# a Minotaur egy könnyû gépbe kellene nem állatkodás céljából , túrázni aszfalt/kemény és laza terep 50-50%. és kérdezném ,hogy a 430g-os súly ami kifejezetten jónak mondható , nem megy-e a biztonság rovására (defekt stb...) bár ez mint mondtam lájtos gépbe megy. (egyébként meg érdekes mintázata van) # a High Roller fõleg terepre. szal aszfalt/terep 20-80%
én egybõl a Pana Smoke+Dartra gondoltam... szerintem a mintája még mindig tuti (mászik fordul és tisztul is kellõ minõségben)
nemkönnyû viszont 2,1 és már van hajtogatós is... hogy holkapni nemtom én 50 ruppóért szereztem párját
noh, akkor ggx után itt a köv segítségre szoruló. Én
Szeretnék egy olyan külsõpárosba beruházni, amik:
-jól tisztulnak (sárgumi!)
-jól lehet mászni velük
-kell jó oldaltartás
-2.1 széles
-felütésvédelem nem árt
ebben a sorrendben... Ti mit ajánlanátok? No meg persze azért az ár sem mellékes.
elõre is thx!
na akkor itt a vége a történetemnek, mert megvettem, ez lett belõle:
Continental DoubleFighter Dual 26*2.0 kevlar(490g)
2290Ft-ért vettem db-ját (a Hervis-ben!!!!!!!)
nagyon hasonló egyébként a mintája az IRC mythos xc slik-hez, csak hát végülis feleannyiért jutottam hozzá!
köszi mindenkinek a segítséget!
egész jó
attól függ,mire használod
tipikus semi slick jellege van,szélen "nagyobb" bütykök,ill. középen pár barázda meg recék meg minden,egész tartós,ugyanakkor tapad is.
1 évet kihúzott már alattam,és most Rózsi alatt kopik tovább,igaz,elöl,szal relatíve lassan.
idõözben egy újabb kiszemelt:
Continental DoubleFighter Dual 26*2.0-ás
van valakinek errõl valami tapasztalata, mert elég olcsón tudnék ilyet venni, és súlyra is jó lenne, mert 560g(wire)/490g(kevlar)
Akkor már megin én jövök megin az IRC-vel. ;D Amikor mértem azt hiszem 500g körül volt. Sztem elég könnyû. Ja és ez még mindig a drótos, nemtom hogy a hajtogatható milyen nehéz, ja és ez 1,95-ös nem 2,1-es.
Na elmentem a ridebike-ba, megnéztem a conti traction gumit, de ez nem a traction PRO, hanem a sima traction, így nem kevláros, és 670g a 2.1-es...
ennél egy kicsit könnyeb gumit akarnék azért venni...
Köszi. Egyébként ne tessék arra gondolni hogy drága szüleimet megkértem hogy ugyan vegyenek mán' egy cangát... Sajna nincs pénznyomda a pincében, így koplaltam egy "kicsit" (most már 3. éve a kajapénz bringára megy :), de legalább fogytam, és így jobb.
köszi!
hajtogatós, kevláros verzió, csak hát 9 ropit ott kell hagynom...
nemtom még gondolkodom rajta, de most a conti traction kijönne 5 ropiból...
szerintem az lesz, hogy elmegyek a boltba, ott megnézem mind a kettõt, és ott már tudok majd dönteni...
remélem...
köszi eric!
Hoppá bocs ggx hogy nem válaszoltam, csak mostanában nem néztem be ide. Nemtom aktuális-e még.
Az a hajtogatós verzsön vagy a drótos? Egyébként sztem megveheted, eléggé allround külsõ, csak ilyen idõben nedves aszfalton figyázz mert nekem mostanában még az elsõt is sikerült megcsúsztatni ha olyan az út hogy eleve csúszós... Azt hogy van-e ennél jobb ilyen árban nemtudom megmondani neked. Próbáld ki sztem. (csak ne engem verj meg ha nem jön be ;D ha most nem jó akkor rakd el tavaszig és akkor kezdd el használni )