Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Ha nem nagy a csapat, a spontás szálláskeresés jól mûködik.
Az új útvonal tetszik.
Én panzióra szavazok, de semmi kifogásom az ellen, ha valaki a panzió közeli erdõben szeretne sátrazni. Este a pizza és sör után mindenki elmegy aludni, reggel találkozunk a potraviny elõtt.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Panziót bizony gyorsabban talál az ember mint kempinget. 5-6 ezer ft körül egy éjszaka, nem sokkal több a kempingnél, és nem kell sátrat, matracot cipelni. Nekem jobban tetszene, mert bizony a hegyek között hûvös lesz május elején. A lucsokról nem is beszélve. Reggel elmegy fél óra a sátor törölgetésével.

De vajon ilyen (panziós) feltételekkel van-e érdeklõdés a túra iránt? Tavaly júliusban voltunk Szlovákiában és reggelente akkor is törölgetni kellett a lucsoktól. De volt, hogy megvártuk míg a nap megszárítja a sátrat. Addig pakolászás, reggeli.

Ez a keresõ talán nem egybõl a 6****** szállodákkal nyit. Nézd meg itt is a szállás lehetõségeket, hátha elfogadhatóak az árak:
Limba.com - Szállás, hotelek, víkendházak, panziók

Köszi a Limbát én is ismerem, foglalni még nem foglaltam velük sohasem, csak nézelõdtem az árak elfogadhatóak. Csak egyet nem tudok, hogy neki merjünk-e vágni úgy, hogy nincsen elõre foglalva semmi? Én szeretem a kihívásokat.

A limba.com nálam nagyon bejött, diákokkal már több alkalommal foglaltam tranzitszállást a Magas Tátrába menet-jövet, (elég jók és nagyon olcsók a magánszállások), kis fogadókban a félpanzió is bõven megérte.

Én jobban szeretem a spontán dolgokat. Valami kis falvakban amelyek útba esnek biztosan lehet találni szobát elfogadható áron. 2009-ben jöttünk hazafelé a Tátrából, beestünk egy mini hotelbe és fejenként fizettünk 4000 forintot.

Nem rossz ez az útvonal, bár kibicként annyit tennék hozzá h a Zólyom-Korpona utat nem érdemes 2x megtenni, inkább észak felé haladva az 525-ös úton vagy a 524+525-ös úton érdemes menni Banská Stiavnicán át.

Köszönöm az észrevételt és megfogadom tanácsod. Íme az új tervezett útvonal és a távolság is szinte ugyan annyi.
Hronská Breznica és Zvolen között mentetek-e már bringával? Ha igen akkor milyen az út?
Érdekel ebben az idõpontban ez a túra? Honlapodon láttam, hogy valamit betervezel.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Csináltam egy új útvonalat, ez a kéréseknek megfelelõen rövidebb, Zólyom. Vagy az elõzõ hosszabb változatot meg lehetne toldani még egy nappal és simán megoldható lenne a túra.

Nem rossz ez az útvonal, bár kibicként annyit tennék hozzá h a Zólyom-Korpona utat nem érdemes 2x megtenni, inkább észak felé haladva az 525-ös úton vagy a 524+525-ös úton érdemes menni Banská Stiavnicán át.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Panziót bizony gyorsabban talál az ember mint kempinget. 5-6 ezer ft körül egy éjszaka, nem sokkal több a kempingnél, és nem kell sátrat, matracot cipelni. Nekem jobban tetszene, mert bizony a hegyek között hûvös lesz május elején. A lucsokról nem is beszélve. Reggel elmegy fél óra a sátor törölgetésével.

A limba.com nálam nagyon bejött, diákokkal már több alkalommal foglaltam tranzitszállást a Magas Tátrába menet-jövet, (elég jók és nagyon olcsók a magánszállások), kis fogadókban a félpanzió is bõven megérte.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Hát igen ezen a környéken nem hemzsegnek a kempingek. Amiket találtam azok szezonálisak és nincsenek még nyitva május elején.

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hát igen ezen a környéken nem hemzsegnek a kempingek. Amiket találtam azok szezonálisak és nincsenek még nyitva május elején.

Ez a keresõ talán nem egybõl a 6****** szállodákkal nyit. Nézd meg itt is a szállás lehetõségeket, hátha elfogadhatóak az árak:
Limba.com - Szállás, hotelek, víkendházak, panziók
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Mehetünk, nekem semmi kifogásom a vadasozással szemben, ezen a részen szerintem úgysem találnánk normál kempinget fõleg május elején.

Csináltam egy új útvonalat, ez a kéréseknek megfelelõen rövidebb, Zólyom. http://t0.gstatic.co...Mbu75LOUE8QVagy az elõzõ hosszabb változatot meg lehetne toldani még egy nappal és simán megoldható lenne a túra.
Akkor érzésem szerint eddig:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
venne részt a túrán. További szabad helyek vannak még, legyünk többen, legyen jó a hangulat. Tréfa és kacagás nem kizárt.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Hát ez érdekes dolog ha valaki alszik akkor ugysem halja hogy horkole a másik:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Csak egy ötlet. Ha Zólyomba mentek, keressétek a Neresnica kempinget, a 2009-es Tátra túrámon ez volt az egyik legjobb kemping amiben jártam. Az árakra már nem emlékszem, meg különben is két év telt el azóta, de ha többen vagytok lehet, hogy érdemesebb egy faházra beneveznetek, mert a 2-3 sátorhely is fog annyiba kerülni, és akkor rendes ágyban is aludhattok. A másik pedig az, hogy én július végén voltam, és hajnalban 6! °C volt, és a létezõ összes ruhát magamra húztam éjszaka a sátorban. A faházakban fûtés is van. Gondolom májusban sem lesz túl meleg. :)

Igen, ez megfontolandó! Jelentem én fáradtan horkolok, de engem nem zavar, mert közben alszom! :)

Volna itt egy másik téma, csak úgy gondolat ébresztõként.
A python jó poén, hiszen az alacsony homlokcsõ miatt, a nagy méretû kerekek mellett is alacsonyan tartható az ülés pozíció és a súlypont, de negatív az utánfutás!
A lengõorrú is fincsa cucc, de a normál elsõ villa miatt a homlokcsõ helye is adott, így ez határozza meg a tervezés további menetét. Elõnye a pozitív trail érték. Nincs is gond a sebességgel! :)
... és akkor itt van ez az ötlet.

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

... és mi van a nem vad camping-el? Zuhany, mosdó, tisztességes mellékhelység ott is van.

Csak egy ötlet. Ha Zólyomba mentek, keressétek a Neresnica kempinget, a 2009-es Tátra túrámon ez volt az egyik legjobb kemping amiben jártam. Az árakra már nem emlékszem, meg különben is két év telt el azóta, de ha többen vagytok lehet, hogy érdemesebb egy faházra beneveznetek, mert a 2-3 sátorhely is fog annyiba kerülni, és akkor rendes ágyban is aludhattok. A másik pedig az, hogy én július végén voltam, és hajnalban 6! °C volt, és a létezõ összes ruhát magamra húztam éjszaka a sátorban. A faházakban fûtés is van. Gondolom májusban sem lesz túl meleg. :)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Mi volt, mesélj ! Az esés volt hamarabb, vagy a kormánytörés?

Egykézzel vezettem hazafele és éreztem, hogy mozog a kormány bal oldala, de mire odaraktam a jobb kezemet a kormányra letört(gondolom elengedte a hegesztés, vagy nemtudom, az illesztésnél tört el)...:)
Egy defekt jobban idegesített volna, így legalább még haza tudtam tekerni!

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Jól van, minden megoldható végül is két éjszakáról van csak szó. Vadasozni egy hosszabb túrán van értelme. Két éjszaka miatt ugyanannyi cuccot cígölni mint egy egyhetes túrán?
Akkor eddig ketten leszünk. További jelentkezõk???

Mehetünk, nekem semmi kifogásom a vadasozással szemben, ezen a részen szerintem úgysem találnánk normál kempinget fõleg május elején. Lehet hogy addig Lompival csináltatnom kellene egy csomagtartót?
Itt Benjami hívja Lompit, Lompi jelentkezz :D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Eltört az 'M' kormányom...bedagadt az ormányom(meg a szám) :)

Mi volt, mesélj ! Az esés volt hamarabb, vagy a kormánytörés?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Kátyú, gödör, bukás?

Még jó hogy csontod nem törött.
Jobbulást.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Nem szeretném, ha bárki részlehajlással vagy diszkriminációval vádolna, tehát mindet! Az sem baj, ha ez térben és idõben is egybe vág. Öreg vagyok és dagadt, ha nem bírnék el velük, még mindig kezdhetnek egymással valamit.
Még a sörrõl beszélünk?

Igen, úgyhogy a szüzikével csak óvatosan!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

;1080718']A szüzet, a szõke ciklont, vagy a fekete démont?

Nem szeretném, ha bárki részlehajlással vagy diszkriminációval vádolna, tehát mindet! Az sem baj, ha ez térben és idõben is egybe vág. Öreg vagyok és dagadt, ha nem bírnék el velük, még mindig kezdhetnek egymással valamit.
Még a sörrõl beszélünk?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Nõbõl a sopronit, sörbõl a teltebbet!

A szüzet, a szõke ciklont, vagy a fekete démont?
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A leirat tetszik, túrhára jelentkezem! Pontosítunk! Ezért fontos tisztázni a helyzetet. Nem szeretnék másra várni és azt sem szeretném, ha mások meg rám várnának.

Ez a beszéd! Felnõtt emberek vagyunk, el tudjuk mondani hogy mit szeretnénk.
Ha van közös nevezõ, az jó. Ha nincs, akkor az derüljön ki idõben, haragvás nélkül!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/Orszaguti/0327-Tahitotfalu/TIR_8903

Ismeri valaki?

Posted Image
Igen, Murlának dolgozik . Az AM színeiben indult. Én 10 körül voltam kint és más rekus induló nem volt. ... vagy volt?
Gergõ szeretett volna indulni, de lekéste a nevezést és versenyen kívül sem engedték, talán jövõre.