Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Miért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.

A cél egy lengõorrú lowracer alsó kormánnyal. Egyelõre csak elvben. Ennél konstruktívabb hozzászólásokat is jöhetnek ;) Indirekt kormányzású lengõorrú sem hoz senkit lázba... á, micsoda egysíkú társaság ;);););)...;)

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts

Wariator, sörparádén kint leszel? :)

:)nem leszek kint,mert nem iszom.Az ivós bulikban én szoktam lenni a fekete doboz-képszakadás után én rögzítek...:):):)

Hosszú hétvége:
Ha minden jól megy az össztelóst fogom tesztelni a Nagy-Biharon:):):),de ez csak 1 napos.
Nekem a több napos bulik a család miatt,nem igazán kivitelezhetõek.Kicsi még a gyerök...:)

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Kérem tisztelettel! Körvonalazódik egy terv és még idejekorán fel lehet rá készülni!
Van nékem egy kis vízparti telkem Békésszentandráson.
Mindenki jelentkezhet Békéscsabáról, Szarvasról, Budapestrõl vagy Seregélyesrõl és Szedresrõl !
Csak tessék, folyvást-folyvást!

Szedres jelentkezik két fõvel, ha minden igaz, és ha az idõjárás, és a haknizenészek Istene is úgy akarja. Egyelõre szabad az a hétvége.
Milyen szerencse, hogy Békésszentandrás is pont Szedres vonzáskörzete! :)

Zéta! Neked meg igazad van! :)

Hát persze! :)

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Kommentár nélkül:
Index - Belföld - Bicikliversenyt módosít a polgárõrtörvény

Hát, nem tudom.
Nem tudom, hogy 2 7 alatt, miért nem lehet 1 viszonylag 1xü szerzõdést +k5ni?
Nem tudom, hgoy miért akkora katasztrófa, hogy máshol lesz a cél? 2 éve voltam a Siófok-Tihany-Siófok félkörön, a vasútállomás el5t(!) rajt, cél-díjkiosztó szakadó esõben.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

hehe sinbiciklis csapágyasra? itt simám nyomjuk a 40-50 et csapágyaság nélkül :D

A Hungaroringrõl j5tem visszafelé, és bekanyarodtam Bringatihoz. Erre a kedves kollégáim rögtön kombináltak;)

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Kommentár nélkül:
Index - Belföld - Bicikliversenyt módosít a polgárõrtörvény
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?

Miért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Nem ez nem egy Recúgbens!
A homlokcsõ szöge meredekebb, még ha a villa laposan áll is!

Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Nekem programom van azon a hétvégén, Gundeles találkozó lesz a telkünkön! :)
De ellátogatok hozzátok, meg nagy ímmel-ámmal de elkisérlek titeket a serfõzdébe :D
Majd úgyis egyeztetünk még!

Wariator, sörparádén kint leszel? :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Szuper! Lesz ott minden! Habzsi, dõzsi, tejbevaj! :)

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

... Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?
..

Ha sikerül összehoznom akkor én is jelentkeznék a hétvégére, bár én a déli részrõl gurulnék be kb 180 kilcsit tekerve
:)
Rendõrbiztossá kell tennem a gépet ;)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

És akkor két korábbi kép a Zockráról, ilyen volt, ilyen lett stílusban.

Hogy ezek a franciák mit össze nem gányolnak!
:)
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Amikor mentem az új Lompi Bike-al, két dolog zavart (azért az nem sok!) Az egyik a fékkilincsek (amik buzerálták a combomat), a másik az hogy az elsõkerék is buzerálta a combomat - forduláskor. Érdekes módon, alacsonysága ellenére is használhatónak vélem a városi forgalomban. Lompi feje nem sokkal van lejjebb, mint a mienk.
Ellenben megspórolt egy csomó munkát, mert már tudom, miért használ a Zockra kisebb elsõ kereket! :)
Véleményem szerint a súlypont miatt mászni is jobban fog, de ebben volt egy kis egyetnemértés Isu és köztem.

És akkor két korábbi kép a Zockráról, ilyen volt, ilyen lett stílusban.
A homlokcsõ szöge meredekebb, még ha a villa laposan áll is! Lompi ezt magyaráztam, amikor a homlokcsõ körív mentén történõ sûlyesztésérõl beszéltem! Az elsõ kerék meg 24"-es?
És a profi kivitel. Na ezzel sem lehet egyszerû hajtás közben fordulni, itt is beleér a kerék a combba. :(

Ha megyünk Bákásszentbandira, vehetjük az irányt Vezseny felé, na ott kompra kell szállnunk viszont a távolság rövidebb, mindössze 144km.

Szerintem ez részlet kérdés! Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?
Levinek van egy olyan alternatívája, ahol Szolnokig vonat és onnan csatlakozva a csapathoz már gördülve. Amennyiben valakinek még sok lenne a 160 kili.

Én is kihajtottam a paripámat egy 200-as körre

a kétszáz sem piskóta, de ott az ábrán van az a nagyon hegyes, nagyon magas. Na az nem piskóta!

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Én is kihajtottam a paripámat egy 200-as körre
http://www.bikemap.n...130614528049345

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 posts

Más...
Isuval meg Benivel leugrottunk Lompihoz. Sajnos az ebéd miatt lekéstük Shevit...
Nekem egy laza 160 lett a vége, a fiúknak lehet meg lesz a kettõ is. Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet. :) Papa, neked tetszeni fog!

Nem lett meg most sem a 200, de nem is ez volt a cél, hanem, hogy tekerjünk egy jót és jól érezzük magunkat meg egymást. 174-el kellett beérnem.

Ha megyünk Bákásszentbandira, vehetjük az irányt Vezseny felé, na ott kompra kell szállnunk viszont a távolság rövidebb, mindössze 144km.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Had lássam! Ha a canga is olyan fergeteges mint a neve... :)
Azért egy logópályázatot kiírhatnánk rá!

Tessék! :)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
" Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet."

Had lássam! Ha a canga is olyan fergeteges mint a neve... :)
Azért egy logópályázatot kiírhatnánk rá!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

hehehehehehe nemszépdolog ám az irigység :) :D

Ezt most nekem? De míííír? A seggenguruló miatt? Szerintem jó név! :)

A gép is jó, bár pár dolgot másképpen csinálnék, de ez természetes (pláne nálam).

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
hehehehehehe nemszépdolog ám az irigység :) :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Kérem tisztelettel! Körvonalazódik egy terv és még idejekorán fel lehet rá készülni!
Van nékem egy kis vízparti telkem Békésszentandráson. Ez kb. 160 km Budapesttõl. Jön a Pünkösd háromnapos ünnepe, ami június 13-ra esik. A terv a következõ: Szombat indulás Pestrõl és érkezés Békésszentandrásra. Vasárnap relax, fõzõcske, pancsolás és sõrfõzde látogatás (reményeim szerint P Csongor hathatós segítségével). Hétfõ ismét százhatvan Pestig. Sátras szállás, kaját majd valaki süti-fõzi, a lét szétosztjuk személyekre. A piát szintén...
Ha jól sikerül, megismételjük! Mindenki jelentkezhet Békéscsabáról, Szarvasról, Budapestrõl vagy Seregélyesrõl és Szedresrõl !
Csak tessék, folyvást-folyvást!

Más...
Isuval meg Benivel leugrottunk Lompihoz. Sajnos az ebéd miatt lekéstük Shevit...
Nekem egy laza 160 lett a vége, a fiúknak lehet meg lesz a kettõ is. Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet. :) Papa, neked tetszeni fog!

Zéta! Neked meg igazad van! :)