Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Feltöltött kép
Trájk építõk hajrá!
Bõvebben

Normogo, részemrõl csak 0° C felett bringázom.http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiNjkPiIgvpaja-FstyzCgEzTFETgijI2PlouOnXUl8r1rPGq_mw Az ideális pedig ennyi lenne.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Nézegettem az idõjárást, szombatra napos idõt mond, igaz, -2 fok körül lesz, de ha nem havazik, és nincs jégpáncél a Hõsök Terén, szívesen kipróbálnék egy lengõorrút, ha valakinek van kedve, és ki tud jönni a gépével. Forraltbort, teát tudok vinni.
Még a tél folyamán ki akarom találni, milyen reku is lenne jó nekem, hogy tavasztól a gyakorlatban is el tudjam kezdeni a rekuzást ;-)
Elõre is köszönöm, ha valaki ráér!

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Ha nem jön be a sebesség akkor jön a kisFeltöltött kép

sziasztok lompi remélem azért még írsz a fehérvári fórumra

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Szia Levi!

Én nem Budaörsi vagyok, a Bartók Béla úton lakom, és kb. minden munkanap kitekerek a Szabadság út végéig, majd este vissza.
8:30 körül szoktam indulni el, és 17:30-18:30 körül vissza.
Ma például nem így van, de általában igen.
Bármikor csatlakozhattok. :-)
Lompihoz mindenképpen bringával megyek, úgy láttam, hogy nyugisabb utakon kb. 70 km oda az út, azt hiszem ráér tavaszig a dolog.
De akkor szívesen szólok, ha jönnétek.
16-20 km egy napra ebben a havas idõben pont elég ahhoz hogy megérdemeljem a vacsorámat, és ne akarjak többet.
Nem fázom, ebben szerencsés vagyok, csak a folyamatos koncentráció fáraszt, amivel azt igyekszem kivédeni, hogy letaroljanak az éppen aktuális nem indexelõ, nem a vezetésre és az útra figyelõ autósok.
Csak egy megjegyzés még, ha már ezt felhoztam: azt hiszem, az utóbbi három évben sokat javult a helyzet.

Üdv:

Hasszan

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Sínen Lopakodó Trike :D

Erõsen foglalkoztat a gondolat, hogy az avatar mintájára, hogyan lehetne normál nyomtávra(1435mm) adaptálni?

Talán itt a megoldás:
Feltöltött kép
Ha kérdésed van csak írj ! :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Tegnap rekuztam egyet, igaz csak szobában.
Apu szerzett egy régi szobabringát azzal tekertem egy kicsit, aztán ránéztem a fotelágyra, és jött is a megoldás. Elé tettem a szobakerékpárt, fogtam egy vastag derékszíjjat, átvetettem a nyereg rúdján, ledõltem a fotelágyba, és pár kilométert letekertem így, nem volt rossz! :-)
Szüleim kicsit furán néztek rám...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

...én inkább meg se szólalok :o

:) :) :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Kevés...
Én Tomi trike-jára kuporodtam rá a nyáron az Aba napokon. Folyamatosan 45 fölött voltam (!) majd betöltöttem nyár végén a 46-ot.

...én inkább meg se szólalok :o

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Erõsen foglalkoztat a gondolat, hogy az avatar mintájára, hogyan lehetne normál nyomtávra(1435mm) adaptálni?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ha gondolod készítettem egy avatárképet, majdnem olyan brutál mint a mostani. :)
Feltöltött kép

A felbontáson kellene kicsit javítani, de begyébként jó! Megvettem! :)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

...
Az a sejtésem, hogy a többiek sem mennek trájkkal 50 fölé, ahhoz egy nyomvonalú jól beállított járgány való - de lehet hogy csak általánosító kishitû NyúlBéla vagyok...

Félreértettelek. Azt hittem a legmagasabb átlagsebességre voltál kíváncsi.
A maxisebesség az más. Mindig amikor csak a körülmények engedik kihúzatom a lejtõn amit szól. Eddig a legnagyobb mért tempóm kb 71-75 volt sok évvel ezelõtt. A gépeimen sosem volt félelem érzetem, mindig stabilak voltak. A fékek az más. Volt dobfékes verzió is, ott duplán kellet elõre tervezni a féktávot mert nem volt kellõen hatékony számomra. Ezért is váltottam többek között tárcsára.
Mostanában óra hiányában csak tippelem a tempót de biztos az 50 feletti ;) lejtõzés.
:)

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Ez már a lopakodó technika csúcsa! - vagy csak én nem látok a képbõl semmit? - :(

8377es hsz. alján, Tibor-s-trike idézete.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ha gondolod készítettem egy avatárképet, majdnem olyan brutál mint a mostani. :)
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Én egyszer mentem trájkkal, a nyár végén, de akkor folyamatosan 34 felett voltam!
Júniusban töltöttem be.

Kevés...
Én Tomi trike-jára kuporodtam rá a nyáron az Aba napokon. Folyamatosan 45 fölött voltam (!) majd betöltöttem nyár végén a 46-ot.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Én egyszer mentem trájkkal, a nyár végén, de akkor folyamatosan 34 felett voltam!
Júniusban töltöttem be.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ez már a lopakodó technika csúcsa! - vagy csak én nem látok a képbõl semmit? - :(

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Az alsó rész véletlenül maradt benne, de igaz.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Sinbiciklis által épített trájk

Nem én építem, csak nekem készül

Nagyon hasznosak voltak a válaszok, köszönöm, néhány feltevésemet megerõsítették, néhányra még keresem a választ.

Az a sejtésem, hogy a többiek sem mennek trájkkal 50 fölé, ahhoz egy nyomvonalú jól beállított járgány való - de lehet hogy csak általánosító kishitû NyúlBéla vagyok...[/QUOTE]

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Szép, tartalmas írás http://ambringa.star.../files/Egsz.pdf
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár