Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

cc külsõ

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
449 hozzászólás a témában

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Huh hát nemtom mi a különbség. Élõben meg kéne nézni. Egyébként árlistákon én sem sûrûn látok Slick-et.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
köszi Fruitfly, de asszem újonnan vennék valamilyet...
eric!
megnéztem, a sima irc mythos 1990Ft a ridebike-ban, az mennyiben különbözhet az XC verziótól?
de az árlistájukban van egy irc mythos xc is , de abbol csak front-ot látok, az is 1990. Ezek azok? bár ezek nem slic-ek...legalábbis nincs odaírva...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Nekem most ricsi innovader van, 2.0ás. Ez is semi slick.Betonon, kemény földúton királyos, de laza talajon, kavicsban halál. 4000 körül van az ára.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
vagy egy pár maxxis minotaur 4 ezerért, 19 és 500 gramm kb. báár nem már van vevõ, de újonan drágább egy ezressel darabonként

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én IRC Mythos XC Slick-et használok, ez semi-slick külsõ. Van belõle hajtogatható változat is. Még a SportSzigeten láttam árat, a nem hajtogatható asszem 3500 körül volt, a hajtogatható kb 4000-4500 körül. A súlya is vhogy 500g körül van. Az 1,95-ös méretet használom, aszfalton nagyrészt, ha keményre fújod (kb 3 bar) akkor nagyon könnyen gurul, ja és szép hangja is van. ;) Mentem már vele földúton, sárban, laza homokon, süppedõs talajon is, és mindenütt jól teljesített eddig. Annak ellenére hogy már kicsit kopott a középsõ futófelület! Szal én nyugodt szívvel ajánlom Neked!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ki milyen külsõt ajánlana cc-re 500g körül, 1.9-2.1, és fontos lenne még hogy ne kopjon annyira betonon, mivel kénytelen vagyok ott is használni. Ja és valami emberi ár... :)

Gyurrancs

Gyurrancs

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
én most ritchey excavadert használok és nagyon bejött elöl/hátul jól irányíható és minden terepen jól mászik kiállva!!!tekerésnél sem kapar el max nedvesen egy kicsit viszont igen sok dfektt kapok velük(tüske,patka) igaz 1.9est használok 2bar-ra fújva én meg 80kg vagyok egyébként mi a véleményteka schwalb black jack/fast fredrõl????????

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
sárgumi: keskeny:CC
széles DH...
de szerintem az elsõ és legfontosabb hogy jó távol legyenek a bütykök és abszolúte nem puha összetétel a nyerõ szvsz

vendég__*

vendég__*
  • vendég
minotaur nagyon nayamm nyamm volt, amig azt használtam. az elsõ nem is kopott el, de hátra fel ne rakd ! -ha havonta cserélsz külsõt akkor más ;9- 1.9ben jó de városra nem a legjobb. betonon kicsit "instabil" de szinte minden más terepen jó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nayo,csak személyes tapasztalat alapján,de írok,h milyen a jó sárgumi;
GIÁNS bütykök,amik belekapnak a sárba,egymástól jó távol,h ne tudjon közéjük beülni a massza.Idáig ua,mint amit Dante írt,csak sztem a szélesebb gumik jobbak,persze nem mind1,milyen állagú a trutyi...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem csak mértékkel, bár mivel nem ismerem konkrétan ezt a típust, azért bizonyos dolgok látszanak, így például:
-a mérete elég széles, ránézésre 2.1, vagy minimum 1.90-es, sarazásra meg az 1.75 vagy 1.50 a nyerõ
-a futófelületen lévõ (középsõ) bütykök túl nagyok, s kicsi a hely közöttük (telemegy sárral)

Ellenben, a szélsõ bütykök igencsak sárgumira emlékeztetnek. A súly sárban marha fontos, ha több mint 500 g, szerintem nem túl jó. Nekem egyébként a Michelin WG 1.75 jött be legjobban a sárban.

Szóval próba cseresznye... ;)

csabesz

csabesz

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Feltöltött kép
Szerintetek ez a profil birja majd a sarat? Igazi nagy sarban meg nem hasznaltam es ugy tunik hetvegen kellene vele nyomnom egy esos 100-ast. A gumi egyebkent eleg puha, sziklas terepen nem volt vele bajom, homokban viszont ongyilok..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Jajj, ha már így átmentünk apróhirdetésbe, akkor megemílteném, hogy 2 db Fast Fredem (2.00") van, 370 g/db, és megválnék tõlük. Akit érdekel, privát.

Cipi

Cipi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!

Ha valakit érdekel még Panaracer gumi van még 4-4 db dart és smoke külsõ gumim eladó.
Írjatok csütörtökön és jövõhét kedden pesten leszek.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Wormdrive eléggé vicc kategória...
A Minotaur a legjobb Maxxis külsõ szvsz,ráadásul pont elõre van
szokásos V ék,asszimetrikus bütykökkel

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mondjatok már egy jó Maxxis elsõ-kerék félisten gumit plíííz, mert a jelenleg használt Flyweight nekem elsõ kerékként nem nagyon jön be, fõleg mostanság, hogy már minden lucskos...a hátsó meg már úgyis elkopott, szóval a jelenlegi elsõ megy hátra...

Mik a tapasztalatok mondjuk a Minotaurral vagy a Wormdrive-al?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
elõre jóó ;)
rás: valószínüleg azér dicsérik, ügyes megfejtés, gratulálunk Ön nyert!
de mér jó.... ez itt a kérdés. de ez már másik topik lenne, szoval abbahagyom

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
most elorefele all hatul is, de akkor igy marad.
kosz, Fruitfly :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nem lehet hogy a Schwalbe-t azért dícsérik mert jó ???

csak kérdeztem ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz rakd fel rendesen, nincs minden guminál az hogy hátra másképp kell - példa a kedvelt kis maxxis minotaur a maga v formájával (bár nem igazán hátra való)-. de olyan nagy változás nem lesz, az én contim se nagyon más, mert most fordítva van (véletlenül, mint az elsõ is ;) )szoval ha nincs rája irva h merre akkor elõre ;)