós szakíró és rekuzó, ( nem Õ a rokonom). Talán az Õ segítségét is igénybe lehetne venni. Vajon olvassa ezt a fórumot? Nem beszélve Attiláról aki az AMbringa tulajdonosa, talán közremûködhetne a szervezésben. "Szakmai" tapasztalatcsere némi sör mellett vagy anélkül, ki , hogy szeretné, sátrazósan, önköltségesen egy hosszú hétvégén abszolválva valami vízparton, hogy jobb legyen a hangulatunk. Továbbá, ezen a fórumon tapasztalataim szerint általában olyan személyek nyilvánítják ki a véleményüket akik saját maguk építik a bringát. Jó lenne , ha olyan sporik is eljönnének akik gyári bringával nyomatják. Közeledjünk egymáshoz. Erõsödjön a hazai rekus társadalom.Isuka001!
Elsõ Országos Rekus Találkozó - konkrétum, mint helyszín és idõpont volt már?