Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

TrialTom

TrialTom

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Hi!
Ilyen agyat lehet kapni MO-n??? Mert DT-bõl csak Onyx-ot találtam. Hátsó kéne. Ha valaki használt ilyet vagy hasonlót írja már le a tapasztalatait.
http://www.dtswiss.c...ikedetail&id=23

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Mondjuk ez a lilás sz@r nekem se tetszene, mas kerdes, hogy eleve meg se vennem ilyen szinben...de ha hozzamvagnak, haaaat nem dobnam vissza... :)
"This was a fuckin' bomb
For a few seconds this place was Armageddon
There was a FIREFIGHT!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mangó szinüt akar... :P

amugy nehéz a választás, az tuti ;)

Feltöltött kép

off: lesz megint biciklid? akkor ezt minek adtad el?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Más oka nem nagyon lehet rá;)
A következõ bringámban is CK lesz az elsõ agy és a fejcsapágy, csak a színét nem tudom még:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Valaki amugy is keresett CK agyakat. most van eladó. színben passzoló kormánycsapággyal egyetemben.

Feltöltött kép

nevetséges 500$ -ért bárhova a világon elpostázva. a k.cs 150$

miért adja el a tag? "Going for a different color theme."

magyarul nem tetszik neki a színe. :scared: irígylem az ilyen embereket a problémáikért. :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezt köll végigböngészni, és választani egy szimpatikusat.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én a Chris Kinget ajánlom.
Ha ár nem számít, annál nincs jobb.A Tune-ról meg szerintem tudnának mesélni;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az onyx-nak sima kalapácsos racsnija van, nem hügi mechanikás. de ettõl még lehet tökjó. ár-kategóriát is írj, mert különben Tune meg White Industries agyakat fogunk ajánlgatni.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Tudtok ajanlani valami jo es konnyu(400g alatt) hatso tacsafekes agyat?
Onyxnak pl milyen a racsnija?

vitamin

vitamin

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
helló Dig, én aztán tudom, nekem hátsóm is van, nem tudom vágod-e....
szóval, már nemcsak voyeurködöm, megtört a jég, végre volt mibe belepofáznom

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Jó is az a ringlé, fõleg ha hátsó;)

vitamin

vitamin

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
egyetértek veled, a ringlé esetét ismerem csak, hozzátéve, hogy semmit nem kellett sem az agytestbõl, sem másból alakítani, de ez lehet, hogy ez esetben csak szerencse kérdése - más agy , más körülmények, a villapapuccsal is mákom volt, hisz nagy a felfekvõ felület
hozzáteszem mindehhez, hogy a versenysúlyom 57 kg, most hatvankettõ vagyok, talán bevállalható a beavatkozás...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
meg lehet oldani, de az agy lelkivilágába való beleberhelés nélkül érdemes, mert utána már átütõs villába nem tud bemenni(leesztergált peremek, stb)
valszeg Juhinak is csak ideiglenes megoldásnak kell, amíg pl merevvillát akar használni. szal addig agyba adapter be, merevvillába be, mihelyt ujra psylo, akkor adapter eldob, kerék visszarak átütõsként...
2 féle agy egy személyben, full egyszerü.

vitamin

vitamin

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
MAGYARÁN KÉT ADAPTERT-TÁVTARTÓT KÉSZÍTETTEK HOZZÁ, ÜGYELVE A KISEBB MÉRETBÕL ADÓDÓ ESETLEGES VÉKONYABB FALVASATGSÁG VESZÉLYEIRE, ÍGY EZEK "KÚPOSABBAK" LETTEK, MINT AZ ERDEETI ÁTÜTÕSEK+EGY TELJES, NORMÁL FURATÚ TENGELY
persze ez villapapucs és agy függõ, meg kell tervezni, meg hát nem eredményez könnyû agyat, persze ez nem is errõl szól...

vitamin

vitamin

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok, ezt egy jó esztergályos meg tudja oldani - pl. hajdúéknál... én nemrég alakíttattam át az oldschool( v-fékes...) ringlé átütõst 100 mm-es gyorszárassá, tökéletes, de meg kell fizetni. Nekem kincs az az agy, nagyon szeretem...
Amúgy a ringlének is létezik átalakítója, melynek a paraméterei nem világosak számomra, de úgy tûnik, nem is fogom megtudni, mert válaszra sem méltatnak, pedig elég sokszor kérdeztem már... hiába, nagy cég lett -SUNringlé....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
novatec is így csinálja.
két távtartó a szélérõl leemel, patentzáras tengely beletesz az agyba, 2 végére becsavarni azt a recézett kisebb távtartót, és mehet bele a patentzár.
és nagyon zsír:-)
szal ez csak erre kialakított agyakkal megy, saját alkatrészekkel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
remélem funn agyad van. (mondjuk akkor meg kéne lenni hozzá a átalakitónak)

ha nem, akkor buktad, ugyanis az átütõtengelyes agy szélesebb, mint a sima gyorszáras. Ezt a funn-nál ugy oldották meg, hogy van hozzá két kis távtartó gyürü, amit csak akkor raksz oda, ha boltonos villába teszed. Ha simába, akkor hanyagolod, és igy keskenyebbé válik az agy. de egy más márkájú átütõs agyat nem birsz keskenyebbre venni. max fürész és társai. amit ugye nem kéne.

amugy tudok egy olcsó elsõ kereket funn bigbertha agy D321felni DT küllö, maxxis 2.5, ha kell, szólj rám.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hello!

tudnátok segíteni hogy hogyanmûködik aza átalakító csõtengelyrõl gyorszárastengelyre amit a funn agyakhoz adnak?szeretnék csinálni egyet csak nemtom hogyanfogjak hozzá

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

régen volt 28-as xtr elsõagy. nem tudom, van-e még most, hogy szinte csak komplett kerekeket nyomnak ilyen kevés küllõvel.
yasec?

Kösz rob! Outira kellene, és nem verném magam tízezrekbe (agyilag:) ), akkor marad a 32-es. Csak láttam felnit qrva jó áron. Amiket ilyen kevésbé neves gyártók nyomnak épített kerekekbe (Joytech...), azokat külön nem lehet kapni?
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
régen volt 28-as xtr elsõagy. nem tudom, van-e még most, hogy szinte csak komplett kerekeket nyomnak ilyen kevés küllõvel.
yasec?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.