Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Sziasztok !
Hosszú bowdenre lenne szükségem, fék 2- váltó 2.5m hosszúra. Bringaboltba nem kaptam, hol nézzek utána?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Üdv Zé

Én a Zöld Pont-ban vettem anno. A weboldalukon sajnos nem minden termékük van rajta.

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Sziasztok !

Hosszú bowdenre lenne szükségem, fék 2- váltó 2.5m hosszúra. Bringaboltba nem kaptam, hol nézzek utána?

Üdv Zé

Nálunk van (mármint a felénk levõ biciklisboltban), múlt héten vettem, nagyjából 350 körül jött ki darabonként (volt 3x2,5 m váltó-, egy 2,5 m fékbowden, 8 m bowdenház, 10 bowdenvég ezernégyszázakárhány forint) ha az ár jónak tûnik, már csak azt kell kitalálni, hogyan juttatom el... Budapestre kell?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Indulhatunk külön is. Mondjuk 9-10 körül. Majd integetünk nekik vagy csatlakozunk.

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Ki mit csinál a hétvégén?
Lesz Balaton kerülés, de azért nem fizetek... Lesz Érd körbe is.
Szélvészék vasárnap mennek a Kis Rigóba. Kis hegymászás.
Valaki valahová? Tervek?

Hát igen, kicsit koránra van szervezve az indulás, látszik hogy nem Motyo találta ki az indulás idõpontját :D.
Ha a szombati programom után emberi idõben hazaérek és vasárnap képes leszek felkelni hajnalban meggondolandó.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ki mit csinál a hétvégén?
Lesz Balaton kerülés, de azért nem fizetek... Lesz Érd körbe is.
Szélvészék vasárnap mennek a Kis Rigóba. Kis hegymászás.
Valaki valahová? Tervek?

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Sziasztok !

Üdv Zé

Ambringánál van ilyesmi én is ott vettem régebben.
...

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Sziasztok !

Üdv Zé

sao

sao

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

;1085303']Az agyváltós topicban valamikor volt szó agyváltó kontrátlanításról, de most nem találom, mert ott is ment a termelés.

Szerintem csak annyi a trükk, hogy ki kell szedni a fékpofát, ami belülrõl a nyomja a belsõ falat fékezéskor.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ezt találtam régebben róla, erre gondoltatok?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nem volt idõm még bebiggyeszteni a hétvégi "komlókülönítmény" utibeszámolóját, de most...! :) Tehát az úgy történt, hogy a Motyoo azt mondta, én meg úgy gondoltam, de a Beni viszont és erre az Isu. Bõvebben és alább ti is megízlelhetitek a hangulatot. (csak azt)
Természetesen a habzó nedü a poharakban vagy kellék, vagy egyszerûen csak alkoholmentes. :(
A szél néha úgy fúúút, hogy sík úton is a mászófokozatban kellett taposni. Ettõl eltekintve jóvót! Beninek ez a harmadik köre a helyi könyvtárban, ezért Õt ismerik, így Õt küldtük a pulthoz. Én csak másodjára vagyok (legutóbb a Chilivel), nekem már köszönnek. Isu is volt már itt, csak Motyoo volt "szûz". Kicsit hamarabb (11 elõtt) indulunk, akkor világosban is haza értünk volna! (bár én szeretek este tekerni, most talán ti is megértitek az okát)
Lesz még ilyen és a létszám egyre nõ! Lehet csatlakozni a következõhöz!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Deazért nevegyetek. Mérgetrá hogy apofák kiszedésével szabadon futos lesz
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

;1085303']Az agyváltós topicban valamikor volt szó agyváltó kontrátlanításról, de most nem találom, mert ott is ment a termelés.

Szerintem csak annyi a trükk, hogy ki kell szedni a fékpofát, ami belülrõl a nyomja a belsõ falat fékezéskor.
...

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Láma vagyok a témához ezért kérdeném, hogy ha nem szabadonfutós(kontrás) agyváltót akarok felszerelni és a kilincset nem kötöm be a vázhoz, attól szabadon futós lesz a cucc vagy nem. Tehát V-fékesen tudom-e használni a dolgot?

Az agyváltós topicban valamikor volt szó agyváltó kontrátlanításról, de most nem találom, mert ott is ment a termelés.
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Láma vagyok a témához ezért kérdeném, hogy ha nem szabadonfutós(kontrás) agyváltót akarok felszerelni és a kilincset nem kötöm be a vázhoz, attól szabadon futós lesz a cucc vagy nem. Tehát V-fékesen tudom-e használni a dolgot?

Nekem is kontrás kerék van a Pyciklin, kiválóan ötvöztem a kétféle rendszer hátrányait:
-a kontra miatt nem lehet hátrafelé tekerni
-a váltó (pontosabban a láncfeszítõ) miatt pedig nem lehet kontrázni

De szerencsére elõre tekerni lehet...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
vfékesen tudod de ha nemkötödbe a fék kulcsot akkor csunya meglepi ér mert elfog fordulni tekerésnél de ha megszokod hogy nem tekered hátrafele akkor jolfog az müködni
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Normogo

Normogo

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

;1084116']Az enyém is nõi vázból van, de Lompi használt "Y" vázat donorként, hajlított csövet meg zártszelvényt alapanyagként. Nõi donorváznál arra kell vigyázni, hogy ne kerüljön túlságosan hátra az ülés a homlokcsõhöz képest. Ez inkább csak magasabb bringások esetében oldható meg.

Köszönöm a válaszokat!
A faülést szívesen kipróbálnám! Igazából ott tartok, hogy igen alacsony költségvetésben kell gondolkoznom. A vázat viszont olyanra kéne legyártani, hogy ha késõbb telik márkás alkatrészekre, ne kelljen a vázat is lecserélni.

Eddig lengõorrúból az Elephantot próbáltam ki a Hõsök terén, de jó lenne egy rövidebb túra erejéig kipróbálni egy rugózás nélküli lengõt is.
Így végre biztos lehetnék abban, hogy milyen rekut akarok.

Egy hasonló formájú vázat el tudnék képzelni, csak kevésbé fektetett üléshelyzettel.:)
Vendetta | cruzbike.com

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Nyárára hálót szeretnék tenni rá

A kutyaálló szúnyoghálón kívül láttam az Auchanban egy sûrû szövésû hálót a kertészeti osztályon. Sajnos csak zöldben volt nekik, különben vettem volna. Párezer forint volt 500x120 cm.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Ez igen! Arrafelé ez normális, áprilisban?
Az üléseddel hogy vagy megelégedve?

Normálisnak számit csak kellemetlen:D
Az ülés kényelmes, sok gyári gépen van csõvázas ülés, csak õk nem hátizsákból nyerik a keretet:D
Nyárára hálót szeretnék tenni rá

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Egy ügyes burkolat csavarodóláncú bringához:
http://i281.photobuc...e/Photo0037.jpg

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Olyan szép idõben könnyü, mifelénk ilyen is volt
https://picasaweb.go...997749898717730

Ez igen! Arrafelé ez normális, áprilisban?
Az üléseddel hogy vagy megelégedve?