Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Reku Papa
Egy apró kiigazítást azért tennék.
A sötétkék kerékpárból készült 2008 õszén a piros.Nagyon kényelmes volt az ülés és a kormányzás/alsó/és maga a kerékpár is.Még is 2010 januárjában flex alá került és lett belõle a rövid bordó.A fõ indok a jobb kormányozhatóság,szállítás.Tehát Papa csak a bordón tudtál ülni a másik a kollégámé volt.

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Szasz Mirr-Murr!

Dejszen én ezeken a gépeken már ültem!
:)

Szép jó napot mindenkinek.

Teszek még egy elkeseredett próbát,de látom már Lompinak sikerült.

Picasa Web Albums - Zoltán Papp - Fekvõkerékpár

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Nézelõdj a kétárakban (Reku Papa, Lompi vagy akár nálam is) és látod majd a fejlõdést.

Nálam a fejlõdés az alsó kormány... ez is egy út!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Szasz Mirr-Murr!

Dejszen én ezeken a gépeken már ültem!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

a kormánnyal kellene még csinálni valamit

Nem egyszerû, de nem lehetettlen! :)
Nézelõdj a kétárakban (Reku Papa, Lompi vagy akár nálam is) és látod majd a fejlõdést. (a problémát csak a lábbal kormányzók társasága ismeri)
Feltételezem, hogy széles felsõ kormányt szeretnél. Nincs túl nagy mozgástered...
Ha lejjebb viszed, akkor elõre is kell, de akkor meg kell hosszabbítani a jobb és bal szárat is.
Ha térd fölé hozod, akkor meg bezavar a képbe.
Az "M" kormány gyakorlatilag csak a hosszú stucni alternatívája.
Figyelned kell arra is, hogy fordulónál se csukódjon rá a térdedre.

Összességében ez egy régi kérdés, kevés jó válasszal. Én magam azért tervezek be több állítási pontot, hogy a végén legyen lehetõségem az ideális állapot meglelésére. Eddig ez bevált és neked is ezt javaslom.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Peter1001!
"Könnyebb egy gyagyás ötletet megszelídíteni, mint a semmivel kezdeni valamit" - ennek jegyében egy zizzent ötlet, ha a súlynövekmény nem túl zavaró:
Ne vidd lefele, hanem emeld fel! Ekkor csak egy kb függõleges rúd marad a látóteredben, ami nem annyira zavaró. A felemelt részhez csatlakoztathatsz egy árnyékoló esõvédõ tetõcskét...
(csak az a nyavajás tehén kibírja...)

Vagy mégsem annyira rózsaszín-szivárványos dolog az ülés alatti kormányzás...
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Peter1001!
Akkor tedd lejebb a kormányt ameddig engedi. Utána pedig lehet, h "nincs más hátra, csak elõre" pl az ülés/háttámla állításával. (Sok jó ötletem van még, csakaz a nyavajás tehén kibírja...) Egy oldalnézeti kép vízszintes placcon hajtóstól valóban sokat segíthetne - neked is.

Isuka001!
Elsõ Országos Rekus Találkozó - konkrétum, mint helyszín és idõpont volt már?
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Most megint szétkaptam egy kis finomításra a járgányt. Új ormányt kap (súlycsökkentés), a hátsó 28-as kereket lecserélem 26-ra, a sárvédõzést készítem elõ, és a kormánnyal kellene még csinálni valamit, mert a kilátásban zavar. Lentebb meg csak kb 2 cm-t tudok engedni, utána már beleér a térdem. Egy órája nézegetem, de nem igazán tom hogy mi legyen vele.

tennél fel képeket a laikusoknak? ötleteléssel hátha tudunk segíteni,
más,

köszönöm a jó kívánságokat a Lompi Bike-hoz, azoknak a fórumtagoknak akik hangot is adtak ennek, a tükör is le lesz cserélve
más,

nocsak-nocsak, egyre bõvül a fórum az új tagokkal és ezúton köszöntök minden új jövevényt, a tavaly vizionált
Elsõ Országos Rekus Találkozón népes seregletre számíthatunk
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Köszi, Oooobi, Tibor !
Néztem én a netet, de a gugli csak pesti cégeket dobált ki. Igaz , úgy kerestem hogy "kerékpárfestés".
Délutános héten végigjárom amit linkeltetek.
Most megint szétkaptam egy kis finomításra a járgányt. Új ormányt kap (súlycsökkentés), a hátsó 28-as kereket lecserélem 26-ra, a sárvédõzést készítem elõ, és a kormánnyal kellene még csinálni valamit, mert a kilátásban zavar. Lentebb meg csak kb 2 cm-t tudok engedni, utána már beleér a térdem. Egy órája nézegetem, de nem igazán tom hogy mi legyen vele.

Kösz, Python, az jó lesz.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Itt a környéken nincs. :(

Beszéltem Varragyuri barátommal (már találkoztatok), szívesen segít az információkkal. Átküldöm a számát.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Porfestés, szinterezés

Peter1001 !

Egyszer körbe telefonáltam a miskolci cégeket, mert tájékozódni akartam a lehetõségekrõl, árakról.
Árak: "Hát majd megmondjuk, meglátjuk" 5-10ezer Ft egy bicigli.
Lehetõségek: mint kiderült mindegyiknek van néhány féle színû alapanyaga, azokból kell - lehet választani. Emiatt is célszerû lehet majd végigjárni õket.

Én még a rozsdamentesítés utáni Hamerite-ot sem zártam ki teljesen a lehetõségek sorából, de az sokkal kevésbé jól néz ki - ha néz ki egyáltalán valahogy.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Köszönöm, igyekszem nagyobb kõrültekintéssel írni.

Nem Téged kóstolgatlak vazze...
Mirr Murr a #7951 hsz-ban írta rosszul. Meglehet, hogy begépelte a hosszú kódot, nem copy-paste módszert használt - én így több helyen téveszteném el.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

na majd belejösz ezlenne az ?

"Hálós ülés" ülés! :) Király! Arról bõvebb leiratot kérnék. Mi a keret, a tapasztalat, megvalósítás... Azt látom, hogy a bizti-öv heveder.

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás

Itt a környéken nincs. :(

Õk szerintem debreceniek.

Õk meg a homokkertben vannak, de rendes weblapot nem találtam ahol több infó lenne.

Szoboszlói út.

Tomori Pál utca

Azt mondjuk nem tudom h kerépárt is színtereznek-e de valamelyik biztos.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

picasa - egy s

Köszönöm, igyekszem nagyobb kõrültekintéssel írni.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
na majd belejösz ezlenne az ?
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Elnézést kérek mindenkitõl, biztos egyszerû lehet de ez valahogy nekem nem sikerült.Megpróbáltam Python és Lompi verziójában is,mégegyszer bocsánat a bénázásomért ígérem HOLNAP ÚJRA MEGPRÓBÁLOM

Jó éjszakát mindenkinek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
na picassán kép megnyitása ujj ablakba és utána másoldki a cimet valami ijen lesz
http://lh6.ggpht.com...20/PICT0001.JPG
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
[IMG]http://http://picasaweb.google.com/111358656564908788816/Fekvokerekpar#5560246140472509586[/IMG]

Mirr Murr

Mirr Murr

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
[IMG]http://http://lh6.ggpht.com/_ENkCDMd14ro/TSn2Z8KZxJI/AAAAAAAAABI/Umlk7yY03KM/s128/DSCF6780.JPG[/IMG]