:no:
Egyik isminek van rigida-ja , de pontos tipust nem tudok, de nem XC420 az tuti.
Viszont nem panaszkodott a fékhatásra, szóval nem lehet rossz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Rigida XC 420asról hallott már valaki, esetleg használta is? 423g a kiszemelt példány, 36 lukkal, elõre csak elég lesz. DE, mennyire jól fékezhetõk a Rigidák, nem akarok mellé fogni (Avid SD7es fékem van gyári pofákkal). Alesa Xplorerem volt már, ugyanaz van Rigidában is és azon jól fogott a fék(B+, és vagyok kemény 69kg). Ha használt már valaki akármilyen rigidát, írja már be hogy milyen fék, milyen pofával mennyire harapott rajta.
Ja, lemértünk a Zöldpontban egy Sun Mach 4est, ami elvileg 405g, a valóságban 467g... kicsit sokat tagadtak már le megint. Mire jó ez???
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hallottam már róla, csak mindenki fikázza a fékhatást. Avid RW2-es pofákkal hogy foghat? Elõl lesz csak csere végül, szóval itt pláne fontos hogy harapjon rajta a fék 1 ujjal is.
Syncros XLR, 32 lyukas, gyûrûzött- 412g- 3000 Ft.
Maratonokra bevált. Merevvilla, radiális fûzés, szal nem kíméltem. Semmi baja, em lett ütés a kerékben.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Kinek van tapasztalata ezekkel a CC felnikkel kapcsolatban:
Sun Mach4 - 405g - 5500Ft
Mavic XC717- 420g - 12e Ft
Mavic XM317 - 440g - 7e Ft kb.
Mondjatok valami okosat! :confused: