Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Szépek. Leld bennük víg kedvedet!

Az új gépekrõl én szívesen elolvasnám a mûszaki paramétereket is - méretek, hajtáslánc stb.

Köszi
A méretek nekem pont jók ;)
passz, nem tudom.
lánc sram PCxx, és KMCxx

csoportkép a flottám
:)

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Itt a Tavasz! Kirajzottak a kerékpárosok, nekem is sikerült Lompit és Zétát Pestre csábítanom. Lompi megmutatta az új ösztelósának (rejtett hátsó gugóstag!), én meg Zétának a környéket. ...

Ez sétaút, v. kerékpárút volt? 2:40-nél "aranyos" a vizsla, de nem tehet a felelõtlen gazdáiról, õ csak egy kutya és aszerint viselkedett.

Hallottatok már olyanról, aki látott valakit, akinél hatásosan mûködött egy ilyen ultrahangos kutyariasztó?

(... na és ha a kutya süket, de éhes?...)
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

elkészült egy újabb trike :)
képek róla
a magam örömére

Szépek. Leld bennük víg kedvedet!

Az új gépekrõl én szívesen elolvasnám a mûszaki paramétereket is - méretek, hajtáslánc stb.
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
elkészült egy újabb trike :)
képek róla
a magam örömére

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Szégyen gyalázat de én egy centimétert sem bringáztam a hétvégén:mad:
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Itt a Tavasz! Kirajzottak a kerékpárosok, nekem is sikerült Lompit és Zétát Pestre csábítanom. Lompi megmutatta az új ösztelósának (rejtett hátsó gugóstag!), én meg Zétának a környéket. Elugrottunk az AM-hez is, de sajnos csak rövid idõ állt rendelkezésre. Váltottunk pár szót, megnéztük Sinbiciklis háromkerekûjét, költöttünk pár forintot és Zéta kipróbálta a Tour Easy-t.

Mi pedig közösen vonultunk fel Pupu társaságában a trike-kal du. 2-tõl. Nagyon hangulatos volt. A tandem trikenak nagy sikere volt, közel 50km-t mentünk vele. Ma ugyan hagyományos géppel mentünk, de azért így is jó volt.
Mountain biking Workout | Endomondo

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Lompival ma itt találkoztam:https://picasaweb.go...023884720496658
Volt ott még 1trike, és a Bem téren is integettünk valakivel 1másnak.

Itt a Tavasz! Kirajzottak a kerékpárosok, nekem is sikerült Lompit és Zétát Pestre csábítanom. Lompi megmutatta az új ösztelósának (rejtett hátsó gugóstag!), én meg Zétának a környéket. Elugrottunk az AM-hez is, de sajnos csak rövid idõ állt rendelkezésre. Váltottunk pár szót, megnéztük Sinbiciklis háromkerekûjét, költöttünk pár forintot és Zéta kipróbálta a Tour Easy-t.

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

... Megúsztuk. Az idén másképp lesz.

Nem ússzátok meg. :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Az elszánt szlovákiai túrázóknak csak annyit, hogy 2009-ben itt szálltunk meg ebben a takaros szállodában Hotel Robotnícky Dom - Hnú¹»a | Travelguide.sk és ugyan annyit fizettünk mint amennyit most írnak. Most nem fog útba esni csak az árszinvonal miatt tettem fel.
képtár

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Gondolom mindenki tudja h kerékpárosoknak Szlovákiában lakott területen kívül a fejvédõ és a láthatósági mellény használata nappal is kötelezõ.

Tudjuk, már két éve is kötelezõek voltak ezek a dolgok mégsem viseltem egyiket sem mikor kinn voltunk. Sõt nem is volt nálam egyik sem. Felelõtlenség. Megúsztuk. Az idén másképp lesz.
képtár

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Lompival ma itt találkoztam:https://picasaweb.go...023884720496658
Volt ott még 1trike, és a Bem téren is integettünk valakivel 1másnak.

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Lompi!
Voltam ma egy rövid kört
- az elején fújt hátulról,oldalról VIGYOROGTAM
- aztán a végén szembõl VICSOROGTAM:)
a lényeg kimentem egy rövid terep tesztre és porol rendesen
este bányaride,ha minden jó holnap tesztelünk
aztán majd kiderül mennyi flex korongot kell még venni...:):):)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

most szemezek én is a cipõkkel.

Van egy eladó Shimano montis túracipõm 43-as. Egyszer volt a fiam lábán, aztán megkapta a motorjogsit...
8000 ft
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Nagyon helyes! Fotó lesz-e?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Na ezt nagyon ne hangoztasd mert a végén még bevezetik :) Milyen jó kis szagok lennének 30 fok melegben, mûszálas láthatósági mellényben alatta félmeztelenül rövidgatyával.

Gondolom mindenki tudja h kerékpárosoknak Szlovákiában lakott területen kívül a fejvédõ és a láthatósági mellény használata nappal is kötelezõ.

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

Ma megvolt az elsõ köröm a rekuval, bár még váltó nem volt bekötve, de legalább hajthattam. Közel a tizedik próbálkozásra sikerült elindulnom, de utána le se akartam szállni. Köszönöm Nektek a sok segítséget, és még foglak zargatni titeket kérdéseimmel. Elinduláskor nagyon kacsázok, valamit elszúrtam vázépítéskor vagy meg kell még szoknom. Veszélyes vírus ez a bicikli, mert mindig fejlesztgetni akarja az ember, most szemezek én is a cipõkkel.

Üdv Zé

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Nem mindig van rajtam a patentes cipõ, akkor jól jön a sima fele.
Trájkra egyértelmûen még kezdõknek is spd.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Eddig (MTB-n) rajtam sem volt mindig 1forma cipõ, és trike-on kezdõ vagyok.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Vagy van ilyen spdre pattintható taposó is/

Nem egy 100%-os megoldás, nekem keskeny, mindíg félek hogy lecsúszik róla a lábom, vizesen fõleg necces. Viszont vésztartaléknak jó, ha épp nem a stoplissal kell valamiért mennem. Amúgy kimondottan zavaró hogy mindíg oda kell pöckölni a taposót a talp alá, mert elfordul. Most láttam amúgy PDM 520-ast 6900-ért hirdetve, újban. Az szerintem jó vétel.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Kétszer próbáltam a Bringa Butiktól vásárolni, mindkét alkalommal visszaírták, hogy a webáruházból kiválasztott cuccot nem tartják.

Sok minden van a boltban, de az egész web-es állomány biztosan nincs csak kb. 1/3-a. De mindent megpróbálnak beszerezni pár nap alatt, ami benne van az állományban. Én még nem tudtam olyat mondani, ami rendelhetõ státuszú és nem sikerült beszerezniük. Évek óta járok én is hozzájuk (pár százezer forintot már eltapsoltam náluk), tök korrekt házaspár kellõ lelkesedéssel próbálják mûködtetni a boltot, de õk is ki vannak szolgáltatva a nagykereknek.Ha a cipõre szaladsz rá az szinte mindenhol necces, talán ruházatban a berguson erõs. Mo. kis piac.
...

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Vagy van ilyen spdre pattintható taposó is/