A cél egy lengõorrú lowracer alsó kormánnyal. Egyelõre csak elvben. Ennél konstruktívabb hozzászólásokat is jöhetnekMiért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.

A cél egy lengõorrú lowracer alsó kormánnyal. Egyelõre csak elvben. Ennél konstruktívabb hozzászólásokat is jöhetnekMiért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.
:)nem leszek kint,mert nem iszom.Az ivós bulikban én szoktam lenni a fekete doboz-képszakadás után én rögzítek...Wariator, sörparádén kint leszel?
Kérem tisztelettel! Körvonalazódik egy terv és még idejekorán fel lehet rá készülni!
Van nékem egy kis vízparti telkem Békésszentandráson.
Mindenki jelentkezhet Békéscsabáról, Szarvasról, Budapestrõl vagy Seregélyesrõl és Szedresrõl !
Csak tessék, folyvást-folyvást!
Hát persze!Zéta! Neked meg igazad van!
Kommentár nélkül:
Index - Belföld - Bicikliversenyt módosít a polgárõrtörvény
hehe sinbiciklis csapágyasra? itt simám nyomjuk a 40-50 et csapágyaság nélkül
Miért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?
Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?Nem ez nem egy Recúgbens!
A homlokcsõ szöge meredekebb, még ha a villa laposan áll is!
... Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?
..
És akkor két korábbi kép a Zockráról, ilyen volt, ilyen lett stílusban.
Nem ez nem egy Recúgbens!
Szerintem ez részlet kérdés! Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?Ha megyünk Bákásszentbandira, vehetjük az irányt Vezseny felé, na ott kompra kell szállnunk viszont a távolság rövidebb, mindössze 144km.
a kétszáz sem piskóta, de ott az ábrán van az a nagyon hegyes, nagyon magas. Na az nem piskóta!Én is kihajtottam a paripámat egy 200-as körre
Más...
Isuval meg Benivel leugrottunk Lompihoz. Sajnos az ebéd miatt lekéstük Shevit...
Nekem egy laza 160 lett a vége, a fiúknak lehet meg lesz a kettõ is. Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet.Papa, neked tetszeni fog!
Ezt most nekem? De míííír? A seggenguruló miatt? Szerintem jó név!hehehehehehe nemszépdolog ám az irigység
![]()