Szépek. Leld bennük víg kedvedet!
Az új gépekrõl én szívesen elolvasnám a mûszaki paramétereket is - méretek, hajtáslánc stb.
Köszi
A méretek nekem pont jók

passz, nem tudom.
lánc sram PCxx, és KMCxx
csoportkép a flottám

Szépek. Leld bennük víg kedvedet!
Az új gépekrõl én szívesen elolvasnám a mûszaki paramétereket is - méretek, hajtáslánc stb.
Itt a Tavasz! Kirajzottak a kerékpárosok, nekem is sikerült Lompit és Zétát Pestre csábítanom. Lompi megmutatta az új ösztelósának (rejtett hátsó gugóstag!), én meg Zétának a környéket. ...
elkészült egy újabb trike
![]()
képek róla
a magam örömére
Mi pedig közösen vonultunk fel Pupu társaságában a trike-kal du. 2-tõl. Nagyon hangulatos volt. A tandem trikenak nagy sikere volt, közel 50km-t mentünk vele. Ma ugyan hagyományos géppel mentünk, de azért így is jó volt.Itt a Tavasz! Kirajzottak a kerékpárosok, nekem is sikerült Lompit és Zétát Pestre csábítanom. Lompi megmutatta az új ösztelósának (rejtett hátsó gugóstag!), én meg Zétának a környéket. Elugrottunk az AM-hez is, de sajnos csak rövid idõ állt rendelkezésre. Váltottunk pár szót, megnéztük Sinbiciklis háromkerekûjét, költöttünk pár forintot és Zéta kipróbálta a Tour Easy-t.
Lompival ma itt találkoztam:https://picasaweb.go...023884720496658
Volt ott még 1trike, és a Bem téren is integettünk valakivel 1másnak.
Gondolom mindenki tudja h kerékpárosoknak Szlovákiában lakott területen kívül a fejvédõ és a láthatósági mellény használata nappal is kötelezõ.
most szemezek én is a cipõkkel.
Gondolom mindenki tudja h kerékpárosoknak Szlovákiában lakott területen kívül a fejvédõ és a láthatósági mellény használata nappal is kötelezõ.Na ezt nagyon ne hangoztasd mert a végén még bevezetik
Milyen jó kis szagok lennének 30 fok melegben, mûszálas láthatósági mellényben alatta félmeztelenül rövidgatyával.
Nem mindig van rajtam a patentes cipõ, akkor jól jön a sima fele.
Trájkra egyértelmûen még kezdõknek is spd.
Kétszer próbáltam a Bringa Butiktól vásárolni, mindkét alkalommal visszaírták, hogy a webáruházból kiválasztott cuccot nem tartják.