Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

papa neked mániád lett ezaz idöfutam kormány? :D :)

Bizony. Az 250 gramm, és normál, gyári, alu stucnival használható. A te M kormányod nagyon praktikus, de a kormány plusz a stucni szerintem odaver 1000 grammhoz. További elõnye, hogy nem lóg be a képbe. Hátránya, hogy közel van a hashoz, és hogy nem lehet rátenni a lámpát, mert a combok elõtte járnak.

Nem hülyeség az a Vendetta. Te most elértél egy szintet, és már csak az apró finomításokkal foglalkozol. Kell is az, van mit finomítani. De ezt el fogod unni, és ha majd tovább akarsz lépni, akkor ez egy jó irány.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

Keresd a hálón NOBUO DELTA trikeját. A Python rendszerhez kell egy 63' körüli homlokcsõszög. Mivel központi kormányzású a gép lábbal is kormányozható. A három kerék miatt, nagy sebességnél is stabilabb, mint az egy nyomon haladó hagyományos Pythonok, de ugyan annyira fordulékony. A delta elrendezés és az elsõkerékhajtás megfelelõen kis méretre építhetõ. A hátsó tengely szûkre méretezhetõ és az elsõ traktus oldásával könnyen két darabra is szedhetõ. A stabilitás miatt sem kell majd aggódnod. Nobu rakott fel pár videót a youtube-ra az elsõ sebesség tesztekrõl. Ha jól emlékszem, 70 körüli tempót ment. Talán találsz pár használható megoldást, ötletet rajta... :)

Ha szerencséd van, még Lompinál meg lesz a régi Python vázam eleje (aluból), ahhoz már csak a hátulját kell összerakni.

Mindig ahogy felmerülnek mostanában a pythonok, egyre nagyobb és nagyobb kedvem lenne kipróbálni egyet. Python pythonja volt az egyetlen python Kishazánkban, oszt slussz?

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Csaba fele mikor jársz?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
akkor nincs :( vagy van, csak utána kell járni :).

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
tévedés kolléga elvited debrecenbe
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Megpróbálom leírni, hogy mire gondoltam: Egy forditott Y, aminek a talpa a lengõorr és a váz, a 2 szárán a 20" kerekek pedig elõre fordithatók.

Keresd a hálón NOBUO DELTA trikeját. A Python rendszerhez kell egy 63' körüli homlokcsõszög. Mivel központi kormányzású a gép lábbal is kormányozható. A három kerék miatt, nagy sebességnél is stabilabb, mint az egy nyomon haladó hagyományos Pythonok, de ugyan annyira fordulékony. A delta elrendezés és az elsõkerékhajtás megfelelõen kis méretre építhetõ. A hátsó tengely szûkre méretezhetõ és az elsõ traktus oldásával könnyen két darabra is szedhetõ. A stabilitás miatt sem kell majd aggódnod. Nobu rakott fel pár videót a youtube-ra az elsõ sebesség tesztekrõl. Ha jól emlékszem, 70 körüli tempót ment. Talán találsz pár használható megoldást, ötletet rajta... :)

Ha szerencséd van, még Lompinál meg lesz a régi Python vázam eleje (aluból), ahhoz már csak a hátulját kell összerakni.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
[QUOTE=Sinbiciklis;1101430 az egész napos túrákat terveztem, pihenõkkel, fotózásokkal, stb.[/QUOTE]

vonattól-vonatig!

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

A Sinbiciklis - Motyoo féle megoldáshoz van egy ábrándos lelkû lila ötletem

Megpróbálom leírni, hogy mire gondoltam: Egy forditott Y, aminek a talpa a lengõorr és a váz, a 2 szárán a 20" kerekek pedig elõre fordithatók. A lényeg, hogy a szélességét a 3 egymás melletti kerék adja. Sacc/kb. ilyesmi, Delta Trike | Háromkerekû és egyedi kerékpárok de zártszelvénybõl.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Rekus izmaid kialakultak már?

Azok milyenek? Mert ebben reménykedek, hogy még fejlõdnöm kell. Nem vagyok versenyzõ tipus, csak túrázgatok. A 2010 évi átlagsebességem 17,43 km/óra volt. Most viszont még a 15 km/órát sem érem el, amivel az egész napos túrákat terveztem, pihenõkkel, fotózásokkal, stb.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
papa neked mániád lett ezaz idöfutam kormány? :D :)
képek

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Ja, Chili. :)

Igen, de beszéltük, hogy nem biztos, hogy indokolt a tárcsafék, bármilyen jó is.
"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

De megoldás a tárcsafék is :)

Ja, Chili. :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
te motyooo gongolod hogy a hátso villát külön csöböl csináltam és ugy hegesztetem fel ???, hehe az a vázgerinc része de mivel a csö közepéböl hiányzik 2cm ezért látod ugy hogy kiseb átméröjü.
képek

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 posts

sevy777 lefestett gépe
kiváncsileszek mitmondmajdha hazaér nyiregyháza balaton nyiregyháza kör után :)

Szép! Nekem nagyon tetszenek ezek a lompi-villák, elsõk és hátsók egyaránt. Úgy lehet még szebb talán az összkép, ha a hátsó villa (félbevágott csöve) és a vázgerinc ugyanolyan átmérõjû csõbõl készülne, mint pl. zsizsi gépén.

Vagy... kintebb tenni a V-fék tüskéit, és akkor felül a végei közelebb lennének egymáshoz.

Nálam épp ez történt, mivel az eredeti 1 1/8-os villanyak helyett bekerült egy 42mm átmérõjû homlokcsõ, emiatt nagyobb lett villavállak közti távolság, a V-fék tüskék igy kicsit távolabbra kerültek. A fékek így a majdnem a villaszár mögé bújnak.
Feltöltött kép
De megoldás a tárcsafék is :)

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
No, visszaírtak, hogy nem adnak el ACS10-et ilyen célokra, mert a Ventisit amit az õ termékükbõl készítenek pont erre van kitalálva. Még visszaírtam egy rövid levelet, hogy nekem nem felvágott kellene, hanem ACS10 a forrásból, meglátjuk mit válaszol. Az egybõl kerülõúton megkeresésbe bele sem gondoltam, sajna...
A levél:
Dear Mr.Gabor,
thank you very much for your mail and interest in our ACS 10.
Please be informed that our partner for bike seatings is the company Ventisit in Holland and we would like to ask you to get in touch with them directely.
Please find the webpage with all contact details.
www.ventisit.com
thanks for your understanding.

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
No, felhívtam a céget Wunderlich) , hogy miért nem válaszolnak az emailemre.
Egy tündéri titkárnõ elcsacsogta annak a pofának a telefonszámát, aki közvetlenül a magyar szállításokkal foglalkozik, mobilszámot kaptam, mert emberünk legközelebb jövõ szerdán lesz bent a cégnél, valószínûleg emiatt nem sikerült válaszolnia az emailre sem.
A mobilt az ember eddig még kinyomta, holnap újra próbálkozom.

Hasszan

hasszan

hasszan

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Nekem a színe is tetszik, napsárga?

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

sevy777 lefestett gépe

Egyre kecsesebbek a gépeid, gratula! Azt kellene még kiagyalnod, hogy az elsõ V-fékeket hogy lehetne a villáról áttelepíteni a láncvillára, valahová a a hajtómûvön belülre. Hogy ne érjen bele az ember combja.

Vagy... kintebb tenni a V-fék tüskéit, és akkor felül a végei közelebb lennének egymáshoz.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
sevy777 lefestett gépe Feltöltött kép
kiváncsileszek mitmondmajdha hazaér nyiregyháza balaton nyiregyháza kör után :)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Bizony, a 622-es kerék 23-as gumival érezhetõen gyorsabb mint az 559-es kerék, 25mm-es Tom slickekkel. És ami a meglepõ: A százalékos különbség emelkedõn a legnagyobb. Síkon ugyanis lazázgat az ember, de emelkedõn nyomni kell. És ott jobban kijön a különbség...

622 a nyerõszám.