Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Igazatok lehet,megse veszek szart :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Nekem volt, a noname szépen hajlott a fék cincegett aztán durván hajlott és már sikítozott, aztán nem vártam meg míg elszakad szereztem egy Shimano-t igen jól funkcionált..
Szóval megéri!
Abba gondolj bele hogy milyen lenne egy meredek betonszakaszon zúzni ötvennel és puff..
Szar lehet..
Nekem állandó parám volt..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezaz... végülis csak gyorszár... nem a legfontosabb alkatrész, ugye?

csak aztán megunod, hogy a tárcsafék mindig kilazítja... aztán megtéped ezerrel... aztán egy napos nyári délutánon azt mondja, hogy "TANNNNNGGGGG", és buktázol egy kellemeset.

nekem mindegy, meg az én gépemen nincs is gyorszár. csak mondom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Igazatok lehet,veszek en is valami szart akkor :D:D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

de egyben nehéz is. ha találsz, vegyél syncros gy.z-t, van titános 6 ezer körül. ha jól tudom. a sh!mano tényleg erõs, de szvsz lehet venni könyebbet.

hány g-ot lehet megspórolni? Szvsz nemsokat...

egyetértek thezzel, nekem is valami noname van hátul, remekül bírja, erõs, viszont biztos pár grammal nehezebb, mint drágább (nemtom mennyi volt, de fix 1000 alatt, tehát pl a titánhoz képest több mint 600%-al olcsóbb) társai...
:chin:
Van állásom...:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát nem a felirat miatt. hanem mert esetleg többet bir.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én 500! ft-ért vettem egy shimano hamisitványt.
külsö mehanikás, nincs rajta felirat, szépen csillog, és többet bír mint az eddigiek.
miafenének ennél többet költeni egy ilyen vasdarabra? elsö esésnél ugyis lejön róla a márka felirat....
akkor meg hiába lett rá kidobva sok ezer forint.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

ezek a legzsirabbak ni: http://href.hu/x/6v8

drágább, mint az onyx agy :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
mivel tárcsával szeretnéd használni, lehetõleg belsõ mechanikásat vegyél.
igaz hogy nehezebb, de nagyobb erõt tudsz vele kifejteni.
és ez tárcsánál elõny.
persze csak ha nem vagy grammfejû...
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezek a legzsirabbak ni: http://href.hu/x/6v8

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de egyben nehéz is. ha találsz, vegyél syncros gy.z-t, van titános 6 ezer körül. ha jól tudom. a sh!mano tényleg erõs, de szvsz lehet venni könyebbet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
a shimano eccerû, erõs, jó. töbet bír, mint a legtöbb külsõ m.es gyorszár.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Na,megjott Ebiketol az Onyx agyam meg a 717Disc felnim :) Non kiralyos cuccok ezek,jo konnyu mindketto.
Szerintetek milyen gyorszarat vegyek az Onyxhoz?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Egy régi-új témát vetnék be: a kevésküllõs kerékfûzés házilag. Valamikor volt már szó róla, de csak elméletben és én is amondó voltam, veszélyes, esetleg azóta van valakinek tapasztalata? Arról van szó, hogy 36/32 lyukas felnit felezve, nagyedelve fûzni, szimetrikusan kihagyva a lyukakat, tehát 18/16, vagy 24, 28 küllõvel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
igen. hulladék alu agyaknál könnyen elõferdül, mint néhány elsõ szériás bike+ 20 mm-eres agynál. azóta megoldották a gondot.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Viszont ha a csapágyház kiverõdik dobhatod az agyat a kukába:mad:

Azt, hogy "kiverõdik" azt úgy érted, hogy a kovetkezõ csapágy már lötyögni fog pedig a mérete ugyanakkora?

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

Az ipari csapágyas agyakat 1általán nem kell karbantartani?

A golyóscsapágyas agyaknak minimális a karbantartás igényük, viszont nem állíthatók:no: Ha kotyog ki kell cserélni és kész;) Viszont ha a csapágyház kiverõdik dobhatod az agyat a kukába:mad:
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
diatech azt hiszem a biker.
vagy biketrade. de inkább biker:-)
iparis nekem 2 éve megy folyamtosan egy acor iparis cc agy extrém kerékpározási felhasználással. semmit nem kell karbantartani.
agyanként változhat a csapágy mérete, csak úgy lehet utánajárni ha elmész egy mintadarabbal a céghez....
de elöbb cseréled le magadtól, mint hogy erre rászoruljon.
deore-nél meg tuti többet bír. xt meg drága...:-)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Az ipari csapágyas agyakat 1általán nem kell karbantartani?
Élettartamra kb mennyit bírnak (pl. 1 zoggie iparis - 1 deore/deore xt- hez képest)?
Azt hallottam h nem nagyon lehet cserélni ha meghalt a csapágy, mert nem kapni. SKF-nél és FAG-nál se lehet? (ha ezeknél se, akkor elhiszem)

Diatech iparis agyakról tudtok valamit? Nem sok infot találtam, de lenne egy ilyen hasnyáltan (vagyis 1 komplett kerék), nemtom beleszaladjak e. Ki itthon a forgalmazójuk?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
:icon_roll tényleg kínos :zdrajca: