Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

cc külsõ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
449 replies to this topic

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Blck shark Mud a nyerõ, mert könnyû és iszonyatosan harap! Nekem bejött és csak ezt használom sárban. 1.5 méretben a legjobb választás.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én elég sokáig használtam 98 g-os Maxxis belsõt, egyszer felütöttem kb.2.5 bar-on (60 kg vagyok) de mikor elmentem egy akácfa alatt, beleállt kb 15 tüske, de ez nem a belsõ hibája mert az elsõ gumiban is kb ennyi tüske volt, pedig abba 1 sima 600 Ft-os conti belsõ volt.
Különben coti crosscountry-t lehet még kapni, v.melyik katalógusban láttam!! (de elég drága)

A másik: majdnem az egész topicot végigolvastam, de egy véleményt sem találtam a Ritchey Excavader-rõl!! Pedig sz.tem sokkal jobb mint a Zmax(tapasztalatból mondom) és már kb 5000 km-t használtam elsõ keréken de még bõven van rajta bütyök!!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
láttam hogy 1.5-ös csak vhogy nem így képzeltem a saraskodást....:)
És a Másik kettõröl mit tudtok? (maxxis medusa és schwalbe black shark mud)
Meg továbbra is érdekel, hogy szerintetek, menyire érdemes használni õket maratonokon.

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

face: a continentalnak is van sárgumilya elég jó, a neve: cross country

van csak, ha jól tom már sehol sem lehet kapni....
egébként én is iet használok(1.5-ös) ést télleg elég jo
FuLL SpEEd oR NoThiNg

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
face: a continentalnak is van sárgumilya elég jó, a neve: cross country

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
Nagyon olcsón tudnék most hozzájutni egy pár WTB WeirWolfhoz
CCre abszolút felejtõ ez a külsõ? A súlya (730g) számomra elfogadható, de a mintázata nagyon aberráltnak tûnik. Sárban biztos nagyon jó, de száraz körülmények között/döngölt földúton nemtom hogy teljesíthet.
Használ(t) valaki ilyet?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Sziasztok!
Sárgumik érdekelnének maratonokra kettõt találtam amit igazán annak vélek:
maxxis medusa és schwalbe black shark mud.
Van tapasztalatotok ezekkel kapcsolatban?
És szerinetetk egy sáros maratonon mennyire éri meg használni õket?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
fura, nekem 1000km óta ugyanaz a 96g-os maxxis belsõ van elöl és hátul is, alacsony nyomás miatt kaptam már felütéses defektet, de ezen kívül nem volt vele semmi gondom

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Na, ez új...és megfontolandó.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
100g alatti Schwalbe-vel környéken eddig mindenki szívott: minden ok nélkül kihasadt kb 10cm-en(nekem is 4 ment igy szét meg 1 maxxis); ez mindenféle felniszalaggal elõfordult. azóta 130g-set használok azzak meg nincs semmi bajom.
FuLL SpEEd oR NoThiNg

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Bepászítom ide is...
Kerekeimen szeretnék könnyíteni és véleményekre lennék kíváncsi a köv. dolgokról:

1. Panaracer FireXC Pro 1,8: szinte semmit sem tudok róla, de szimpi: 500/600g
2. Shwalbe Fast Fred 2,0 RG: nem lehet rossz, de hogy viselkedik terepen? Ér a RaceGuard hókuszpókusz valamit? 420g
3. Ballonosságban hogy aránylik egymáshoz a két külsõ? Olvastam a Bikemag-ban asszem egy 2,X-os Maxxisról, hogy 2" alattinak felel meg...
4. 100 g körüli/alati belsõkbõl milyet vegyek? Durván mind 2000 HUF közelében van.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Erre úgy látom már soha nem kapsz választ.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
A Maxxis Ranchero eXCeption változatát lehet valahol kapni?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Lehet hogy nehéz a Black Jack de ha jól felfújod álomszépen gurul, tényleg nem nagy az ellenállása.

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
A méretrõl jut eszembe, van egy néhány éves Kenda slick gumim, 2.0 van ráírva. Na én fölraktam, fölfújtam 5 bar-ra, és a kerék beleszorult a vázba.
Lemértem, és a gumi 2,35-ös volt. Aranyos! De a bringa jól nézett ki vele, mint egy igazi superbike.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ugyeugye:)
legjobb gumi amit eddig használtam;)
mondjuk én 2,35-ös méretben, de nem ez a lényeg...
Autist Team:)

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Tavaszra nekem is meg kell válnom tar kopaszra hajtott Z-Max külsõimtõl, de vszeg a típus marad. Ennél jobb gumit 2,5-ért nem lehet kapni. Már 1,5 éve hajtom, volt már hóban-sárban, aszfalton is jól gurul, defekt nagyon ritkán.
Mindenkinek ajánlom.

McPherson

McPherson

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Amúgy a Black Jackbõl van light is, akit érdekel, de engem nem. Jó, mondjuk nekem elõtte nagyáruházi külsõm volt (ami után amúgy a Black Jack néha meglepetéseket okozott!!!), egy könnyebb darab. Ezt nem mértem meg, de olyan 600g körül lehet, a 900g v ennél nagyobb adat szvsz mindenképpen túlzás! Amúgy kíváncsi lennék, h akinek volt már ilyenje, annak mennyi idõ alatt kopott el...
Amúgy az elõzõ gumimat 2000km alatt szétettem, ezért vettem most jobbat.
...And Justice For All

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Elõl Schwalbe Black Jack(sztem jó a mintázata,viszonylag olcsó és kitart)

a black jack drótperemes ha minden igaz kõnehéz, 950g
a hajtogatható pedig már nem éppen az olcsó kategória...
ha neked a drótperemes van, próbálj ki egy 500g körüli külsõt, és az elsõ emelkedõn rájössz, hogy azért nem olyan mindegy, hogy milyen gumi van fenn, hisz úgyis kopik

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Elõl Schwalbe Black Jack(sztem jó a mintázata,viszonylag olcsó és kitart),hátulra pedig valami ezer forintos gumi, mert aki teker azért annak kopik rendesen a hátsó.Ha van pénzed akkor vegyél drágábbat,de sztem ha valaki nem versenyzik annak nincsen a hátsó gumik közt akkora különbség mint az árukban.Gurulni ez is gurul,sokkal tovább bírják mint a drágábbak, és vannak könnyûek is ha valaki grammániás.