Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hi!

Rob!

na milyen a motovader 2.4-es?
azt használod ugye?

t

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A 10E alatti MAVIC felnikre visszaterve, en is lattam a neten az arakat, csak arra lettem volna kivancsi, hogy amik pl egyarban vannak a SUNokkal azok gagyibbak e, ill hogy tenyleg jobbak -e, vagy csak dragak.

Mar nem is tudom milyen felnit vegyek, a ricsiben se nagyon bizom, meg talan a Rolf ot v a Bontragert neznem meg, bar azok eleg nehezen beszerezhetoek szerintem.

36 lukas V ill tarcsas kene, 405-480g kozt,
kb olyan mint az Araya rm 17 volt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én láttam vuelta airline 24"-est is itthon, meg van az author(?) által használt alex dm 24 is azt hiszem. bontva talán.
de sokat kell utánajárni.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
strack 24es be nem lesz mon. én is kerestem, de azt se tudták, h mi az. itt is azt mondták, hogy felejtõs.
mach1: nem rossz felni, de elég gynegus, inkább ilyen trekkinges. a családban van valakinek ilyen, éi 500kmet megy vele, leginkább aszfalton, de nem mondanám, hogy nincs benne nyolcas. inkább CR18.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
valakinek van tapasztalata a
mach1 210 BOS
felnivel?

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
tudom olyan van a vaspetinek!az nagyon király felni!single trackot írják a weblapon 24-esbe!Ezekszerint van csak nem lehet kapni?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
mon sehol
csak dw
próbálj esetleg cross bmxes felni szerválni. velvártban van 10ért 24"es bmx crómozott felni, faszán néz ki, és egy 10ers pont.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
csá!
Sun singletrackot lehet kapni 24-esbe és fehérbe?Mennyiért?10 körül milyen 24-es felnik vannak amik jók?
köszi

DJ Benya

DJ Benya

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali emberek az lenne a kérdésem hogy sun rhino light xl felnit hol lehet még kapni?

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek alapján már el tudok indulni. Végre nem csak az a válasz hogy "vigyed szervizbe" :D

csucsu: köszi a mailt, megjött! :-* (nem vagyok meleg :))

Nincs mit, remélem hasznát veszed.

Xian
Mavic 221 kb 6-7 ezer Ft/db, ha jól emléxem 440 gramm, én nagyon szerettem.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Haversrác esett a Caprine maratonon és cserés a felnije. Mavic-ot, vagy Ritchey-t szeretne, de itt jókat olvastam a Sun(n) Cr17-18-ról is. Ajánlatátok egyet hátra, ami nem vágja haza a pénztárcáját? ja, 60 kg körül van a srác...Köszike

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
10.000 alatt mavic felnik: cc-re 139(?), 221, 223, freeride: xm321 (régi 219-es)
de lehet, hogy van több is, csak éppen nem kapni.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
A mavicnak tudtommal nincs 10000 alatt felnije. Ha valaki mégis lát valahol, hát gyorsan közölje a beszerzési forrást, mert engem is érdekel.
32-es DH felni Sun-ból nincs itthon, de másból se nagyon.

dhgyurma

dhgyurma

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem, nem a fûzéssel, hanem a felni megtalálásával van némi problémám.
Dh ra keresek valami brutális felnit, ami 32 lyukas, és 35-40 mm széles, alacsony profillal. Mint pl. az ALEX DX 32-es. Ha esetleg létezik fehérben, az lenne a legtutibb.
Elõre is köszi.

MAGura

MAGura

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek alapján már el tudok indulni. Végre nem csak az a válasz hogy "vigyed szervizbe" :D

csucsu: köszi a mailt, megjött! :-* (nem vagyok meleg :))

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
A 10E alatti kategoriaban a MAVIC felnik mennyivel jobbak? mint pl a SUN?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A centrirozásnál a lényeg a tapasztalaton van, sokat kellene csinálni. A technika ismert, valahol a bikemagen is megvolt. Mert jól el is lehet rontani, van benne egy kisebb nyolcas aztán beleteszel még kettõt, és már is azon dolgozol, hogy visszaállítsd az eredeti állapotot. Különösen a kis fékpofahézagokkal mûködõ oútiknál nem egyszerû a kis huplit kiszedni. + Még a küllõfeszességet beállítani mûvészet, külföldön már gépek végzik. Sõt ezt kellene/lehetne változtatni is, aszerint milyen terepen vagy, verseny vagy edzés... ::)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
az lehet, de abban a szakágban ahol ez szvsz gyakoribb, ott inkább a tárcsa az elterjett. bár ebben én sem vagyok biztos, mert lehet, hogy az agyonkönnyített ccs kerekek rosszabbul viselkednek cczés közben, mint egy brutál dh felni dhzás közben.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Én nem használok tárcsaféket, így vannak fékpofák és elég jól mûködik a dolog.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

A nyolcast meg szerintem a fékpofákhoz képest a legegyszerûbb kiszedni.

márha vannak ;) én a kisebbekkel nem foglalkozom, ami nagy, azt eg nem nehéz észrevenni. de ez a filces móccer tetszik.