Nekem elsõsorban mindenterepes gumira lenne szükségem, és ha már tényleg komolyan ûzöm a sportot akkor vennék egy komolyabb könyebb gimit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
cc külsõ
Indította
zz
, 2003. január 20. 13:31
Írta 2005. január 12. - 19:39
Írta 2005. január 12. - 15:47
Nekem az a bajom a Tubelessel, hogy nagyot csalódtam benne. 2004-ben többször kaptam vele defektet, mint a hártyavékony gumikkal eddig összesen. Ráadásul még baromi nehezek is a tubeless-es gumik. Ja és csak versenyre használtam. Lehet hogy a Comp S light Tubeless nem volt jó választás???? Nem baj, idén Racing Ralp + folyékony latex elöl, hátul FlyWeight és foly. latex lesz. Ha meg esik és dagonya lesz akkor BlackShark Mud 1.5, 90g-os belsõvel.
Írta 2005. január 12. - 15:02
Felütéses defekt: a legegyszerübb ha Tubbelesre( no belsõ gumi) váltasz, ha ez nem tetszik akkor pedig a nagyobb légnyomással tudod csökkenteni az esélyét, de ez meg a tapadás rovására megy, tehát a 22 igazi csapdálya
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. január 12. - 14:29
Hi,
pont ilyesmit akartam kérdezni. Illetve, hogy létezik-e az a külsõ, ami könnyû, mégis nehezen kap szúrásos defektet. Most Dy-No-Myte van a gépen, még nem volt defektem vele, de nem tudom hogy azért mert jó, vagy egyszerûen csak szerensém volt. A felütéses defekt gondolom jó gumiméret-választással és megfelelõ nyomással t-k elkerülhetõ. Amúgy mennyibe kerül a R. Ralph? Panaracer FireXC-rõl (2 méret, 2 minta) vélemény?
X
pont ilyesmit akartam kérdezni. Illetve, hogy létezik-e az a külsõ, ami könnyû, mégis nehezen kap szúrásos defektet. Most Dy-No-Myte van a gépen, még nem volt defektem vele, de nem tudom hogy azért mert jó, vagy egyszerûen csak szerensém volt. A felütéses defekt gondolom jó gumiméret-választással és megfelelõ nyomással t-k elkerülhetõ. Amúgy mennyibe kerül a R. Ralph? Panaracer FireXC-rõl (2 méret, 2 minta) vélemény?
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. január 12. - 14:18
A RALPit én is ki akarom próbálni idén + NoTube system! Sok jót hallottam már errõl a gumedlirõl, s a teszteken is kenterbe ver mindenkit. Mondjuk én a Maxxisokra esküszöm! Nagyon szeretem a FlyWeight-et, mert iszonyat könnyû (326g), jól mászik, még bokáig érõ porban sem kapar el, és nagyomn ballonos így megfelelõ nyomáson nehéz felütni. Szúrásos defektet sem kaptam vele soha, pedig 98g-os belsõvel használtam.
Írta 2005. január 12. - 14:06
Ohhh, én is bekapcsolodok egy kicsit, ez jooo téma, és hasznos is!!!
Szerintem:
-abszolut kedvenc: Schwalbe Racing Ralp (sztem mindenhova jo, iszonytosan tart)
-Kövesre(pl mátra marci): Schwalbe Black Jack(brutál minta,és ez iszonyatosan tart)
-Dagonya: ez egyértelmû Schwalbe Black Shark Mud 1.5
-és kisebb sár, vastag por: WTB Epicwolf 1.95
Ezekbõl nagyon lehet választani és joook is, én ezekkel versenyzek......Szóval SZERINTEM ezek a jooo gumik, Szerinted??????
Szerintem:
-abszolut kedvenc: Schwalbe Racing Ralp (sztem mindenhova jo, iszonytosan tart)
-Kövesre(pl mátra marci): Schwalbe Black Jack(brutál minta,és ez iszonyatosan tart)
-Dagonya: ez egyértelmû Schwalbe Black Shark Mud 1.5
-és kisebb sár, vastag por: WTB Epicwolf 1.95
Ezekbõl nagyon lehet választani és joook is, én ezekkel versenyzek......Szóval SZERINTEM ezek a jooo gumik, Szerinted??????
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!
Írta 2005. január 12. - 13:52
valaki használt már conti epxlorer pro-t? tapasztalatok? thx
Használtan ilyet és teljesen jó, általános felhasználásra. Kétkomponensût gyûrtem és jó sokáig bírja kivéve az aszfaltot. Nem tartozik a pille gumik közé (kevláros 545g ha jól emlékszem). Oldaltartása kiváló. Én hátra használtam, (most már sajna csak edzõguminak, mert elkopott
)
Írta 2005. január 11. - 23:20
A legtöbben ban nélkül eddig sem jutnak el...
ez nagyon jó, ezen most még röhögök
szóval Sósmogyika:
cc-n belül mire kéne a köpeny?
-minél könnyebb verseny-XC
-könnyû keskeny sárgumi
-amolyan mindenes terepes
valami ilyesmit még írj, és akkor megpróbálunk írni valamit rá...
ugyanis nincs abszolút univerzális CC gumi, ami mindenhová mindig jó...
Írta 2005. január 11. - 21:56
Ne légy türelmetlen, legalább már idetalált! A legtöbben ban nélkül eddig sem jutnak el...
Aktuális civil
Írta 2005. január 11. - 21:41
Írta 2005. január 11. - 21:37
Szerintetek mien cc-külsõt érimeg venni? Mrkába én maxisra meg kendára gondoltam.De ha nem jó cc-r akkor ajáljatok másikat.Elsösorba tipusra és árra lennék kiváncsi, meg arra, hogy hogyan bírja a strapát.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. január 09. - 19:37
Írta 2005. január 07. - 21:26
hátul a 2,1-es volt.
jó volt, csak nekem kellett a ballonosabb.
satufék meg sose volt, szal tök jó állapotban van, kép ha kell csinálok, levan szilikonozva, ugy tettem el.
ha valamelyik kell privizz...
jó volt, csak nekem kellett a ballonosabb.
satufék meg sose volt, szal tök jó állapotban van, kép ha kell csinálok, levan szilikonozva, ugy tettem el.
ha valamelyik kell privizz...
Autist Team:)
Írta 2005. január 07. - 21:22
Hátul nem használtad? Elöl sztem. a WTB Epicwolf az isten, csak hátra nem tudok jót . Most egy 2.1-es Conti Explorer van, de most, hogy már egy kicsit megkopott rohadt sok a defekt.
FuLL SpEEd oR NoThiNg
Írta 2005. január 07. - 21:11
nekem volt egy ideig elöl.
nem rossz, csak keményre kell fújni meg nem is túl ballonos ugye a méretei miatt.
de a mintázata bejött...
/amúgy eladó, 95%-os állapotban meg van egy 2.1-es is, az meg 90%-os
ha érdekel privizz/
nem rossz, csak keményre kell fújni meg nem is túl ballonos ugye a méretei miatt.
de a mintázata bejött...
/amúgy eladó, 95%-os állapotban meg van egy 2.1-es is, az meg 90%-os
ha érdekel privizz/
Autist Team:)
Írta 2005. január 07. - 21:07
Írta 2004. november 03. - 10:27
Kicsit utánanéztem ennek a BlackShark-nak.
Komoly a cucc nagyon! Asszem ez lesz...
Köszi!
8)
Komoly a cucc nagyon! Asszem ez lesz...
Köszi!
8)
Írta 2004. november 02. - 18:24
Ha már sárgumi akkor Shwalbe BlackShark Mud 1.5. Nincs nála jobb sárgumi. Könnyû (395g), tartós, és még a sarat sem szedi össze. Jó kicsit drága de sokáig bírja, és hihetetlen milyen dagványban is elmegy. Néha azért sikerült elkapartatnom, de ott (Alpok, füves meredek mászóka, 2 hét non-stop esõ után) más se ment el jobban.
Írta 2004. november 02. - 11:25
http://www.cambriabi...xc_tire_set.htm
egy eve nyomulok vele. felszedi a sarat, de ki is dobalja.
itt a kepen nem latszik, de eleg utos mintazata van oldalt, jol tart es ez nagyon nagy elonye.
relativ draga, en akkor 6 rongyert vettem a part belole.
ha nem szamit a tartossaga, akkor bizonyara nem is zavarna, hogy a butykei egy ido utan eltunedeznek
egy eve nyomulok vele. felszedi a sarat, de ki is dobalja.
itt a kepen nem latszik, de eleg utos mintazata van oldalt, jol tart es ez nagyon nagy elonye.
relativ draga, en akkor 6 rongyert vettem a part belole.
ha nem szamit a tartossaga, akkor bizonyara nem is zavarna, hogy a butykei egy ido utan eltunedeznek
Írta 2004. november 02. - 10:41
Csak hogy ON TOPIC is legyek egy kicsit:
Milyen olcsó és jó sárgumit ajánlanátok? CC, maraton...
A tartósság nem annyira kérdéses, sárban úgyis csak versenyeken mennék, privi túrákon soha nem indulok el sárban. Úúúúúúútálom!
Milyen olcsó és jó sárgumit ajánlanátok? CC, maraton...
A tartósság nem annyira kérdéses, sárban úgyis csak versenyeken mennék, privi túrákon soha nem indulok el sárban. Úúúúúúútálom!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére