Azt a bizonyos SDG Gordo nyerget csak ajánlani tudom mindenkinek. Ilyen van a Stinkymen is. Jól bírja az eséseket, és mellé még nagyon kényelmes is. 10 ezerért ajándék.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kényelmes nyergek!
Started by
pitzu
, 2003. January 20. 10:46
Posted 2003. April 29. - 16:46
Posted 2003. April 26. - 21:53
Multkor probaltam egy Votec titanpalcas nyerget.
Nagyon kenyelmes volt.
Az orresznel kicsit viseltes volt, ez nem az erossege ezek szerint /egy evet hasznaltak/...
Azert ha a gazdija eladja, szerintem rarabolok :>>>
Nagyon kenyelmes volt.
Az orresznel kicsit viseltes volt, ez nem az erossege ezek szerint /egy evet hasznaltak/...
Azert ha a gazdija eladja, szerintem rarabolok :>>>
Posted 2003. April 26. - 20:50
Na végre megoldodott a kényelmes nyergem sikerült beszereznem egy Kona Sdg nyereget ami nagyon kényelmes és szuper..
Posted 2003. April 24. - 23:04
Ja Scrapen is ez van meg az összes állatkodáshoz kitalált Konán, bár a Stab Primon asszem már más van...Kösz hát az is még egy kicsit sok de hátha lesz majd olcson eladó , mert sok új Konat vesznek mostanság aztán a Srcaphez is ez jár ha jól emlékszem.
Posted 2003. April 23. - 19:46
Kösz hát az is még egy kicsit sok de hátha lesz majd olcson eladó , mert sok új Konat vesznek mostanság aztán a Srcaphez is ez jár ha jól emlékszem.
Posted 2003. April 23. - 19:24
Posted 2003. April 23. - 19:01
Posted 2003. April 22. - 14:46
Posted 2003. April 22. - 11:50
De ez gyárilag cserélhetõs 3 db csabar tartja elöl a pálcát + hátul két bütyökbe! Nem baj viszem vissza hátha a gari ér vmit mert sztem anyaghibás...
Posted 2003. April 21. - 23:15
elvileg cserélhetõs a pálcája ezért 15 rugó csak nincs hozzá külön pálca...
Elvileg minden nyereg cserélhetõ pálcás valahogy....
A múltkor a bótbajárós bringámon lekonyult a nyeregbilincs (régi fajta), nem volt nálam villáskulcs, és gondoltam, ha lehajolni tudott, fölfele i menni fog...nem ment..viszont a kezemben maradt a nyereg (pálca nélkül)
Szóval csak akarni kell... ;D ;D
Posted 2003. April 21. - 22:06
Ja arra én is emlékszem, hogy volt majd hátha megint lesz ennyiért! Mindegy lehet megesztergálják a sínjét azt jó is lehet még vagy esetleg a Mali szerez valahonnan bele gyárit..
Posted 2003. April 21. - 21:31
tényleg drága a Launch Pad olyan 15 körül, de én kifogtam apróban 7ért. A tiogát meg olyan 4-5 adják ha jól tudom, mármint a mûbõrt szóval ennyiért meg lehet próbálni talán
Posted 2003. April 21. - 21:27
Posted 2003. April 21. - 21:25
Szerintem vegyél Launch Padet ha már úgyis bejött a Funn. Szentem kényelmes ideig-óráig, viszont jó lehet vele irányítani a gépet. Vagy Tioga DH/DS nyeregrõl is jókat hallani és az ára sem olyan vad.
Posted 2003. April 21. - 21:08
Szerintetek mien nyerget vegyek ami kényelmes erõs és nem túl drága? zuzni meg enyhe ugra bugrálásra kéne. Mert a funn nyergem pálcája eltört (nem lecsoffadt) és elvileg cserélhetõs a pálcája ezért 15 rugó csak nincs hozzá külön pálca...
Posted 2003. April 08. - 19:34
Hali
Nekem a ritchey vector formája nagyon bejött, de pálcái elhajlottak alattam pedig csak 79 vagyok.
Aztán vettem valami komersz titán pálcást 4eért amit én nem szerettem mert irdatlan kemény volt a popsimnak (mellesleg ez most eladó). Pár hete utánam hajítottak (persze egy kis jó magyar huféé) egy F'izi'k chronot ami úgy tûnik kényelmes is és bizom benne hogy az üreges CRMO pálcával se lessz gond.
Viszont ma ültem egy nem tom milyen sellen (a sportkórház terhelésélettani laborjában a szobabicón)
és rettentõ kemény volt és a formája se jött be.
by
Nekem a ritchey vector formája nagyon bejött, de pálcái elhajlottak alattam pedig csak 79 vagyok.
Aztán vettem valami komersz titán pálcást 4eért amit én nem szerettem mert irdatlan kemény volt a popsimnak (mellesleg ez most eladó). Pár hete utánam hajítottak (persze egy kis jó magyar huféé) egy F'izi'k chronot ami úgy tûnik kényelmes is és bizom benne hogy az üreges CRMO pálcával se lessz gond.
Viszont ma ültem egy nem tom milyen sellen (a sportkórház terhelésélettani laborjában a szobabicón)
és rettentõ kemény volt és a formája se jött be.
by
Posted 2003. April 07. - 20:56
A Trimatic a Malinál most akciós:4850 Ft! Viszont csak 128 mm széles Párnázott gombostû ;D
Tud valaki valamit mondani a Selle Italia Focus ATB nevezetû nyergérõl.Egész olcsó. Mit bírhat az a carbon komposit pálca?
Maliéknál az SPX MAN tetszene ránézésre még. 150 mm széles, jó a színe és nevetségesen olcsó! Használt már valaki ilyet?
Tud valaki valamit mondani a Selle Italia Focus ATB nevezetû nyergérõl.Egész olcsó. Mit bírhat az a carbon komposit pálca?
Maliéknál az SPX MAN tetszene ránézésre még. 150 mm széles, jó a színe és nevetségesen olcsó! Használt már valaki ilyet?
Posted 2003. April 07. - 12:19
ne idegesíts má én még a régebbi Trimaticot háromért vettem a Malinál. így felment az ára