Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Pedig nagy buli volt, picit megállt a szombati belvárosi élet :) Ennyi figyelõ tekintetet ritkán lát az ember, jó volt ennek az élménynek egy apró részese lenni.

Zita és Árpi bringán esküdtek - Borsonline.hu
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hehe sinbiciklis csapágyasra? itt simám nyomjuk a 40-50 et csapágyaság nélkül :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

Sok boldogságot és kitartást Kishareszéknek...!

A francba! Múlt szombaton a Hungaroringen "csapágyasra" hajtottam, és most egész 7végén szívok.:mad:

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

rekuzzunk cimborák!
:)

Pénteken Budán a Szilágyi fasorban 1 2kerekü fekvõ tandem j5t szembe. Az elsõ még ült, de a hátsó teljesen feküdt. (nekem azért, a zászló hiányzott a végérõl.)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Jó volt és nagyon különleges volt :

Kerékpáros esküvõ és mulatság – Meghívó | 360° bringa

https://picasaweb.go...eat=directlink#

Sok boldogságot és kitartást Kishareszéknek...!
...

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Na, itt a +oldás a kormányzás nehézségeire:Boygen - rowery poziome

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás

igazad van papa hálisten egyre töben sevy777 is boldogtulaja mátol egy jó rekunak.

Ma is volt pár érdeklõdõ.
Volt egy tag aki a 30. km-ét taposta.Megkérdezte:jobb...?.Elmondtam neki röviden a lényeget aztán mondtam neki hogy én már a 70.iket taposom.Aztán csak ennyit hallottam mögöttem:ilyet kell vennem...:)
Minden elismerésem az indulóknak,a prosztata kerók miatt.
Nem volt nálam névjegy kártya,de adtam ide a fórumra irányvonalat.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
igazad van papa hálisten egyre töben sevy777 is boldogtulaja mátol egy jó rekunak.
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Jah! és itt nincs szükség FELTÁMADÁSRA:D síkon vagyunk.

Hát, a feltámadás elmaradt. Szerencsére a tegnapra hirdetett aktuális világvége is. Így aztán... rekuzzunk cimborák!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
megjártam a mai körömet.
Reggel 7-tõl fél egyig.Battonyáig mentem,hogy ott bevárjam a mezõnyt és majd valahol becsatlakozzak.Még Battonya és Mezõkovácsháza között találkoztam az élmezõnnyel.Aztán fordultam tervem szerint a battonyai körforgalomnál és rajta is voltam a maraton útvonalán.
Mezõkovácsházánál volt egy cél.Innen 12 órától volt egy újabb rajt,mivel nem tudják biztosítani végig az utat.Megálltam beszélgettem ismerõsökkel,de még így is majdnem 2 órát kellett volna várnom.
Pythonnak igaza van meg kell állni minden kocsmánál:)
Aztán hazatekertem gyorsan(45km) és megnéztem a befutót.Éppen elértem.
kb. 1 óra 10 perc alatt letekerték:):)ezek nem emberek:):)
A maraton mindkét napján kb 2*50 km-es táv van.Az erõseknek ami a csövön kifér
Papának biztos tetszett volna.
Jah! és itt nincs szükség FELTÁMADÁSRA:D síkon vagyunk.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
No igen!
Ez olyan különbség mint amikor valaki egy rozzant 28-as nyergében túrázik, dógozni és budira is keróval jár, vagy pedig a lóvés manus a familival a hétvégén leteszi a padlizsánszínû audit a hegy tetején, és a fittnessz és az egészséges életmód miatt simanónak beöltözve leguruljon az ódalán. A haver (vagy alkalmazott) dóga ilyenkor a verdát utánahozni. Beszállás után könyök az ablakon ki, cigi arcba betol és irány az étterem !
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

lehetséges, hogy Téged láttunk elsuhanni szombaton reggel 8 körül talán Aszód magasságában kelet felé? Valami másra figyeltem és bevillant egy reku a képbe :)

Lehettem én, mert 8 elõtt indultam. Tök jó kör volt, csak hazafelé, Aszód után áztam pár percet.

Aszód körül megelõzött engem egy chopperes banda. A szokásos style: Volt ott minden a halálfejes dzsekitõl a nikkelezett rohambilin, sivatagi motorosszemüvegen és westerncsizmán át a zászlóerdõig. Szabályos tesztoszteronfelhõ úszott utánuk, akkora macsók voltak.
Aztán belefutottunk a záporba. Én feltoltam a szemüveget a homlokomra, mentem tovább. Õk az autópálya alá behúzódtak, törölgették a krómozott részeket, nehogy foltosak legyenek. A nagy macsók.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

papa vanott támaszték csak nem látod mert az én méretemnél pont ojan szögbe él hogy takarja az ülés mindjárt prezentálom
peter1001 csak optikai csalodás a villa szög a tengejtáv meg 120 vagy 110 itt a 700 as kerék csap be.

Köszi, látom már!
Azt hittem, alul négy helyen van fogatva az ülés.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
A 700-as kerék miatt biztos hogy iszonyat gyors lesz a gép. Monti után a huszonnyócas olyan mint ha turbózva lenne a keró. A döcögõ megint más kérdés...

keep

keep

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Szombaton van-e kedve valakinek megnézni a kékesi adót közelrõl?

lehetséges, hogy Téged láttunk elsuhanni szombaton reggel 8 körül talán Aszód magasságában kelet felé? Valami másra figyeltem és bevillant egy reku a képbe :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Posted Image
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
papa vanott támaszték csak nem látod mert az én méretemnél pont ojan szögbe él hogy takarja az ülés mindjárt prezentálom
peter1001 csak optikai csalodás a villa szög a tengejtáv meg 120 vagy 110 itt a 700 as kerék csap be.
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Kíváncsi leszek, az idõ majd hogyan igazolja ezt a támasztórudak nélküli üléskonstrukciót.

chevy777

chevy777

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Valóban rövidebb lett, de errõl és a villa szögrõl csak az alkotó tud nyilatkozni, én a mûszaki tartalom ezen részébe nem szóltam bele.Nekem az volt a lényeg , hogy tökéletesen haladjon az úton, és az én szememnek tetszõ legyen.Ilyennek képzeltem ,egyszerû vázvezetés, minden feleslegtõl mentes.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

valami ijesmi Posted Image

A tengelytáv bringáról bringára rövidül (ha jól emlékszem 130 cm környékén kezdtetek), és a villaszög is igencsak a 70fok felé közeledik. Jól látom, vagy csak optikai csalódás?