Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

STUG

STUG

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Kedves Rob! Szerintem kifelejtetted az egyik egész jó Novatec mélyhornyú golyóscsapágyas elsö agyát!Használtam eléggé jól bírta és bõven 10ezer alatt van az ára.Feltöltött kép
Feltöltött kép Saukopf/L48

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
magurából már volt küllõperemnél törés...

de ettõl eltekintve én aszema zt venném.

bár a kitöltött lottóselvény... szal lehet hogy king agyat....
:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mondtam, hogy van egy 32-es hayes/hügi itt a boltban :D igaz, hogy polir, nem májer fekete, de hát istenem ;)
amugy ritchey helyett:
- hügi 240s
- tune (:))
- king (:))
- az frm-nek is van egy új tárcsás elsõagya 2005-re
- valamint magurák (onyx, louise, pro, stb)

ez komoly?!? a ricsit ennyire yónak találjátok? :/
csak mert szerintem egetverõen kaki agyakat gyártanak
vagy csak nekem nincs szerencsém velük...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ebben az esetben (nincs ritchey) én vagy magurát vennék, vagy onyx-ot. mivel elsõ agynak szinte tök mindegy, a lényeg, hogy normális csapágyak legyenek benne, nem kell figyelni a racsnimechanikára mint egy hátsónál.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jaja AC agyakrol mindenhol azt irjak h fos.A csapagy foleg.Havernak is volt,1 honap utan szetkotyogott.Asszem raadasul nem is szabvany meretu a csapagy benne,szal meg cserelni se lehet markasra.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.689 hozzászólás
Onyx/DT féle agyat nagyon ajánlom. Az 1 maradandó darab, még ha 1 kicsit drágább is, mint pl. Amer.Class. agyak. Az 1 nagy pénzkidobás, mindenki tartsa magát távol tõlük. Könnyû de nem tartós.
MARCI
Marci

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ja igen,tenyleg Magura=Dt.Hm es jo agy ez az onyx?Mert ebike-eknak eleg jo aron van most,gondolkozom rajta.Sulyra annyi mint a Ritchey.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
onyx a belépõ szintû hügi. (dt, ha ugy jobban tecc)
elsõben csak suly, hátsóban a racsnimechanika is különbség (az onyx sima kalapácsos)

edit: azért irtam a magurákhoz, mert a magurának is a hügi csinálja az agyakat ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Az Onyx az nem DT?Mellesleg az milyen agy?Volt mar valakinek?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondtam, hogy van egy 32-es hayes/hügi itt a boltban :D igaz, hogy polir, nem májer fekete, de hát istenem ;)
amugy ritchey helyett:
- hügi 240s
- tune (:))
- king (:))
- az frm-nek is van egy új tárcsás elsõagya 2005-re
- valamint magurák (onyx, louise, pro, stb)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Jaja Shimano nalam se jatszik,marcsak suly miatt se...American Classic f*s,ilyen DT-n gondolkoztam meg,azokrol van vmi velemeny?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a Ritchey Pro az maga egy kategória. :spoko: én nem vennék kónuszosat (fõleg tárcsafékeset nem) így nálam nagyjából kiesik minden ami Shimano. Novatec-em volt és van, ha eladnám újra ilyet vennék. Vagy ebike.hu
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Milyen agyat ajanlanatok a Ritchey Pro Disc helyett elore?Ha esetleg ilyen nem tudnek szerezni...Valami hasonlo kategoriaju kene.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ha most centírozol elõször, akkor valszeg egy idõ után felmegy majd benned a pumpa :wallbange , ugyanis nagyon el lehet qrni a dolgot.

bár nem most (probálok) centirozok elöszõr, de ezt már sikerült párszor elérnem ;)
azért köszi még idegeskedek :o

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

annyit áruljon már el nekem, valaki a centirozással kapcsolatban, hogy ha a felni üti a pofát, akkor azt az oldalt feszíteni, vagy lazítani kell? és ellenkezõ oldalt gondolom fordítva

Azt az oldalt lazítod, amelyik üti a pofát. A másikat meg feszíted. Ha most centírozol elõször, akkor valszeg egy idõ után felmegy majd benned a pumpa :wallbange , ugyanis nagyon el lehet qrni a dolgot.
De ennek ellenére érdemes megtanulni alapszinten, h ne kelljen percenként szervízbe járnod.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
annyit áruljon már el nekem, valaki a centirozással kapcsolatban, hogy ha a felni üti a pofát, akkor azt az oldalt feszíteni, vagy lazítani kell? és ellenkezõ oldalt gondolom fordítva

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
thx srácok!

DooM1A1

DooM1A1

törzsvendég

• fórumtag
  • 333 hozzászólás
Régen cc-ztem, ditch witchel 1.95ös meg 2.1es gumival.
annyi az egész hogyha defekted van nehezebb leszedni, a külsõt.
1ébként én se vagyok 2kiló, de már 2éve nyúzom a felnit, talán most kezd megérni a cserére, de az utóbbi fél évben elégé küldöm neki.
Sztem jó kis felni, semmi rosszat nem tudok mondani róla. A súlyárol + csak annyit, hogy amibe nincs anyag az nem is bírja sokáig...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem, és
nem (pont jó lesz)

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Hali!

Szerintetek a Sun Ditch Witch felni (650g) nagyon nehéz cc-re?
Inkább hobbi cc-s vagyok, de a 85kilómmal könnyen 8ast teszek 1-2 felnibe :)

szerk: az gáz ha egy ilyen széles felnire csak 2.1-2.2 körüli köpenyt tennék?