Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Na készlett a Trike-om, festése nem a legszebb, de egyébként nagyon faszányos :D
Most go Critical Mass, hadd nézzenek a népek XD Ha addig ki nem lapit egy kamion :D
Este vagy holnap majd rakok fel képeket :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Sziasztok!
Olyan fél hat körü érünk a csónakázótóhoz a gyerekkel. Kicsit stresszelek mert két rekuval mennénk keresztül a városon. Ha gondoljátok ott találkozhatunk. Dartsos! Küldd már el a számod priviben (Ooooobié megvan). Ja, és ha esik az esõ akkor nem megyünk. Ha más okból nem mennénk akkor rátok csörgök, hogy ne várjatok.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

ooooobi

ooooobi

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
hét elején még én is gondolkoztam a CMen, de ma tekertem egy tõlem nem megszokott távot, és kicsit azért elfáradtam, szembe szél is volt, az út is rossz volt sokszor, meg aztán én is gyenge vagyok :D szal lehet nem lessz kedvem
peter1001- ti mentek, vagy meló?

Posted Image

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás
Na úgynézki holnap befejezem a Trike épitést....legalábbis elsõ körben:D
Ma lefestettem, rohhamunka volt, ergo elég gány, ennyire volt már energiám....:S
De Critical mass-en ottleszek és gyarapitom a rekusok mezõnyét:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Az infó ezen a lapon továbbra is az, hogy "További részletek hamarosan!"...
Nevezés, elõnevezés, adminisztrációs teendõk?
Felõlem aztán mehetünk vonattal is péntek este, ha nem lesz kocsi. Úgy néz ki senki se rukkol elõ egy kisbusszal :(

Kényelmes, ha csak rám vársz!

Egyébként Gergõnek van egy "kisbusza", bár inkább egyterûnek mondanám. Abba szûken három (de inkább kettõ) gép és két fõ elfér, tehát rajta kívül még egy. A feltétel, hogy osztódjon a benzin költség! Megadom a számát és egyeztessetek.

Így már összeállhat a dolog. Isuék cuccait majd visszük kocsival és mire befutnak, már hideg a sör és rotyog a halászlé! :)

Ha Isuék legurulnak, ahhoz is lehet csatlakozni. A legkisebb esély jelenleg a vonatra van.

A hétvégén még körbejárom a dolgot. Lesz vagy nem lesz? Nevezni nem szeretnék! Beállunk a sorba mint oly sokan és lenyomjuk.
Ha ez a kör nem jön össze, még mindig ott lesz nekünk a nyári "különleges kerékpárok találkozója" Szanazugban.

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Biztos vagyok benne, hogy ha majd hazaértetek, akkor már új gondolatok fognak a fejetekben járni a következõ nagy durranást illetõen. Jó utat és sok élményt kívánok nektek.

Lesz nagy durranás. 8 gyereket terveznek ... ;)))
(Valamelyik bejegyzésben olvastam tõlük)
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Sziasztok!

Rég jártam erre, pedig mindig öröm olvasni, hogy micsoda élet van itt...

A honlap: 360°bringa

Hátszelet,
Üdv,
Árpi

Szevasz, Árpi. Mi ugyan személyesen nem ismerjük egymást csak én Titeket virtuálisan. Itt a rekuval Rómába címû fejezetre, illetve a 100 nap bringára gondolok. Mint mások úgy én is figyelemmel kísértem utatokat a neten. Lélekben veletek voltam és még azt is irigyeltem mikor a hegyeken szenvedtetek Szarajevó irányába. Na, nem irigyelni kell, hanem követni a példátokat. Aki át van itatva a kerékpáros túrázás iránti szeretettel az megy is kisebb-nagyobb túrára. Na de amit Ti terveztek az egyszerûen fantasztikus. Ilyet magyar ember még nem csinált, vagy csak én nem tudok róla. Gondoskodtok róla, hogy 2-3 évig legyen olvasnivalónk a neten. Tervezem, hogy mikor indultok egy nyílt szakaszon elkísérjelek benneteket, így egy kicsit én is részese lehetek a vállalkozásotoknak. Az embernek vannak álmai, meg kell õket valósítani és Ti jó úton haladtok e felé. Biztos vagyok benne, hogy ha majd hazaértetek, akkor már új gondolatok fognak a fejetekben járni a következõ nagy durranást illetõen. Jó utat és sok élményt kívánok nektek.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Lesz, biztosan, eldõlt! No ezzel nincs is gond, ellenben minden mással...
Van némi logisztikai probléma. Vázolom:
- A tetõmön 2 gép fér el, belül meg 5 fõ. Összesen 6 fõnek és 6 bringának kell helyet biztosítani. Ez az egyik probléma. Esetleg menjünk vonattal vagy keréken?
- A másik, hogy a cégautóm futásteljesítménye elérte a szükségest. Leadás május második felében, remélhetõleg a marathon után (nem kell valakinek occsóért egy Passat?).
Autóm lesz akkor is, ha a marathon elõtt viszik (megöröklöm a fõnököm 5-ös Bimmerét - szomorú sors) csak az nem biztos, hogy fel tudom szerelni rá a tetõtartót!

Összefoglalva: Lesz maraton. Ingyen és bérmentve szállítok 4 fõt. Kerékpárt (beleértve az enyémet is) nem biztos, hogy tudok vinni.

Várom a javaslatokat!

Az infó ezen a lapon továbbra is az, hogy "További részletek hamarosan!"...
Nevezés, elõnevezés, adminisztrációs teendõk?
Felõlem aztán mehetünk vonattal is péntek este, ha nem lesz kocsi. Úgy néz ki senki se rukkol elõ egy kisbusszal :(

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Sziasztok!

Most azért jöttem beköszönni, hogy közöljem: publikus a legújabb õõõõrületünk, Zitával összeházasodunk, és elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül. Mert csak egyszer élünk... és mert még megtehetjük (nincs gyerek, nincs lakáshitel). Utóbbi reméljük nem is lesz soha, elõbbi annál több, de csak ha hazajöttünk. :)

Minden jótanácsot, építõ jellegû kritikát, észrevételt szívesen látunk. Biztosan lesznek, hiszen itt javarészt nálunknál sokkal tapasztaltabb rekusok fordulnak meg. Mi még csak 1500-at raktunk a gépekbe, viszont azt mind csomaggal. :) Én még nem is tudom, milyen az csomagok nélkül rekuzni :) Talán csak lompi egyik elsõkerék meghajtásújába tettem bele pár tucat kilométert csomagok nélkül. :D

Hátszelet,
Üdv,
Árpi

Én is meséltem már asszonynak a tervetekrõl... kiiiicsit irigykedve.... :)
Jól cisnáljátok, nagyot kell álmodni! Sok szerencsét - na azt azért kívánok, a kitartáson kívül arra is lesz szükség! A Reku legyen veletek ;)
Elõtte a Long Way Round-ot azért megnézitek, ugye? Õk könnyebbre vették az útvonalat is meg a hajtányuk is erõsebb volt csöppet, de így is eleget szívtak...
Hhaajjrráá!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül.

Hallod ezt a hangos csámcsogást? Eszi a szívem a sárga irígység!
:D

Bátrak vagytok, és mint tudjuk: Bátraké a cseresznye! Jó utat, sok szerencsét! Követni fogom a blogot.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Kisharesz

Kisharesz

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Nem lehet. Ez a srác nem abból van. ;) Ez a gyerek még akkor is elindulna, ha 10 nõt kellene feleséggé tenni.:)

Hát, abból csúnya baleset lenne... Na, nem miattam! :D 10 nõ nagyon durván összebalhézna egy ilyen úton. Szerintem 10 nap után 10 felé mennénk :)

Kisharesz

Kisharesz

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Udv Arpi!

En Krisztiantol mar regten ertesultem a tervetekrol, es figyelem a honlapotokat. Csak sok kitartast es szerencset tudok kivanni nektek. Majd a tavolbol figyelemmel kiserem a honlapon keresztul az utazast.

Udv!
ps.: USA-ban esetleg Texast utba ejtitek?

Persze, simán megtörténhet! ;)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Teee stoki nehogy elieszd már a turátol:) :D

Nem lehet. Ez a srác nem abból van. ;) Ez a gyerek még akkor is elindulna, ha 10 nõt kellene feleséggé tenni.:)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Teee stoki nehogy elieszd már a turátol:) :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Sziasztok!

Most azért jöttem beköszönni, hogy közöljem: publikus a legújabb õõõõrületünk, Zitával összeházasodunk, és elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül. Mert csak egyszer élünk... és mert még megtehetjük (nincs gyerek, nincs lakáshitel). Utóbbi reméljük nem is lesz soha, elõbbi annál több, de csak ha hazajöttünk. :)

Minden jótanácsot, építõ jellegû kritikát, észrevételt szívesen látunk. Biztosan lesznek, hiszen itt javarészt nálunknál sokkal tapasztaltabb rekusok fordulnak meg. Mi még csak 1500-at raktunk a gépekbe, viszont azt mind csomaggal. :) Én még nem is tudom, milyen az csomagok nélkül rekuzni :) Talán csak lompi egyik elsõkerék meghajtásújába tettem bele pár tucat kilométert csomagok nélkül. :D

Hátszelet,
Üdv,
Árpi

Mi a kérdés ? ;) Aki az elsõ túráját Rómába kezdi az nagyon ne akarjon építõ kritikát ... :)
Egyet azért mondok : patentszemet vigyél ...

Az ifjú asszonnyal 2-3 év összezárva keményebb lesz, mint maga a világ körüli út...;)
...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Udv Arpi!

En Krisztiantol mar regten ertesultem a tervetekrol, es figyelem a honlapotokat. Csak sok kitartast es szerencset tudok kivanni nektek. Majd a tavolbol figyelemmel kiserem a honlapon keresztul az utazast.

Udv!
ps.: USA-ban esetleg Texast utba ejtitek?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Te Árpi de azért a fertözés nek tökéletes volt aza pár tucat kilométer.
gratula a nász uthoz és sok hátszelet hozzá
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Kisharesz

Kisharesz

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!

Hátszelet,
Üdv,
Árpi

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Akkor kettõ kipipálva! :)

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Lesz, biztosan, eldõlt! No ezzel nincs is gond, ellenben minden mással...
Van némi logisztikai probléma. Vázolom:
- A tetõmön 2 gép fér el, belül meg 5 fõ. Összesen 6 fõnek és 6 bringának kell helyet biztosítani. Ez az egyik probléma. Esetleg menjünk vonattal vagy keréken?
- A másik, hogy a cégautóm futásteljesítménye elérte a szükségest. Leadás május második felében, remélhetõleg a marathon után (nem kell valakinek occsóért egy Passat?).
Autóm lesz akkor is, ha a marathon elõtt viszik (megöröklöm a fõnököm 5-ös Bimmerét - szomorú sors) csak az nem biztos, hogy fel tudom szerelni rá a tetõtartót!

Összefoglalva: Lesz maraton. Ingyen és bérmentve szállítok 4 fõt. Kerékpárt (beleértve az enyémet is) nem biztos, hogy tudok vinni.

Várom a javaslatokat!

Már beszéltünk Benjamival arról, hogy mi van ha nincsen logisztika? Arra a megállapodásra jutottunk, hogy letekerünk egy nappal korábban Békésszentandrásra. Ebbõl ne csinálj gondot. Ott lesz a bázis, ugye?
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár