Blck shark Mud a nyerõ, mert könnyû és iszonyatosan harap! Nekem bejött és csak ezt használom sárban. 1.5 méretben a legjobb választás.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
cc külsõ
Indította
zz
, 2003. január 20. 13:31
Írta 2005. március 27. - 15:59
Írta 2005. március 27. - 13:09
Én elég sokáig használtam 98 g-os Maxxis belsõt, egyszer felütöttem kb.2.5 bar-on (60 kg vagyok) de mikor elmentem egy akácfa alatt, beleállt kb 15 tüske, de ez nem a belsõ hibája mert az elsõ gumiban is kb ennyi tüske volt, pedig abba 1 sima 600 Ft-os conti belsõ volt.
Különben coti crosscountry-t lehet még kapni, v.melyik katalógusban láttam!! (de elég drága)
A másik: majdnem az egész topicot végigolvastam, de egy véleményt sem találtam a Ritchey Excavader-rõl!! Pedig sz.tem sokkal jobb mint a Zmax(tapasztalatból mondom) és már kb 5000 km-t használtam elsõ keréken de még bõven van rajta bütyök!!
Különben coti crosscountry-t lehet még kapni, v.melyik katalógusban láttam!! (de elég drága)
A másik: majdnem az egész topicot végigolvastam, de egy véleményt sem találtam a Ritchey Excavader-rõl!! Pedig sz.tem sokkal jobb mint a Zmax(tapasztalatból mondom) és már kb 5000 km-t használtam elsõ keréken de még bõven van rajta bütyök!!
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 23. - 15:34
vendég_fac€_*
láttam hogy 1.5-ös csak vhogy nem így képzeltem a saraskodást....
És a Másik kettõröl mit tudtok? (maxxis medusa és schwalbe black shark mud)
Meg továbbra is érdekel, hogy szerintetek, menyire érdemes használni õket maratonokon.
És a Másik kettõröl mit tudtok? (maxxis medusa és schwalbe black shark mud)
Meg továbbra is érdekel, hogy szerintetek, menyire érdemes használni õket maratonokon.
Írta 2005. március 23. - 15:14
face: a continentalnak is van sárgumilya elég jó, a neve: cross country
van csak, ha jól tom már sehol sem lehet kapni....
egébként én is iet használok(1.5-ös) ést télleg elég jo
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. március 23. - 14:20
face: a continentalnak is van sárgumilya elég jó, a neve: cross country
Írta 2005. március 23. - 00:54
Nagyon olcsón tudnék most hozzájutni egy pár WTB WeirWolfhoz
CCre abszolút felejtõ ez a külsõ? A súlya (730g) számomra elfogadható, de a mintázata nagyon aberráltnak tûnik. Sárban biztos nagyon jó, de száraz körülmények között/döngölt földúton nemtom hogy teljesíthet.
Használ(t) valaki ilyet?
CCre abszolút felejtõ ez a külsõ? A súlya (730g) számomra elfogadható, de a mintázata nagyon aberráltnak tûnik. Sárban biztos nagyon jó, de száraz körülmények között/döngölt földúton nemtom hogy teljesíthet.
Használ(t) valaki ilyet?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 23. - 00:47
vendég_fac€_*
Sziasztok!
Sárgumik érdekelnének maratonokra kettõt találtam amit igazán annak vélek:
maxxis medusa és schwalbe black shark mud.
Van tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
És szerinetetk egy sáros maratonon mennyire éri meg használni õket?
Sárgumik érdekelnének maratonokra kettõt találtam amit igazán annak vélek:
maxxis medusa és schwalbe black shark mud.
Van tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
És szerinetetk egy sáros maratonon mennyire éri meg használni õket?
Írta 2005. március 21. - 18:06
fura, nekem 1000km óta ugyanaz a 96g-os maxxis belsõ van elöl és hátul is, alacsony nyomás miatt kaptam már felütéses defektet, de ezen kívül nem volt vele semmi gondom
Írta 2005. március 21. - 17:44
Na, ez új...és megfontolandó.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. március 21. - 16:30
100g alatti Schwalbe-vel környéken eddig mindenki szívott: minden ok nélkül kihasadt kb 10cm-en(nekem is 4 ment igy szét meg 1 maxxis); ez mindenféle felniszalaggal elõfordult. azóta 130g-set használok azzak meg nincs semmi bajom.
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. március 21. - 15:07
Bepászítom ide is...
Kerekeimen szeretnék könnyíteni és véleményekre lennék kíváncsi a köv. dolgokról:
1. Panaracer FireXC Pro 1,8: szinte semmit sem tudok róla, de szimpi: 500/600g
2. Shwalbe Fast Fred 2,0 RG: nem lehet rossz, de hogy viselkedik terepen? Ér a RaceGuard hókuszpókusz valamit? 420g
3. Ballonosságban hogy aránylik egymáshoz a két külsõ? Olvastam a Bikemag-ban asszem egy 2,X-os Maxxisról, hogy 2" alattinak felel meg...
4. 100 g körüli/alati belsõkbõl milyet vegyek? Durván mind 2000 HUF közelében van.
Kerekeimen szeretnék könnyíteni és véleményekre lennék kíváncsi a köv. dolgokról:
1. Panaracer FireXC Pro 1,8: szinte semmit sem tudok róla, de szimpi: 500/600g
2. Shwalbe Fast Fred 2,0 RG: nem lehet rossz, de hogy viselkedik terepen? Ér a RaceGuard hókuszpókusz valamit? 420g
3. Ballonosságban hogy aránylik egymáshoz a két külsõ? Olvastam a Bikemag-ban asszem egy 2,X-os Maxxisról, hogy 2" alattinak felel meg...
4. 100 g körüli/alati belsõkbõl milyet vegyek? Durván mind 2000 HUF közelében van.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. február 25. - 20:28
Írta 2005. február 22. - 17:33
Írta 2005. február 11. - 21:31
Lehet hogy nehéz a Black Jack de ha jól felfújod álomszépen gurul, tényleg nem nagy az ellenállása.
Írta 2005. február 10. - 21:30
A méretrõl jut eszembe, van egy néhány éves Kenda slick gumim, 2.0 van ráírva. Na én fölraktam, fölfújtam 5 bar-ra, és a kerék beleszorult a vázba.
Lemértem, és a gumi 2,35-ös volt. Aranyos! De a bringa jól nézett ki vele, mint egy igazi superbike.
Lemértem, és a gumi 2,35-ös volt. Aranyos! De a bringa jól nézett ki vele, mint egy igazi superbike.
Írta 2005. február 10. - 21:18
ugyeugye:)
legjobb gumi amit eddig használtam;)
mondjuk én 2,35-ös méretben, de nem ez a lényeg...
legjobb gumi amit eddig használtam;)
mondjuk én 2,35-ös méretben, de nem ez a lényeg...
Autist Team:)
Írta 2005. február 10. - 20:41
Tavaszra nekem is meg kell válnom tar kopaszra hajtott Z-Max külsõimtõl, de vszeg a típus marad. Ennél jobb gumit 2,5-ért nem lehet kapni. Már 1,5 éve hajtom, volt már hóban-sárban, aszfalton is jól gurul, defekt nagyon ritkán.
Mindenkinek ajánlom.
Mindenkinek ajánlom.
Írta 2005. február 10. - 19:09
Amúgy a Black Jackbõl van light is, akit érdekel, de engem nem. Jó, mondjuk nekem elõtte nagyáruházi külsõm volt (ami után amúgy a Black Jack néha meglepetéseket okozott!!!), egy könnyebb darab. Ezt nem mértem meg, de olyan 600g körül lehet, a 900g v ennél nagyobb adat szvsz mindenképpen túlzás! Amúgy kíváncsi lennék, h akinek volt már ilyenje, annak mennyi idõ alatt kopott el...
Amúgy az elõzõ gumimat 2000km alatt szétettem, ezért vettem most jobbat.
Amúgy az elõzõ gumimat 2000km alatt szétettem, ezért vettem most jobbat.
...And Justice For All
Írta 2005. február 09. - 15:57
Elõl Schwalbe Black Jack(sztem jó a mintázata,viszonylag olcsó és kitart)
a black jack drótperemes ha minden igaz kõnehéz, 950g
a hajtogatható pedig már nem éppen az olcsó kategória...
ha neked a drótperemes van, próbálj ki egy 500g körüli külsõt, és az elsõ emelkedõn rájössz, hogy azért nem olyan mindegy, hogy milyen gumi van fenn, hisz úgyis kopik
Írta 2005. február 09. - 12:41
Elõl Schwalbe Black Jack(sztem jó a mintázata,viszonylag olcsó és kitart),hátulra pedig valami ezer forintos gumi, mert aki teker azért annak kopik rendesen a hátsó.Ha van pénzed akkor vegyél drágábbat,de sztem ha valaki nem versenyzik annak nincsen a hátsó gumik közt akkora különbség mint az árukban.Gurulni ez is gurul,sokkal tovább bírják mint a drágábbak, és vannak könnyûek is ha valaki grammániás.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére