Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Azt légyszi Isu, ne dörgöld az orrom alá, hogy balfék vagyok. Ez azért bosszantó, mert igazad van!

Huh, nem dörgöltem én semmit az orrod alá, a rétesezõs mondatomat poénnak szántam nem bosszantásnak. Nem vagy balfék.
Béke poharaira:)

"Jól van, és ha megcsináltuk a kört utána kimehetünk Gödre rétesezni:)"
Kör nélkül is mehetünk rétesezni.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Tisztelt Pcsongor Úr!
Sok boldog születésnapot, és egészségben eltöltött munkanapokat kívánunk, a TB érdekeit is figyelembe véve. Felhívjuk figyelmét hogy már csak 12.273 munkanapot kell munkahelyén robotolással eltöltenie, azt követõen mi álljuk a napi 1 db sportszeletjét ami feltölti Önt energiával.
Üdvözlettel: Magyar Nyugdíjfolyósító Intézet
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Azt a látszatot pedig el szeretném kerülni

Ácsi!
Emberek! Semmi gond sincs! Utólag visszaolvasva a bejegyzésem, teljesen más a hangulata volt, mint amilyennek szántam. Az írott kommunikáció sajnos nem tudja visszaadni azokat a hanglejtéseket, amivel én írtam - talán ha raktam volna bele egy maréknyi smile-t...

Az hogy nem mentem -és ezt nagyon bánom- pusztán az én lustaságomon vagy döntésemen múlott, de ezt már írtam.
Továbbra is úgy gondolom, hogy a 130 km. nem lett volna jó kezdés vagy folytatás februárban. Alaposan fel kell öltözni induláskor, majd vetközni napközben és öltözni késõ délután. Táskát is vinnem kell, akkor inkább autó.
Tetõtartó fel, tetõtartó le, kocsival ki, bicajjal lenyomni a hatvanast és kocsival vissza. Ez a járható út, de errõl több okból is lemaradtam, de ez az én döntésem!

Ha gondom lenne bármelyikõtökkel, azt közölném - valószínûleg személyesen. Azt légyszi Isu, ne dörgöld az orrom alá, hogy balfék vagyok. Ez azért bosszantó, mert igazad van!

Remélem, smile-k nélkül is sikerült helyre raknom ezt a témát.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

és még valami... ma töltöttem be a 25. életévemet :D
Szilvóriummal és rozé fröccsel kalapkúrázom :)

Jó egészséget kívánok születésnapod alkalmából!
Én kalapkúra helyett mostanában a fokhagyma-C vitamin kúrákban bízok.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Sok Boldogat!
Nekem még van 1 hónapom:D Addig még közelebb vagyok a 20-hoz.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Ismerem Papát, nem veszi figyelembe, hogy te nem vagy edzésben és kétszer akkora a súlyod, meg a keród súlya, mint az övé. Õ a rendelkezésre álló 60 kili alatt akarja lefárasztani magát, az a te egyéni szocproblémád, ha messzirõl jöttél.

Örömteli dolog, hogy egyre többen vagyunk itt, a fekvõs topikban, és már nem csak beszélgetünk, hanem közös tekeréseket is szervezünk. Természetes, hogy különbözõek vagyunk, más és más a kerékpározási stílusunk is. Én. magamat a teljesítménytúrázók közé sorolom. Nem vagyok versenyzõ, de egy jó kis emelkedõn mindig benne vagyok egy kis (baráti) küzdésben. Hét közbeni edzõköreimen is igyekszem az átlagpulzust 130 környékén tartani.

Elérkeztünk a közösség fejlõdésének azon szakaszához, amikor egy közös tekerés szervezésekor meg kell beszélni a várható tempót, megállások rendjét. Így elkerülhetõ, hogy szenvedjenek azok, akik csak egy laza, beszélgetõs-sörözgetõs bringázásra vágynak, illetve hogy halálra unják magukat akik tekerni, edzõdni szeretnének.

A hétvégi tekerésrõl: Számomra ez egy laza kör volt, szívem szerint egy picivel jobban nyomtam volna. De így is jól éreztem magam. Isu és Beni szerintem túl voltak öltözve, ami Beninél nem okozott gondot mert fiatal és jó karban van, Isu viszont kifáradt egy kicsit. Nem suhanc már, de látszik rajta hogy gyakorlott bringás. Bízom benne, hogy még sokat fogunk együtt tekerni.

Azt a látszatot pedig el szeretném kerülni, hogy én idecsalogatom a bringás társakat, hogy azok kifáradjanak, aztán én frissen, jól lepusztítom õket. Most is ugyanannyit mentem mint Beniék. Szépen bementem velük a kör végén Nagytarcsa - Kistarcsára, aztán visszatekertem Gödöllõre.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Isten éltessen, de most jön a neheze a java még hátravan :)
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Gratulálok és sok rekus kilométert kívánok hozzá. Ezt a párosítást még nem próbáltam, egészségedre.
képtár

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Most jöttem rá még egy nagy elõnyére a hanyatt bringának...
Egész nap robot kint az erdõben, leülni nem tudtunk, azt hittem beh*gyozok, olyan jó érzés volt megtámasztani a hátam és úgy tekerni hazáig(laza 10es)
:)
Meg is szeretném köszönni a fertõzést :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Ne cseszegess, nem bírtam volna! Lehet, hogy bírtam volna a 130-at, de akkor inkább úgy fogalmazok, hogy nem akartam bírni.
Ismerem Papát, nem veszi figyelembe, hogy te nem vagy edzésben és kétszer akkora a súlyod, meg a keród súlya, mint az övé.
Õ a rendelkezésre álló 60 kili alatt akarja lefárasztani magát, az a te egyéni szocproblémád, ha messzirõl jöttél.
Kocsival leviszem a kicsit, oszt mehetünk. Bicajozni akarok, nem kínlódni.

Ezt megtehettem volna most is, de lusta voltam bíbelõdni a tetõtartóval, miután késõn ébredtem meg pláne...
Majd pótoljuk!

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Isu bringáján kipróbáltam a vastag Rekusit betétet. Nagyon kényelmes. A szellõzésérõl majd nyáron lehet beszélni. Furcsa volt, hogy az ülése nem támasztja a hát teljes szélességét, szinte billegtem rajta. Nem volt zavaró, csak szokatlan.

Szokás kérdése az egész, mikor a te bringádon ültem olyan jó érzés töltött el, hogy az egész hátamat támasztja a hálós ülés. Elernyedtem az ülésedben. (Relaxation) Mikor vissza ültem a sajátomra akkor már nem hiányzott a széles támasztás. Ergo, kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya. Vagy mind együtt:D A konklúzió pedig az, hogy jó kis túra volt a hétvégei, úgy mész mint a gép, nem fáradsz. Nem véletlen, hogy második lettél a pétfürdõi idõfutamon. A túra számomra legélvezetesebb szakasza az volt mikor, 40-43 km/h-val haladtunk hárman, mint a vonat, egymás szélárnyékában sík úton. Hát lehet ilyet? Python is jöhetett volna, ha én bírtam a 106 kilcsit akkor õ is birt volna(finom volt a pizza) még plusz 15-öt. Na majd legközelebb.
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Papa

...és mi a helyzet a szélvédõs projekttel ? Megakadt, vagy nem vált be ?

A lengõorrúra szerettem volna feltenni a plexit, de a lakatos cimbora nem ért rá amikor én, én nem értem rá amikor õ, szóval porosodik a garázsban. Nem is bringáztam a hidegben, inkább sífutógépeztem a jó meleg szobában, ahhoz meg nem kellett a plexi.
:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Papa

...és mi a helyzet a szélvédõs projekttel ? Megakadt, vagy nem vált be ?
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Isu bringáján kipróbáltam a vastag Rekusit betétet. Nagyon kényelmes. A szellõzésérõl majd nyáron lehet beszélni. Furcsa volt, hogy az ülése nem támasztja a hát teljes szélességét, szinte billegtem rajta. Nem volt zavaró, csak szokatlan.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Tavaly belinkeltem egy a Decathlonnál kapható nyeregtáskát.
Viktor? Neked esetleg? Írd össze mi kell még, hogy összeszedjem. Esetleg egy ilyen?

táska,hátsó lámpa és egy 4 centis rekusit rendel,ha megoldható.
Rekusitot a méret miatt inkább veled oldanám meg.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Nekem csak 50 lett az elsõ idei kõr, de még most is fáj a seggem. Ideje, hogy elkészüljön a trike :(

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Tavaly belinkeltem egy a Decathlonnál kapható nyeregtáskát.
Feltöltött kép Még mindig nem érkezett, de állítólag jön...
Nagy reményeket fûzök hozzá - bár rajtam kívül senki sem lelkesedett - mert ez pont az a méret, amiben elfér a széldzseki vagy a tárca a mobil. Kb. két átlagos hasi-tasi ûrméretû és a hevederekkel könnyen rögzíthetõ, ha van csomagtaró vagy egy kis konzol. (a Chilin ezért lett olyan a hátsólámpa tartó, amilyen)
A leírása szerint, fényvisszaverõ csíkkal, rendkívül tartós 600 denes anyagból, megerõsített varrásokkal, vízhatlan.

Viktor? Neked esetleg? Írd össze mi kell még, hogy összeszedjem. Esetleg egy ilyen?

Ha sikerül beszerezni, majd beszámolok róla, de ha valaki felfedezi valahol. értesítsen!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Nekem nincs mentségem :( !
Szombaton még úgy feküdtem le, hogy reggel korán felriadok és még is csak feldobom a tetõtartót, oszt uzsgyi Papához!
(a száz fölöttit nem mertem bevállalni, ahhoz még korán van és tekertem már együtt Reku Papával, így az erõmre is vigyáznom kellett)
11-kor - mikor is felébredtem - már nem láttam értelmét a tetõtartóval bajlódni. De nem baj, - gondoltam- úgy is Vácra akartam menni.
12-tõl elkezdtem majszolni a hazai friss füstölt csabait, ropogós cipóval, hideg sörrel, hogy erõt merítsek arra a 60 kilire.
... félnégykor ébredtem... akkor már nem volt nehéz átértékelnem a terveimet és ma reggel, mikor felkeltem, fájt a hátam a sok fekvéstõl!

Na pont az ilyen alkalmakra terveztem a Chilit. Be a táskába, táska a hátsó ülésre és go! De most éppen mást boldogít, viszont a hó vége felé visszakerül. (bár Zétának is elígértem)

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Ugylátom csak a gyengébek nem voltak tekerni ebe a jókis idöbe
énis nyomtam egy velencetó kört csak kár hogy a legszeb részt szétbarmolták velencén.

Metségemre szóljon, hogy véletlenül másnapos voltam.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"