Egy sima ötledes hátsó lámpám van , abba szeretnék állófényt buherálni. Valami eccerûbb megoldás esetleg ( amit mondjuk én is megértek) ? Az elemek helyére végülis befér 1-2 kütyü.
A legegyszerûbb,ha teszel bele két elemet.

Egy sima ötledes hátsó lámpám van , abba szeretnék állófényt buherálni. Valami eccerûbb megoldás esetleg ( amit mondjuk én is megértek) ? Az elemek helyére végülis befér 1-2 kütyü.
Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház.Na végre! Örvendek hogy megtérítettelek, majd az adód 1%-át légy szíves a Szent Rekumbens a Mennyek Kapujához Vezetõ Út Egyháznak felajánlani!
Javaslom tanulmányozásra ezt az oldalt: Skori: bringavilágítás házilag
Én a következõ kapcsolást csináltam meg, a szobában mûködik, ha a lámpa mechanikus felrakását megcsinálom mehet a próbaút.
Zener helyett olyan LED van, ami reményeim szerint elbírja azt az áramot amit a generátor képes leadni. Ha a LED megszakad akkor valószínûleg a kondiknak is lõttek. Az állófényt az 1F-os kondi biztosítja.
Azt hiszem kezdem értemi! Ez valami belsõ én vagy más egyébb (és számomra misztikus) vallási hit és mondavilág része! A miért is vagyunk a világon kérdés sor egyik megválaszolatlan eleme! A megvilásgosodás, a szellemi erõ és tér eggyüttes és metafórikus és allegórikus manifesztációja!
... és megint milyen finoman, árnyaltan DAGATTozott le!
Rám férne egy laza, dumálgatós bringázás.
Kéne valami aktivitás a hétvégére. Számomra a vasárnap és a hétfõ lenne a megfelelõ.