Engem eddig még csak "pasik" szólítottak meg. Lehet, hogy bennem van a hiba?
Ugyan drágám!

Engem eddig még csak "pasik" szólítottak meg. Lehet, hogy bennem van a hiba?
Megsúgom, a "néniknek" is bejön.
Apa ez a bringa bejön a csajoknak!
Szevasz Oldalkocsis, közkívánatra tennél fel képeket, hogy csemegézhessünk és mindannyiunk okulására?Tökéletes 18-kor elõttetek, ma a tévétornyot nem sikerült megmásznom. A hiba szerintem az én készülékembe van, nem az áttételbe.
Üdv Zé
A legény 9, a leányzó 7 éves. Tegnap itt a lakótelepen összefutott a fiú a barátaival, és egy pár kissrác ki is próbálta, volt köztük egy ( az állam leesett), aki nem vacakolt ráült és ment. A fiamnak kellett akár öt perc is hogy el tudjon indulni vele, a lány nehezebben lendült bele, õ még mindíg bizonytalan. Mondjuk ebben a súlynak is szerepe van. Nehéz neki még a bringa, az állíthatóság miatt sok a plusszsúly rajta.
Hazafelé a fiam megsúgta: Apa ez a bringa bejön a csajoknak!
Hazafelé a fiam megsúgta: Apa ez a bringa bejön a csajoknak!
A "Gyereku" pompás darabnak néz ki. Gyakorlatilag a felnõtt méretû kicsinyített mása. Kiskrapek hány éves aki hajtja?
A kedd tökéletes. Lehetne 18 óra? Munka után el szoktam menni egy zsírégetõ körre, és kb. akkor érek vissza.
A Rekettye utca szerintem neked is menni fog, olyannak tûnik a bringa. Feltéve persze, hogy van megfelelõ áttételed. Azt nem bírom kilesni az avatárodról.
Tegnap, amikor a grupis ifjak 45 km/h-val húzták a sort enyhe emelkedõn, akkor rájöttem, hogy nem csak a bringa lassú. Annyi edzéssel, amennyit én csinálok, országúti bringán is kevés vagyok hozzájuk. Volt, hogy síkon, többen leszakadtunk a bolyról... Márpedig ennél többet nem kívánok edzeni, más dolgokkal is törõdnöm kell. Maradnak a teljesítménytúrák és a haveri bringázások. A Bacchettával. A lengõorrúra van két érdeklõdõ, valószínûleg az is elmegy.
Na de milyen ? Vagy már jár a gondolkodód egy országútis verzión ?
Marad a reku. Gruppetto megy a fotóalbumba.
...és mi a jõvõkép mi az elképzelés ? Mire fogsz átnyergelni ?
Inkább mentem volna veletek! Még mindig zsibog az alfelem.
Nekem hiányzott hozzá még egy tízes, Isunak talán meg volt, de Beninek meg Zétáéknak bizti megvolt a 200! Nem rosz teljesítmény egy napra!
Szia !
Kedd nekem is jó lenne, 17-kor Nálad? Idõpont jó Neked? Ha közbe jönne valami áttesszük szerdára. A Rekus tesztutcát is kipróbálnánk.
Köszi Python-nak és a Többieknek a baráti fogattatást!
Üvd Zé
Köszönettel venném, ha megmutatnád. Kedd, szerda lenne alkalmas.
A perecelés pedig minden kezdõ rekusnak kijár.
Elkészült a "Gyereku". 120 és 180 cm testmagasság között 10 perc alatt méretre állítható. Megvoltak a próbakörök is, a fiú legszivesebben még vécére is azzal menne.
Jó látni, hogy napról-napra nõ a rekus társadalom. Üdv a klubban és sok balesetmentest!Oldalkocsisból rekus lett! Már az elsõ perecelésem is megvolt. Kisebb tesztkörök és beállítások még hátra vannak.
Zétáék - bár délre beszéltük meg - már 11-kor Fehérváron voltak, így külterületen találkoztunk, valahol Pákozd és Székesfehérvár között. Nekem hiányzott hozzá még egy tízes, Isunak talán meg volt, de Beninek meg Zétáéknak bizti megvolt a 200! Nem rosz teljesítmény egy napra!A következõ terv van kialakulóban:
Holnap reggel találkozó a Lágymányosi Híd budai oldalán majd irány Székesfehérvár!
• Budapest
• Budaörs
• Biatorbágy
• Etyek
• Alcsútdoboz
• Székesfehérvár