Huh hát nemtom mi a különbség. Élõben meg kéne nézni. Egyébként árlistákon én sem sûrûn látok Slick-et.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
cc külsõ
Indította
zz
, 2003. január 20. 13:31
Írta 2003. november 05. - 07:51
Írta 2003. november 04. - 23:44
köszi Fruitfly, de asszem újonnan vennék valamilyet...
eric!
megnéztem, a sima irc mythos 1990Ft a ridebike-ban, az mennyiben különbözhet az XC verziótól?
de az árlistájukban van egy irc mythos xc is , de abbol csak front-ot látok, az is 1990. Ezek azok? bár ezek nem slic-ek...legalábbis nincs odaírva...
eric!
megnéztem, a sima irc mythos 1990Ft a ridebike-ban, az mennyiben különbözhet az XC verziótól?
de az árlistájukban van egy irc mythos xc is , de abbol csak front-ot látok, az is 1990. Ezek azok? bár ezek nem slic-ek...legalábbis nincs odaírva...
Írta 2003. november 04. - 23:37
Nekem most ricsi innovader van, 2.0ás. Ez is semi slick.Betonon, kemény földúton királyos, de laza talajon, kavicsban halál. 4000 körül van az ára.
vendég__*
Írta 2003. november 04. - 22:37
vendég__*
vagy egy pár maxxis minotaur 4 ezerért, 19 és 500 gramm kb. báár nem már van vevõ, de újonan drágább egy ezressel darabonként
Írta 2003. november 04. - 22:21
Én IRC Mythos XC Slick-et használok, ez semi-slick külsõ. Van belõle hajtogatható változat is. Még a SportSzigeten láttam árat, a nem hajtogatható asszem 3500 körül volt, a hajtogatható kb 4000-4500 körül. A súlya is vhogy 500g körül van. Az 1,95-ös méretet használom, aszfalton nagyrészt, ha keményre fújod (kb 3 bar) akkor nagyon könnyen gurul, ja és szép hangja is van.
Mentem már vele földúton, sárban, laza homokon, süppedõs talajon is, és mindenütt jól teljesített eddig. Annak ellenére hogy már kicsit kopott a középsõ futófelület! Szal én nyugodt szívvel ajánlom Neked!
Írta 2003. november 04. - 22:06
ki milyen külsõt ajánlana cc-re 500g körül, 1.9-2.1, és fontos lenne még hogy ne kopjon annyira betonon, mivel kénytelen vagyok ott is használni. Ja és valami emberi ár...
Írta 2003. szeptember 20. - 11:35
én most ritchey excavadert használok és nagyon bejött elöl/hátul jól irányíható és minden terepen jól mászik kiállva!!!tekerésnél sem kapar el max nedvesen egy kicsit viszont igen sok dfektt kapok velük(tüske,patka) igaz 1.9est használok 2bar-ra fújva én meg 80kg vagyok egyébként mi a véleményteka schwalb black jack/fast fredrõl????????
Írta 2003. szeptember 19. - 13:24
sárgumi: keskeny:CC
széles DH...
de szerintem az elsõ és legfontosabb hogy jó távol legyenek a bütykök és abszolúte nem puha összetétel a nyerõ szvsz
széles DH...
de szerintem az elsõ és legfontosabb hogy jó távol legyenek a bütykök és abszolúte nem puha összetétel a nyerõ szvsz
vendég__*
Írta 2003. szeptember 18. - 23:41
vendég__*
minotaur nagyon nayamm nyamm volt, amig azt használtam. az elsõ nem is kopott el, de hátra fel ne rakd ! -ha havonta cserélsz külsõt akkor más ;9- 1.9ben jó de városra nem a legjobb. betonon kicsit "instabil" de szinte minden más terepen jó.
Írta 2003. szeptember 18. - 19:24
Nayo,csak személyes tapasztalat alapján,de írok,h milyen a jó sárgumi;
GIÁNS bütykök,amik belekapnak a sárba,egymástól jó távol,h ne tudjon közéjük beülni a massza.Idáig ua,mint amit Dante írt,csak sztem a szélesebb gumik jobbak,persze nem mind1,milyen állagú a trutyi...
GIÁNS bütykök,amik belekapnak a sárba,egymástól jó távol,h ne tudjon közéjük beülni a massza.Idáig ua,mint amit Dante írt,csak sztem a szélesebb gumik jobbak,persze nem mind1,milyen állagú a trutyi...
Írta 2003. szeptember 18. - 19:09
Szerintem csak mértékkel, bár mivel nem ismerem konkrétan ezt a típust, azért bizonyos dolgok látszanak, így például:
-a mérete elég széles, ránézésre 2.1, vagy minimum 1.90-es, sarazásra meg az 1.75 vagy 1.50 a nyerõ
-a futófelületen lévõ (középsõ) bütykök túl nagyok, s kicsi a hely közöttük (telemegy sárral)
Ellenben, a szélsõ bütykök igencsak sárgumira emlékeztetnek. A súly sárban marha fontos, ha több mint 500 g, szerintem nem túl jó. Nekem egyébként a Michelin WG 1.75 jött be legjobban a sárban.
Szóval próba cseresznye...
-a mérete elég széles, ránézésre 2.1, vagy minimum 1.90-es, sarazásra meg az 1.75 vagy 1.50 a nyerõ
-a futófelületen lévõ (középsõ) bütykök túl nagyok, s kicsi a hely közöttük (telemegy sárral)
Ellenben, a szélsõ bütykök igencsak sárgumira emlékeztetnek. A súly sárban marha fontos, ha több mint 500 g, szerintem nem túl jó. Nekem egyébként a Michelin WG 1.75 jött be legjobban a sárban.
Szóval próba cseresznye...
Írta 2003. szeptember 18. - 18:44

Szerintetek ez a profil birja majd a sarat? Igazi nagy sarban meg nem hasznaltam es ugy tunik hetvegen kellene vele nyomnom egy esos 100-ast. A gumi egyebkent eleg puha, sziklas terepen nem volt vele bajom, homokban viszont ongyilok..
Írta 2003. szeptember 18. - 09:42
Jajj, ha már így átmentünk apróhirdetésbe, akkor megemílteném, hogy 2 db Fast Fredem (2.00") van, 370 g/db, és megválnék tõlük. Akit érdekel, privát.
Írta 2003. szeptember 17. - 21:51
Sziasztok!
Ha valakit érdekel még Panaracer gumi van még 4-4 db dart és smoke külsõ gumim eladó.
Írjatok csütörtökön és jövõhét kedden pesten leszek.
Ha valakit érdekel még Panaracer gumi van még 4-4 db dart és smoke külsõ gumim eladó.
Írjatok csütörtökön és jövõhét kedden pesten leszek.
Írta 2003. szeptember 16. - 21:49
Wormdrive eléggé vicc kategória...
A Minotaur a legjobb Maxxis külsõ szvsz,ráadásul pont elõre van
szokásos V ék,asszimetrikus bütykökkel
A Minotaur a legjobb Maxxis külsõ szvsz,ráadásul pont elõre van
szokásos V ék,asszimetrikus bütykökkel
Írta 2003. szeptember 16. - 21:22
Mondjatok már egy jó Maxxis elsõ-kerék félisten gumit plíííz, mert a jelenleg használt Flyweight nekem elsõ kerékként nem nagyon jön be, fõleg mostanság, hogy már minden lucskos...a hátsó meg már úgyis elkopott, szóval a jelenlegi elsõ megy hátra...
Mik a tapasztalatok mondjuk a Minotaurral vagy a Wormdrive-al?
Mik a tapasztalatok mondjuk a Minotaurral vagy a Wormdrive-al?
vendég__*
Írta 2003. szeptember 10. - 18:28
vendég__*
elõre jóó
rás: valószínüleg azér dicsérik, ügyes megfejtés, gratulálunk Ön nyert!
de mér jó.... ez itt a kérdés. de ez már másik topik lenne, szoval abbahagyom
rás: valószínüleg azér dicsérik, ügyes megfejtés, gratulálunk Ön nyert!
de mér jó.... ez itt a kérdés. de ez már másik topik lenne, szoval abbahagyom
Írta 2003. szeptember 10. - 10:06
Írta 2003. szeptember 09. - 23:11
vendég__*
Írta 2003. szeptember 09. - 21:56
vendég__*
szvsz rakd fel rendesen, nincs minden guminál az hogy hátra másképp kell - példa a kedvelt kis maxxis minotaur a maga v formájával (bár nem igazán hátra való)-. de olyan nagy változás nem lesz, az én contim se nagyon más, mert most fordítva van (véletlenül, mint az elsõ is
)szoval ha nincs rája irva h merre akkor elõre

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére