Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

;1080666']Köszi! Azért fehér, mert asszony fehéret akart :). Az meg sem fordult a fejemben, hogy koppintanál, szerintem nem ez az elsõ fehér bicikli, ízlésben viszont szerintem is vannak hasonlóságok (szintúgy teltebb nõk, fekete bringa, sörbõl Soproni, Ászok, Pilsner, Staropramen, és még folytathatnám)

Hihetettlen mennyire egyforma ízlésû pacákok vannak itt! :) Én is hasonlót keresek! Nõbõl a sopronit, sörbõl a teltebbet!

A leirat tetszik, túrhára jelentkezem! Pontosítunk!
Hogy védjem a mundér becsületét, nem vagyok én annyira anyám-asszony katonája! De minek kínlódjak végig három napot, ha élvezhetem is?!
Erre volt példa a hétvége is. Beni már csak röhögöt, amikor kifakadtam. Az önszervezõdött csoport tagjai meglehetõsen nagy szórást mutattak. A "szervezõ" kerékpárján 6 különbözõ elsõ lámpát számoltam meg a kormányon, a villán, meg a telón. Volt egy GPS is felszerelvea gépre, de "hajtogatós" terképrõl nézte az útvonalat. Akkor ennek még nem tulajdonítottam nagy jelentõséget.
A Hûvösvölgyin volt a második cigiszünet és a Margit szigetrõl indultunk... Ekkor kezdett az ügy gyanússá válni!
Páty elõtt már ultimátumot adtam Beninek. Velem vagy nélkülem!?

Ezért fontos tisztázni a helyzetet. Nem szeretnék másra várni és azt sem szeretném, ha mások meg rám várnának.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/Orszaguti/0327-Tahitotfalu/TIR_8903

Ismeri valaki?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Nekem most elég sûrû a programom, ha van idõd, légy szíves tervezgetni, úgy hogy laza legyen a mennyiség, és campingben alhassunk!

Rendben, vettem az adásod. Alakítok.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Mindenkinek igaza van kivéve annak aki még nem szólt hozzá:D Azért vagyunk itt (Fórum), hogy a felmerülõ problémákat megbeszéljük. Alakul a társaság. Papa esetleg módosítanád a túratervemet a Te elgondolásod szerint?
Nem szeretnék önjelölt túravezetõ lenni.

Nekem most elég sûrû a programom, ha van idõd, légy szíves tervezgetni, úgy hogy laza legyen a mennyiség, és campingben alhassunk!

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 posts

Gratula!
Miért fehér? Ooooobitól már megkérdeztem nem haragudna e ha én is fehérre festeném, Õ akkor engedélyezte. Aztán arra gondoltam ne legyen ugyanolyan színû, úgyhogy citromsárga lett. Vigasztaltam magam, jól látszik ,meg megy a fekete alkatrészekhez, de csak nem sikerült megbarátkoznom vele. Mivel még volt rajta heggenteni való, újrafestettem. A világitóskislibafos (nejonzõd) látszik is , tetszik is, de Tibié is olyan. Piros, közben elkészült a Chili, kilõve. Maradt az elsõ verzsijó a fehér. Már megszáradt, jövõ héten összeszerelés. Ne haragudj, nem koppintok, csak az ízlésünk hasonlít, legalábbis a színek tekintetében. (sörben Borsodi, Beck's, Stella, nõben a teltebb, bicikli pedig vagy fekete, vagy fehér)

Köszi! Azért fehér, mert asszony fehéret akart :). Az meg sem fordult a fejemben, hogy koppintanál, szerintem nem ez az elsõ fehér bicikli, ízlésben viszont szerintem is vannak hasonlóságok (szintúgy teltebb nõk, fekete bringa, sörbõl Soproni, Ászok, Pilsner, Staropramen, és még folytathatnám)
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

... és mi van a nem vad camping-el? Zuhany, mosdó, tisztességes mellékhelység ott is van.

Én szívesen társulok a száz kiló feletti önsúlyommal egy túrázós költséghatékony vonalhoz, sátorral, nagy táskákkal és miegyébbel, az ennek megfelelõ irammal.
Nem érdekel egy vastagpénztárcás, hitelkártyás, panziós, idõre csúcsot döntõs, ki képes nagyobb emelkedõt megmászni gyorsabban grammániás menet.

Ez melyik lesz?

...hogy Varagyuri barátomat idézzem: "szórakozni megyek, nem megdögleni!" :)

Számomra úgy tûnik, egy laza, barátságos kör a cél, de azt ne feledjük, hogy van benne napi 130 km, 1500m mászással, ami nekem kellemes, de lehet hogy másoknak sok. Célszerû lenne a kört zsugorítani, napi 100 km-re és 800m mászásra, hogy mindannyiunk számára élvezhetõ legyen.

A camping nekem teljesen jó, kétszemélyes sátram van, nemhorkoló, nemdohányzó, heteroszexuális útitárs jöhet.
:)

Mindenkinek igaza van kivéve annak aki még nem szólt hozzá:D Azért vagyunk itt (Fórum), hogy a felmerülõ problémákat megbeszéljük. Alakul a társaság. Papa esetleg módosítanád a túratervemet a Te elgondolásod szerint?
Nem szeretnék önjelölt túravezetõ lenni.
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

... és mi van a nem vad camping-el? Zuhany, mosdó, tisztességes mellékhelység ott is van.

Én szívesen társulok a száz kiló feletti önsúlyommal egy túrázós költséghatékony vonalhoz, sátorral, nagy táskákkal és miegyébbel, az ennek megfelelõ irammal. Nem érdekel egy vastagpénztárcás, hitelkártyás, panziós, idõre csúcsot döntõs, ki képes nagyobb emelkedõt megmászni gyorsabban grammániás menet.
Ez melyik lesz?

Számomra úgy tûnik, egy laza, barátságos kör a cél, de azt ne feledjük, hogy van benne napi 130 km, 1500m mászással, ami nekem kellemes, de lehet hogy másoknak sok. Célszerû lenne a kört zsugorítani, napi 100 km-re és 800m mászásra, hogy mindannyiunk számára élvezhetõ legyen.

A camping nekem teljesen jó, kétszemélyes sátram van, nemhorkoló, nemdohányzó, heteroszexuális útitárs jöhet.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Én szívesen társulok a száz kiló feletti önsúlyommal egy túrázós költséghatékony vonalhoz, sátorral, nagy táskákkal és miegyébbel, az ennek megfelelõ irammal.
Nem érdekel egy vastagpénztárcás, hitelkártyás, panziós, idõre csúcsot döntõs, ki képes nagyobb emelkedõt megmászni gyorsabban grammániás menet.

Ez melyik lesz?

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Nekem tetszik az útvonal is, dátum is. A szálláshoz van annyi megjegyzésem, hogy én a napi forró zuhanyhoz ragaszkodom. Néha, kényszerbõl becsúszhat egy-egy vadkemping, de nem szeretem.

Jól van, minden megoldható végül is két éjszakáról van csak szó. Vadasozni egy hosszabb túrán van értelme. Két éjszaka miatt ugyanannyi cuccot cígölni mint egy egyhetes túrán?
Akkor eddig ketten leszünk. További jelentkezõk???http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdrRyWUON1BQcwIwT1dM-zmd8GUtv5I_Kb0iurCGxolrT5EhxCYwBajmóc vára
képtár

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Úgy döntöttem, hogy évente pár alkalommal inkább húzok kompressziós harisnyát, hogy a cimborákkal tekerhessek. (Az emberi élet olyan, mint a sörös korsó: Nem a korsó szerzi az örömet, hanem amit bele teszel.)

Szerintem azért nem mindegy milyen korsóból iszod a sört. Szép kupából vagy kocsmai pohárból.:) Az egyik legelkötelezettebb (zászlóvivõ úttörõ;)) vagy köztünk a fekvõ biciklik népszerûsítésében ezért volt meglepõ számomra a döntésed. Én is egy karbon rekura esetleg tuningolt bacchetta-ra szavaztam volna, ahogy szép lassan beetetted a fórumtagokat erre tessék :), csak egy országúti. Kívánok sok-sok örömteli kilométert hozzá, igazán szép bici(g)li.
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Útvonal: Bajmóc, Körmöcbánya, Zólyom, táv kb. 400 km. Legmagasabb pont 730 fm. A javasolt idõpont pedig május 6-7-8. Kempinges (vadasos) túrára gondoltam.
Mit szóltok?

Nekem tetszik az útvonal is, dátum is. A szálláshoz van annyi megjegyzésem, hogy én a napi forró zuhanyhoz ragaszkodom. Néha, kényszerbõl becsúszhat egy-egy vadkemping, de nem szeretem.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Papa
hmmm...valamennyire ismerve téged érdekes döntés...

Úgy döntöttem, hogy évente pár alkalommal inkább húzok kompressziós harisnyát, hogy a cimborákkal tekerhessek. (Az emberi élet olyan, mint a sörös korsó: Nem a korsó szerzi az örömet, hanem amit bele teszel.)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

;1080415']Na, Mazsi bringája is elérte végleges formáját:
Posted Image

Lompi Mester mûve (de gondolom, ez látszik rajta)!

Gratula!
Miért fehér? Ooooobitól már megkérdeztem nem haragudna e ha én is fehérre festeném, Õ akkor engedélyezte. Aztán arra gondoltam ne legyen ugyanolyan színû, úgyhogy citromsárga lett. Vigasztaltam magam, jól látszik ,meg megy a fekete alkatrészekhez, de csak nem sikerült megbarátkoznom vele. Mivel még volt rajta heggenteni való, újrafestettem. A világitóskislibafos (nejonzõd) látszik is , tetszik is, de Tibié is olyan. Piros, közben elkészült a Chili, kilõve. Maradt az elsõ verzsijó a fehér. Már megszáradt, jövõ héten összeszerelés. Ne haragudj, nem koppintok, csak az ízlésünk hasonlít, legalábbis a színek tekintetében. (sörben Borsodi, Beck's, Stella, nõben a teltebb, bicikli pedig vagy fekete, vagy fehér)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts
Papa
hmmm...valamennyire ismerve téged érdekes döntés...
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

No, mivel már Lompi és Isu is megsejtette a poént, nem húzom tovább az eposzt.

Úgy gondolkodtam, hogy az országútis cimborákkal még egy 800.000 forintos karbon rekun is gyötrelem lenne együtt menni, hát inkább vettem egy olcsó, használt országútit. Megyek velük évente 6-7 alkalommal, annyit kibírok ezen a valagnyomorítón. A többire ott a reku.

Feltámadtál mint a Fõnix madár. Szép bringa vitán felül és gratulálok a vásárláshoz, sok gyors kilométert a cimborákkal.
Mennyi a súlya egy ilyen cuccnak?

Mire fellebbentetted a fátylat addigra összedobtam egy szlovákiai túra tervezetet mivel néhány oldallal elõrébb volt téma, hogy csinálni kellene egy hosszú hétvégét a szomszédban. Semmi nincsen kõbe vésve lehet módosítani a tervet sõt még a helyszínen is eltérhetünk tõle. Útvonal: Bajmóc, Körmöcbánya, Zólyom, táv kb. 400 km. Legmagasabb pont 730 fm.
Vagy ha valakinek másfelé húz a szíve akkor mehetünk egészen más irányba. Az általam tervezett túrát három napban simán meg lehetne oldani. A javasolt idõpont pedig május 6-7-8. Ez nem ütközik sem az Arad Marathonnal sem Balaton kerüléssel sem Péti idõfutammal. Az idõponton is lehet változtatni, ha többeknek nem felel meg. Kempinges (vadasos) túrára gondoltam.
Mit szóltok?
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Posted Image

FELTÁMADUNK
Feltámadunk, Lompi Mester keze alatt. Ebbõl milyen komoly fekvõt tudnék összefûrészelni! :)

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

rossz a beállítás,mert erre van egy vicc
és a biciklit ki hozza haza..:):):)

Ha már ilyen morbid vagy, én segítek - szeretem az outit

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag