Most go Critical Mass, hadd nézzenek a népek XD Ha addig ki nem lapit egy kamion

Este vagy holnap majd rakok fel képeket

Az infó ezen a lapon továbbra is az, hogy "További részletek hamarosan!"...
Nevezés, elõnevezés, adminisztrációs teendõk?
Felõlem aztán mehetünk vonattal is péntek este, ha nem lesz kocsi. Úgy néz ki senki se rukkol elõ egy kisbusszal
Biztos vagyok benne, hogy ha majd hazaértetek, akkor már új gondolatok fognak a fejetekben járni a következõ nagy durranást illetõen. Jó utat és sok élményt kívánok nektek.
Sziasztok!
Rég jártam erre, pedig mindig öröm olvasni, hogy micsoda élet van itt...
A honlap: 360°bringa
Hátszelet,
Üdv,
Árpi
Lesz, biztosan, eldõlt! No ezzel nincs is gond, ellenben minden mással...
Van némi logisztikai probléma. Vázolom:
- A tetõmön 2 gép fér el, belül meg 5 fõ. Összesen 6 fõnek és 6 bringának kell helyet biztosítani. Ez az egyik probléma. Esetleg menjünk vonattal vagy keréken?
- A másik, hogy a cégautóm futásteljesítménye elérte a szükségest. Leadás május második felében, remélhetõleg a marathon után (nem kell valakinek occsóért egy Passat?).
Autóm lesz akkor is, ha a marathon elõtt viszik (megöröklöm a fõnököm 5-ös Bimmerét - szomorú sors) csak az nem biztos, hogy fel tudom szerelni rá a tetõtartót!
Összefoglalva: Lesz maraton. Ingyen és bérmentve szállítok 4 fõt. Kerékpárt (beleértve az enyémet is) nem biztos, hogy tudok vinni.
Várom a javaslatokat!
Sziasztok!
Most azért jöttem beköszönni, hogy közöljem: publikus a legújabb õõõõrületünk, Zitával összeházasodunk, és elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül. Mert csak egyszer élünk... és mert még megtehetjük (nincs gyerek, nincs lakáshitel). Utóbbi reméljük nem is lesz soha, elõbbi annál több, de csak ha hazajöttünk.
Minden jótanácsot, építõ jellegû kritikát, észrevételt szívesen látunk. Biztosan lesznek, hiszen itt javarészt nálunknál sokkal tapasztaltabb rekusok fordulnak meg. Mi még csak 1500-at raktunk a gépekbe, viszont azt mind csomaggal.Én még nem is tudom, milyen az csomagok nélkül rekuzni
Talán csak lompi egyik elsõkerék meghajtásújába tettem bele pár tucat kilométert csomagok nélkül.
Hátszelet,
Üdv,
Árpi
elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül.
Nem lehet. Ez a srác nem abból van.
Ez a gyerek még akkor is elindulna, ha 10 nõt kellene feleséggé tenni.
Udv Arpi!
En Krisztiantol mar regten ertesultem a tervetekrol, es figyelem a honlapotokat. Csak sok kitartast es szerencset tudok kivanni nektek. Majd a tavolbol figyelemmel kiserem a honlapon keresztul az utazast.
Udv!
ps.: USA-ban esetleg Texast utba ejtitek?
Teee stoki nehogy elieszd már a turátol:)
Sziasztok!
Most azért jöttem beköszönni, hogy közöljem: publikus a legújabb õõõõrületünk, Zitával összeházasodunk, és elindulunk egy 2-3 éves nászútra, fekvõkerékpárokkal a Világ körül. Mert csak egyszer élünk... és mert még megtehetjük (nincs gyerek, nincs lakáshitel). Utóbbi reméljük nem is lesz soha, elõbbi annál több, de csak ha hazajöttünk.
Minden jótanácsot, építõ jellegû kritikát, észrevételt szívesen látunk. Biztosan lesznek, hiszen itt javarészt nálunknál sokkal tapasztaltabb rekusok fordulnak meg. Mi még csak 1500-at raktunk a gépekbe, viszont azt mind csomaggal.Én még nem is tudom, milyen az csomagok nélkül rekuzni
Talán csak lompi egyik elsõkerék meghajtásújába tettem bele pár tucat kilométert csomagok nélkül.
Hátszelet,
Üdv,
Árpi
Lesz, biztosan, eldõlt! No ezzel nincs is gond, ellenben minden mással...
Van némi logisztikai probléma. Vázolom:
- A tetõmön 2 gép fér el, belül meg 5 fõ. Összesen 6 fõnek és 6 bringának kell helyet biztosítani. Ez az egyik probléma. Esetleg menjünk vonattal vagy keréken?
- A másik, hogy a cégautóm futásteljesítménye elérte a szükségest. Leadás május második felében, remélhetõleg a marathon után (nem kell valakinek occsóért egy Passat?).
Autóm lesz akkor is, ha a marathon elõtt viszik (megöröklöm a fõnököm 5-ös Bimmerét - szomorú sors) csak az nem biztos, hogy fel tudom szerelni rá a tetõtartót!
Összefoglalva: Lesz maraton. Ingyen és bérmentve szállítok 4 fõt. Kerékpárt (beleértve az enyémet is) nem biztos, hogy tudok vinni.
Várom a javaslatokat!