Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kényelmes nyergek!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
224 replies to this topic

CinderCone

CinderCone

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Azt a bizonyos SDG Gordo nyerget csak ajánlani tudom mindenkinek. Ilyen van a Stinkymen is. Jól bírja az eséseket, és mellé még nagyon kényelmes is. 10 ezerért ajándék. ;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Multkor probaltam egy Votec titanpalcas nyerget.
Nagyon kenyelmes volt.
Az orresznel kicsit viseltes volt, ez nem az erossege ezek szerint /egy evet hasznaltak/...

Azert ha a gazdija eladja, szerintem rarabolok :>>>

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Na végre megoldodott a kényelmes nyergem sikerült beszereznem egy Kona Sdg nyereget ami nagyon kényelmes és szuper..

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts

Kösz hát az is még egy kicsit sok de hátha lesz majd olcson eladó , mert sok új Konat vesznek mostanság aztán a Srcaphez is ez jár ha jól emlékszem.

Ja Scrapen is ez van meg az összes állatkodáshoz kitalált Konán, bár a Stab Primon asszem már más van...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Kösz hát az is még egy kicsit sok de hátha lesz majd olcson eladó , mert sok új Konat vesznek mostanság aztán a Srcaphez is ez jár ha jól emlékszem.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
SDG Gordo (out of Bounds) 9900 HUF ilyen van a Stinkyken

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Mennyibd kerül a kona sdg nyereg amit adnak az új Stinkyhez is?

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Nem mondtam ám komolyan, hogy cincáld szét a sokezerforintos nyerged ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
De ez gyárilag cserélhetõs 3 db csabar tartja elöl a pálcát + hátul két bütyökbe! Nem baj viszem vissza hátha a gari ér vmit mert sztem anyaghibás...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts

elvileg cserélhetõs a pálcája ezért 15 rugó csak nincs hozzá külön pálca...

Elvileg minden nyereg cserélhetõ pálcás :) valahogy....
A múltkor a bótbajárós bringámon lekonyult a nyeregbilincs (régi fajta), nem volt nálam villáskulcs, és gondoltam, ha lehajolni tudott, fölfele i menni fog...nem ment..viszont a kezemben maradt a nyereg (pálca nélkül)
Szóval csak akarni kell... ;D ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Ja arra én is emlékszem, hogy volt majd hátha megint lesz ennyiért! Mindegy lehet megesztergálják a sínjét azt jó is lehet még vagy esetleg a Mali szerez valahonnan bele gyárit..

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
tényleg drága a Launch Pad olyan 15 körül, de én kifogtam apróban 7ért. A tiogát meg olyan 4-5 adják ha jól tudom, mármint a mûbõrt szóval ennyiért meg lehet próbálni talán

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Launch Pad jó csak rohadt drága. tioga meg hát azt nem tudom, hogy jó-e.

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Szerintem vegyél Launch Padet ha már úgyis bejött a Funn. Szentem kényelmes ideig-óráig, viszont jó lehet vele irányítani a gépet. Vagy Tioga DH/DS nyeregrõl is jókat hallani és az ára sem olyan vad.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Szerintetek mien nyerget vegyek ami kényelmes erõs és nem túl drága? zuzni meg enyhe ugra bugrálásra kéne. Mert a funn nyergem pálcája eltört (nem lecsoffadt) és elvileg cserélhetõs a pálcája ezért 15 rugó csak nincs hozzá külön pálca...

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Hali

Nekem a ritchey vector formája nagyon bejött, de pálcái elhajlottak alattam pedig csak 79 vagyok.
Aztán vettem valami komersz titán pálcást 4eért amit én nem szerettem mert irdatlan kemény volt a popsimnak (mellesleg ez most eladó). Pár hete utánam hajítottak (persze egy kis jó magyar huféé) egy F'izi'k chronot ami úgy tûnik kényelmes is és bizom benne hogy az üreges CRMO pálcával se lessz gond.
Viszont ma ültem egy nem tom milyen sellen (a sportkórház terhelésélettani laborjában a szobabicón)
és rettentõ kemény volt és a formája se jött be.
by

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
A Trimatic a Malinál most akciós:4850 Ft! Viszont csak 128 mm széles :o Párnázott gombostû ;D

Tud valaki valamit mondani a Selle Italia Focus ATB nevezetû nyergérõl.Egész olcsó. Mit bírhat az a carbon komposit pálca?

Maliéknál az SPX MAN tetszene ránézésre még. 150 mm széles, jó a színe és nevetségesen olcsó! Használt már valaki ilyet?

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
ne idegesíts má én még a régebbi Trimaticot háromért vettem a Malinál. így felment az ára :o :o :o :o

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Hi!

Nem tudjátok véletlenül, hogy ki az AVOCET nyergek forgalmazója?

zsolti22

zsolti22

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Selle Italia- Trimatic csak ajánlani tudom. 7-8000Ft kb. Gyapinál érdeklõdjetek. -ZS