mármint mit teszel közé?A lányom Szegeden botlott ebbe a bringába. Semmi információ nincsen róla a gazdit nem várták meg. Gondoltam közzé teszem.https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a82d97baba&view=att&th=131dea7b1d235121&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gri78msq0&zw
https://mail.google....=f_gri78wud1
Jelentkezz be Regisztrálj
Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2011. augusztus 20. - 06:58
Írta 2011. augusztus 19. - 19:37
https://mail.google....=f_gri78wud1
Írta 2011. augusztus 19. - 18:26
Bzsoltinak sok ezer kellemes kilómétert
Nagy Gratula a tulajnak és az építõnek!
Nekem is kell egy ilyen!
NE
Írta 2011. augusztus 19. - 14:46
Bármikor! Jelentkezz és vidd. A többit majd személyesen.Szia Python!
Engem érdekelne az elfekvõ készlet.
üdv dybi
Ha bárki recugbenst akar építeni, elõtte javasolt egy teszt kör! Egyébként ez minden gépre vonatkozik... Amennyiben van kedved gépet fejleszteni, alakítgatni, reszelgetni akkor a huzatbájk mindenképpen telitalálat. Ott találsz még megoldandó problémákatRecugbens tervreCUGbens by motyoo - Google 3D Warehouse
Ha kiforrottat szeretnél, akkor inkább ilyesmi:
Ezen már csak rontani tudsz.Ha tornából fel vagy mentve, de ügyes lakatos vagy akkor meg az SWB a sok görgõvel meg lánccal, meg izével. Az hasonlít a legjobban a normál kerékpár hajtásához.
A jövõ héten Békésszentandrásig eljutok...Python!
Lenne megint postázandó donor anyagom.Megoldható?
Mikor jársz erre?
Írta 2011. augusztus 19. - 11:42
Lenne megint postázandó donor anyagom.Megoldható?
Mikor jársz erre?
Írta 2011. augusztus 19. - 11:23
Faja!!!!Bzsoltinak sok ezer kellemes kilómétert
110-es tengelytáv?
Ülõlap magassága?
Ülõlap-tengely távolság?
Milyen kerekek (felnik), gumik vannak rajta?
Mennyit nyom?
Írta 2011. augusztus 19. - 11:21
50x1-es húzott acélcsõ bõven elégA gerincét 50x1.5 acélcsõbõl
abból aztán dögivel reCUGbens by motyoo - Google 3D Warehouse... ja és vannak hozzá tervek is
Írta 2011. augusztus 19. - 09:55
Írta 2011. augusztus 19. - 09:29
Írta 2011. augusztus 19. - 09:23
...és van egy elfekvõ bike2usb-m...
Szia Python!
Engem érdekelne az elfekvõ készlet.
üdv dybi
Írta 2011. augusztus 19. - 07:09
Terveim szerint egy 26/20 kezdõ gépet szeretnék építeni, ami viszont kérdés, mibõl, hogyan, mennyiért?
Bacchetta Bikes Touring And Commuting - Giro 20
Ezt javaslom lekoppintani. A gerincét 50x1.5 acélcsõbõl vagy 40x40 zártszelvényból, a hátsó villát robusztus acélvillából. A többit meg abból, ami akad.
Írta 2011. augusztus 18. - 20:14
Ne pitizz! Feketelistán vagy! Még duzzogom!És itt nem szeretnék elfelejtkezni Python-ról, mint értelmi szerzõtõl, aki a hazai lengõorrú rekuzás alapjait rakta le. Vagy tévednék?
Szerintem semmi baj az aluval, csak megfelelõ infrastruktúra kell hozzá. Ennek hiányában elég drága lesz. Az én elsõ aluvázam - többszörös átalakítás után - 80 ezer körül zárta a számla végét. Igaz, én nem egy kitaposott úton jártam.
Ha van egy garantáltan használható SWB terved és össze tudod rakni a cuccot, akkor a hegesztéssel együtt is kijöhetsz ennek a felébõl. Az mindenképpen a CrMo mellett szól, hogy "bárhol" javítható, hegeszthetõ. Súlyt csökkenteni meg elsõsorban az alkatrészeken lehet.
A 20x26 -os kerék képletû vázat bonyolultabb (jól) összerakni és a használat során is több kompromisszumot kíván, mint egy lengõorrú. Jómagam már kezdésnek is egy merevvázas 2x28-ast ajánlanék.
A legtöbbünk SWB-rõl váltott a lengõorrúra. Isu, Beni, Levi, Lompi, Motyoo, Zéta (neki mindkettõ megvan) és persze én is (a lista biztosan nem teljes).
Ez nem lehet véletlen…
... ja és vannak hozzá tervek is, meg némi tapasztalat...
...és van egy elfekvõ bike2usb-m...
Írta 2011. augusztus 18. - 17:29
Írta 2011. augusztus 18. - 17:08
Lompit keresd
Persze keresse Lompit, ha elakad valamiben, de azt mondta rekusteve, hogy Õ akar rekut építeni nem pedig építtetni. A végeredmény úgy is az lesz hogy Lompinál lyukad ki. Ha nálam érdeklõdnek a rekum iránt , hogy én csináltam? Sajna be kell vallanom az igazságot, hogy nem, hanem egy barátom. Utána viszont mindjárt hozzá teszem, hogy már csináltam egyet saját kezûleg, de az nem ugyan az. Viszont jó reklám Lompinak, mert a bringámon rajta van az elérhetõsége. A Tisza tó kerülõ túrán jó pár névjegykártya szét lett osztva az érdeklõdõk között.
Had csinálja rekusteve a saját elsõjét. Nagyon büszke voltam én is a saját magam által kreáltra.
rekusteve: elsõ bringának jó választás a 20/26 kerékképletû gép, én is azzal kezdtem azután jött a Lompi féle, lengõ orrú. És itt nem szeretnék elfelejtkezni Python-ról, mint értelmi szerzõtõl, aki a hazai lengõorrú rekuzás alapjait rakta le. Vagy tévednék?
Egy kis nézelõdni való. A gyenge idegzetûek ne nézzék meg. Szörnyû esemény történt egy rekus túrán.http://www.youtube.com/watch?v=TKHbZXOKy74&feature=player_embedded
Írta 2011. augusztus 18. - 15:55
Sziasztok!
Új vagyok még, azért regeltem mert én is szeretnék építeni egy rekut. Motyooval már váltottam levelet, azt mondta az alu nem jó választás, javaslatára magnéztem e fórumot, és valóban kezdek megtérni, túl sok gondal jár. Ezért szeretnélek megkérni titeket lássatok el néhány jótanáccsal a bringával kapcsolatban. Terveim szerint egy 26/20 kezdõ gépet szeretnék építeni, ami viszont kérdés, mibõl, hogyan, mennyiért? A válaszokat elõre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
Lompit keresd
Írta 2011. augusztus 18. - 15:40
Új vagyok még, azért regeltem mert én is szeretnék építeni egy rekut. Motyooval már váltottam levelet, azt mondta az alu nem jó választás, javaslatára magnéztem e fórumot, és valóban kezdek megtérni, túl sok gondal jár. Ezért szeretnélek megkérni titeket lássatok el néhány jótanáccsal a bringával kapcsolatban. Terveim szerint egy 26/20 kezdõ gépet szeretnék építeni, ami viszont kérdés, mibõl, hogyan, mennyiért? A válaszokat elõre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
Írta 2011. augusztus 17. - 12:37
KISEBB!
(ahoz képest, mennyire nem lelkesedett senki az ötletért, egészen jól bevált... )
Én lelkesedtem érte, amint találtam megis vetettem
Egyébként Obi, ha akarod nézd meg élõben is, majd megbeszélhetünk egy idõt mikor feléd gurulok.
nekem eddig belefért jópár szerszám, láthatósági mellény, rongy, kispumpa, de egyenként 2db 1 literes üveg simán belemegy.
Szerintem nagyon megéri az árát.Persze sátrazni ne ezzel indulj el
Írta 2011. augusztus 17. - 11:10
Én valszeg nem érek rá, pedig biztos jó móka lessz, de szabi elõtt meg kell nyomni a melót.
dartsos: az a lovaglótáska amit vettél az a kisebb vagy a nagyobb, nem találom a fórumban melyiket vette itt mindenki.
KISEBB!
(ahoz képest, mennyire nem lelkesedett senki az ötletért, egészen jól bevált... )
Írta 2011. augusztus 17. - 11:00
dartsos: az a lovaglótáska amit vettél az a kisebb vagy a nagyobb, nem találom a fórumban melyiket vette itt mindenki.
Írta 2011. augusztus 16. - 14:14
Debreceniek....Jelentkezni ezen az e-mail-en lehet, innen küldenek jelentkezési lapot.
debrecen@tourinform.hu
Szóljatok ha megy valaki, aztán szervezünk valamit
Velocipéddel is lesznek páran, ha beszélsz velük akkor Papp Zsoltit üdvözlöm. Pödört nagy bajusza van.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére