Bacchetta, támaszkerekes megoldás. Nagy hegyet mászni. Soha ne kelljen az ilyen elinduláshoz.
Ez elég veszélyes lehet. Ha hirtelen pont a bal lábát kell letenni, akkor bukta. Én ilyen esetben inkább a trájkot választanám.
Bacchetta, támaszkerekes megoldás. Nagy hegyet mászni. Soha ne kelljen az ilyen elinduláshoz.
Vicces. Olyan ez a vita, mint a Mac, PC, vagy Linux, MS, vége, hossza nincsen... Lehet vele foglalkozni, idõt tölteni rajta. Inkább tekerjünk!
Valaki nem tudna esetleg segiteni, hogy 50x1-es húzott acélcsövet hol tudnék venni vagy szerezni vagy bármi?
Bacchetta, támaszkerekes megoldás...
Vicces. Olyan ez a vita, mint a Mac, PC, vagy Linux, MS, vége, hossza nincsen... Lehet vele foglalkozni, idõt tölteni rajta. Inkább tekerjünk!Egyetértek. Én se szívesen ültem vissza. És szerintem Szélvész se. De hegyre, bolyba nem való a lengõorrú. Minden más alkalmazásra én is ezt javaslom.
Azért azt félve jegyezném meg, hogy aki lengõorrút használ, már nem szivesen ül vissza hagyományosra…
Próbáld ki jégbordás úton mind a kettõt.Nekem 2 pocsolya között is necces volt átmenni a régivel a mostani jobb:)Az eladójuk pedig le akart beszélni a lengõorrúról, merthogy a fronthajtásosokkal nehéz reagálni a hirtelen helyzetekre, mondjuk gyalogos lelép elém vagy hirtelen kátyú jön....
Mai tapasztalat ennyi
Annyiban lehet igaza, hogy egy lengõorrúnak nem lehet annyira elforditani a kormányát mert útban van a láb....de szerintem ennyire azért nem drasztikus a helyzet....fõleghogy van fék is a bicikliken
hehe érdekes megközelizés de nem ütötem még el gyalogost nem vertem szétt kereket kátyuba elörekel nézni és nem ér ijen baj ja és nembeszélve a beépitett kormány sabilizátora
hozáteszem mentem már jopár tiz lengöoruval pár ezer km ert
és senki nem mondtamég hogy nemlehet kikerülni a kátyukat