Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Engem eddig még csak "pasik" szólítottak meg. Lehet, hogy bennem van a hiba?

Ugyan drágám!
:D
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Kéne valami aktivitás a hétvégére. Számomra a vasárnap és a hétfõ lenne a megfelelõ.
A hétvégén többször is módosult tudatállapotba kerültem. Amikor egy százassal a lábadban még dacból küzdöd fel magad az emelkedõn, van idõd elmélkedni. Az elmélkedés tanulsága pedig a következõ:
- Megértettem Levit. "Amelyik dombra nem tudok felmenni, arra nem is akarok" Milyen igaza van! :) Bár mi csak 10%-os dombocskákkal találkoztunk, de az elismerés hangján kell szóljak azokról, akik csomagokkal, málhákkal vágnak neki a világnak. Nekünk csak pár száz métert kellett megoldanunk, ÕK kilométereket taposnak felfelé!
- Azok az emelkedõk, amik elénk kerülnek ebben a régióban, mélyen az alatt a szint alatt vannak, amit egy elsõkerék hajtású géppel és normál útviszonyok mellett ne lehetne könnyedén teljesíteni.
- Szép dolog a hegymászás és csúcsgyüjtés. Ha én egyszer újból 80 kiló leszek és jut hightech bringára, meg vastag bankkártyára, esetleg hozza utánam a cuccot valaki furgonnal, akkor feltétlenül ki fogom próbálni.
- Jelenleg abban lelem örömöm, hogy együtt tekerek másokkal, akiknek nem gond, ha mélypontra kerülök - megvárnak. Az sem gond, ha nekem kell várni. Egymásra vagyunk utalva és ez jó! Természetes, hogy visszük magunkkal a pótbelsõt, a szenyát az italt a melegruhát, esõkabátot. Mindenre fel kell készülni. Láncszakadás, defekt, felniszalag - ez utóbbi pont kellett a hétvégén. :)

Vannak itt "hosszútávfutók", "hegymászók", "versenyzõk" és túrázók.
Jó dolog ez a rekuzás!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Megsúgom, a "néniknek" is bejön. ;)

Engem eddig még csak "pasik" szólítottak meg. Lehet, hogy bennem van a hiba?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Apa ez a bringa bejön a csajoknak! :)

Megsúgom, a "néniknek" is bejön. ;)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Tökéletes 18-kor elõttetek, ma a tévétornyot nem sikerült megmásznom. A hiba szerintem az én készülékembe van, nem az áttételbe.

Üdv Zé

Szevasz Oldalkocsis, közkívánatra tennél fel képeket, hogy csemegézhessünk és mindannyiunk okulására?

A legény 9, a leányzó 7 éves. Tegnap itt a lakótelepen összefutott a fiú a barátaival, és egy pár kissrác ki is próbálta, volt köztük egy ( az állam leesett), aki nem vacakolt ráült és ment. A fiamnak kellett akár öt perc is hogy el tudjon indulni vele, a lány nehezebben lendült bele, õ még mindíg bizonytalan. Mondjuk ebben a súlynak is szerepe van. Nehéz neki még a bringa, az állíthatóság miatt sok a plusszsúly rajta.
Hazafelé a fiam megsúgta: Apa ez a bringa bejön a csajoknak! :)

Ez jó! A gyerekek hamarabb elkapják a betegségeket de remélem ebbõl a fajtából nem fognak kigyógyulni.
Ez érvényes a csajozásra is.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Ez mekkora duma...
...

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts

A "Gyereku" pompás darabnak néz ki. Gyakorlatilag a felnõtt méretû kicsinyített mása. Kiskrapek hány éves aki hajtja?

A legény 9, a leányzó 7 éves. Tegnap itt a lakótelepen összefutott a fiú a barátaival, és egy pár kissrác ki is próbálta, volt köztük egy ( az állam leesett), aki nem vacakolt ráült és ment. A fiamnak kellett akár öt perc is hogy el tudjon indulni vele, a lány nehezebben lendült bele, õ még mindíg bizonytalan. Mondjuk ebben a súlynak is szerepe van. Nehéz neki még a bringa, az állíthatóság miatt sok a plusszsúly rajta.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 posts

A kedd tökéletes. Lehetne 18 óra? Munka után el szoktam menni egy zsírégetõ körre, és kb. akkor érek vissza.
A Rekettye utca szerintem neked is menni fog, olyannak tûnik a bringa. Feltéve persze, hogy van megfelelõ áttételed. Azt nem bírom kilesni az avatárodról.

Tökéletes 18-kor elõttetek, ma a tévétornyot nem sikerült megmásznom. A hiba szerintem az én készülékembe van, nem az áttételbe.

Üdv Zé

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
papa két ilyen kerékel már érdemes lenne valamit kitalálni
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Tegnap, amikor a grupis ifjak 45 km/h-val húzták a sort enyhe emelkedõn, akkor rájöttem, hogy nem csak a bringa lassú. Annyi edzéssel, amennyit én csinálok, országúti bringán is kevés vagyok hozzájuk. Volt, hogy síkon, többen leszakadtunk a bolyról... Márpedig ennél többet nem kívánok edzeni, más dolgokkal is törõdnöm kell. Maradnak a teljesítménytúrák és a haveri bringázások. A Bacchettával. A lengõorrúra van két érdeklõdõ, valószínûleg az is elmegy.

Ja hogy errõl fúj a szél.;) Azért én még egy jófajta chili féle kikönnyített gépet el tudnék képzelni alattad. A 45-ös utazó már nem neked való :) , de azért hamar utolérnéd vele a társaságot.
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts
A tegnapi túrán bechiliztem, köszönhetõen Zétának és Pythonnak, na és Lompinak is természetesen aki sajna nem volt jelen a sukorói teraszon. A bringáról csak annyit, hogy nagyon könnyû és ennél fogva jól gyorsítható. Kezes jármû mindamellet, hogy nem is volt a méretemre hangolva, hamar megbarátkoztam vele ezen a rövidke próbaúton. Magam is meglepõdtem mert aki ismer az már tudja, hogy a reku újdonságokkal nehezen barátkozom. A sajátomat már annyira megszoktam, hogy nehezen ülök át máséra.
A túra vége nekem 175 km lett, úgyhogy mennem kell megint valamerre, a 200 elérése lenne a célom a lengõórrúval.
A hátsó kerekessel már meg volt ez a táv. Egyre jobb idõ lesz és hosszabbodnak a nappalok is.

A "Gyereku" pompás darabnak néz ki. Gyakorlatilag a felnõtt méretû kicsinyített mása. Kiskrapek hány éves aki hajtja?
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Na de milyen ? Vagy már jár a gondolkodód egy országútis verzión ?

Tegnap, amikor a grupis ifjak 45 km/h-val húzták a sort enyhe emelkedõn, akkor rájöttem, hogy nem csak a bringa lassú. Annyi edzéssel, amennyit én csinálok, országúti bringán is kevés vagyok hozzájuk. Volt, hogy síkon, többen leszakadtunk a bolyról... Márpedig ennél többet nem kívánok edzeni, más dolgokkal is törõdnöm kell. Maradnak a teljesítménytúrák és a haveri bringázások. A Bacchettával. A lengõorrúra van két érdeklõdõ, valószínûleg az is elmegy.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Marad a reku. Gruppetto megy a fotóalbumba. :(

Na de milyen ? Vagy már jár a gondolkodód egy országútis verzión ?
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

...és mi a jõvõkép mi az elképzelés ? Mire fogsz átnyergelni ? ;)

Marad a reku. Gruppetto megy a fotóalbumba. :(

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 posts

Inkább mentem volna veletek! Még mindig zsibog az alfelem. :)

...és mi a jõvõkép mi az elképzelés ? Mire fogsz átnyergelni ? ;)
...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Nekem hiányzott hozzá még egy tízes, Isunak talán meg volt, de Beninek meg Zétáéknak bizti megvolt a 200! Nem rosz teljesítmény egy napra!

Inkább mentem volna veletek! Még mindig zsibog az alfelem. :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

Szia !

Kedd nekem is jó lenne, 17-kor Nálad? Idõpont jó Neked? Ha közbe jönne valami áttesszük szerdára. A Rekus tesztutcát is kipróbálnánk.
Köszi Python-nak és a Többieknek a baráti fogattatást!
Üvd Zé

A kedd tökéletes. Lehetne 18 óra? Munka után el szoktam menni egy zsírégetõ körre, és kb. akkor érek vissza.
A Rekettye utca szerintem neked is menni fog, olyannak tûnik a bringa. Feltéve persze, hogy van megfelelõ áttételed. Azt nem bírom kilesni az avatárodról.

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
Az Én hybrid elképzelésem: eleje lengõorrú, hátulja kawasaki ninja. Biztos nyerõ párosítás.

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 posts

Köszönettel venném, ha megmutatnád. Kedd, szerda lenne alkalmas.

A perecelés pedig minden kezdõ rekusnak kijár.
:)

Szia !

Kedd nekem is jó lenne, 17-kor Nálad? Idõpont jó Neked? Ha közbe jönne valami áttesszük szerdára. A Rekus tesztutcát is kipróbálnánk.

Köszi Python-nak és a Többieknek a baráti fogattatást!

Üvd Zé

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Elkészült a "Gyereku". 120 és 180 cm testmagasság között 10 perc alatt méretre állítható. Megvoltak a próbakörök is, a fiú legszivesebben még vécére is azzal menne.
Feltöltött kép

Ha nekem a papám ilyet csinált volna... De nem csinált. Motorszervize volt. Na az sem rosz! :) Gratula! A suliban biztos sokat emelkedett a haverlistán!

Oldalkocsisból rekus lett! Már az elsõ perecelésem is megvolt. Kisebb tesztkörök és beállítások még hátra vannak.

Jó látni, hogy napról-napra nõ a rekus társadalom. Üdv a klubban és sok balesetmentest!

A következõ terv van kialakulóban:

Holnap reggel találkozó a Lágymányosi Híd budai oldalán majd irány Székesfehérvár!

Budapest
• Budaörs
• Biatorbágy
• Etyek
• Alcsútdoboz
Székesfehérvár

Zétáék - bár délre beszéltük meg - már 11-kor Fehérváron voltak, így külterületen találkoztunk, valahol Pákozd és Székesfehérvár között. Nekem hiányzott hozzá még egy tízes, Isunak talán meg volt, de Beninek meg Zétáéknak bizti megvolt a 200! Nem rosz teljesítmény egy napra! :)
Feltöltött kép
... és spontán rendeztünk egy LompiBike találkozót!
Az Alcsút-Etyek szakaszt ajánlom mindenkinek! Sok emelkedõ lejtõ, platán sorok és kis forgalom.