Köszönöm eff
Elolvastam a tesbike-on az idevágó részt, de csak egy ember írta meg a véleményét.
Ha valaki probálta már ezt a nyerget írjon.
Jelentkezz be Regisztrálj
Kényelmes nyergek!
Írta 2005. szeptember 08. - 20:44
Írta 2005. szeptember 08. - 13:08
Elolvastam a tesbike-on az idevágó részt, de csak egy ember írta meg a véleményét.
Ha valaki probálta már ezt a nyerget írjon.
Írta 2005. szeptember 07. - 14:25
Hol lehet kapni ezt a (Selle Italia Fokus Trans Am) nyerget és mi a tapasztalatotok?. Annyit tudok, hogy 6600 huf körüli az ára.
A mali a forgalmazója, (www.mali.hu), a honlapon találsz jónéhány címet. ajánlom h a tesbikeon olasd el az idevágó kritikát.
Írta 2005. szeptember 07. - 07:52
Hol lehet kapni ezt a (Selle Italia Fokus Trans Am) nyerget és mi a tapasztalatotok?. Annyit tudok, hogy 6600 huf körüli az ára.
Írta 2005. szeptember 06. - 21:02
Írta 2005. szeptember 06. - 18:21
mi a vélemény, ha már most sajog, csak roszabb lesz? (ugye nem.., mert nem kevés pénz és rohangalas van benne)..
elõre is thnx
Nekem Ike race (kivágott ) van a fitneszgépen és Selle XO Gel a montin,de mindkettõt jócskán felülmúlta a Ritchey nyergem
persze mondenki más morfológiailag
Írta 2005. szeptember 06. - 10:59
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 06. - 10:02
én meg azt tapasztaltam hogy ha 5" rugóut van a segged alatt nem kell feltétlen intim betét....A kivágott nyergekrõl: hidegben fel lehet fázni velük, bár "nem szelel", vagyis nem érzed. Persze nem mindenki fázik fel. Különben pedig nem egyértelmû a prosztatavédelem szempontjából való elõnye a "tele" nyergekkel szemben, mivel már ezeknél is van egy kis mélyedés.
KErékpározáshoz (ha nem a boltba mész) mindenképp betétes gatya kell, akármilyen a nyereg (ezen persze nem a 60 dkg-ás rugós fotelekre gondolok).
A kipróbálásnál a pár kör semmit nem jelent, inkább megtévesztõ. A keményebb, de késõbb kényelmes nyerget hagyod ott, és a puhábbnak ható geleset viszed el, ami nem lesz jó. A fapadosakat leszámítva inkább a keményebbek a jók. Kb. 200-500 km után derül ki milyen egy nyereg. EGyébként is idomul egymáshoz a nyereg és a fenék. A Selle Italia slr (135 gr.) pl. meglepõen "kényelmes" ahhoz képest, hogy alig van benne szivacs és tartós is.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 06. - 09:04
persze mondenki más morfológiailag
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2005. szeptember 06. - 08:15
KErékpározáshoz (ha nem a boltba mész) mindenképp betétes gatya kell, akármilyen a nyereg (ezen persze nem a 60 dkg-ás rugós fotelekre gondolok).
A kipróbálásnál a pár kör semmit nem jelent, inkább megtévesztõ. A keményebb, de késõbb kényelmes nyerget hagyod ott, és a puhábbnak ható geleset viszed el, ami nem lesz jó. A fapadosakat leszámítva inkább a keményebbek a jók. Kb. 200-500 km után derül ki milyen egy nyereg. EGyébként is idomul egymáshoz a nyereg és a fenék. A Selle Italia slr (135 gr.) pl. meglepõen "kényelmes" ahhoz képest, hogy alig van benne szivacs és tartós is.
Írta 2005. szeptember 05. - 20:40
erre azt tudom mondani hogy fulltelóssal igen, és mivel tavasz ota kb 150 kilcsit mentem merevseggûvel, azt viszont betéttel......Bringás nadrág nélkül is kényelmes? Amúgy a nyergek ügyében körbetelefonáltam, akad néhány bolt, ahol ki lehet próbálni a nyerget, igaz, csak néhány kör erejéig.
Írta 2005. szeptember 05. - 20:26
ha szelel is nem észrevehetõ, igaz õsszel télen azért fel is öltözöm rendesen..
nekem kényelmes volt elsõre, (persze nem fotel) ahogy a wtb, meg a lookin viszont kényelmetlen...persze a legjobb lenne kipróbálni mindet, csakhát ez nem az az ország...mert tényleg lehet ami nekem nagyon kényelmes az másnak elviselhetetlen..
Bringás nadrág nélkül is kényelmes? Amúgy a nyergek ügyében körbetelefonáltam, akad néhány bolt, ahol ki lehet próbálni a nyerget, igaz, csak néhány kör erejéig.
Írta 2005. szeptember 05. - 18:05
ha szelel is nem észrevehetõ, igaz õsszel télen azért fel is öltözöm rendesen..Na pontosan ilyen segítségre gondoltam, nagyon köszönöm, én is nézegettem az san marcot, az aramit illetve az SKN-t. Lehet h hülye kérdés, de õsszel, ill. hidegebb idõkben a kivgás miatt nem "szelel" túlzottan a nyereg? Kényelem szempontjából megfelelõek, vagy idõvel megszokhatóak inkább?
elõre is lot of thnx
nekem kényelmes volt elsõre, (persze nem fotel) ahogy a wtb, meg a lookin viszont kényelmetlen...persze a legjobb lenne kipróbálni mindet, csakhát ez nem az az ország...mert tényleg lehet ami nekem nagyon kényelmes az másnak elviselhetetlen..
Írta 2005. szeptember 05. - 17:58
eff pontos választ nem tudok Neked adni, mert csak rokon tipusokat próbáltam, meg ugye tényleg a legszubjektívebb kérdés, de wtb rocketet próbáltam (igaz csak cro mo sínes) na azt soha többet...viszont mind a 2 bringámon san marco nyereg van, az egyiken arami, a másikon aero..és eddig a legjobbak az általam próbáltak közül..az arami hasonlít az era pro-ra , csak lukas a közepe...
Na pontosan ilyen segítségre gondoltam, nagyon köszönöm, én is nézegettem az san marcot, az aramit illetve az SKN-t. Lehet h hülye kérdés, de õsszel, ill. hidegebb idõkben a kivgás miatt nem "szelel" túlzottan a nyereg? Kényelem szempontjából megfelelõek, vagy idõvel megszokhatóak inkább?
elõre is lot of thnx
Írta 2005. szeptember 05. - 17:55
eff pontos választ nem tudok Neked adni, mert csak rokon tipusokat próbáltam, meg ugye tényleg a legszubjektívebb kérdés, de wtb rocketet próbáltam (igaz csak cro mo sínes) na azt soha többet...viszont mind a 2 bringámon san marco nyereg van, az egyiken arami, a másikon aero..és eddig a legjobbak az általam próbáltak közül..az arami hasonlít az era pro-ra , csak lukas a közepe...ThufirHawat, remélem azért néhányan csak válaszolnak, mégha te az ellenkezõjét várod. Nem általánosságokat tartalmazó véleményt kértem, hanem tapasztalatokat, tanácsokat. Azt meg miért ne? Amúgy meg a szövegem elsõ sora ugye ez volt: tom, h a nyereg-kérdés abszolúte egyedi, de hátha tudtok tanáccsal szolgálni...
szóval azért csak kérnék segítséget.
thnx
Írta 2005. szeptember 05. - 17:46
szóval azért csak kérnék segítséget.
thnx
Írta 2005. szeptember 05. - 14:51
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. szeptember 04. - 12:46
Írta 2004. június 07. - 22:32
állítólag a rugalmassága miatt kényelmesebb..
bár én még nem próbáltam
Írta 2004. június 07. - 19:30
Csak mindenfélét hall az ember a prosztatabántalmakról és gondoltam, ha ezen múlik a... akkor cserélek!