Publikusak ezek az okok? Ha igen, oszd meg velünk, légyszi!Na srácok én elhagytam az Authorosok táborát!
Semmi gondom nem volt a géppel!!!
Más okok késztettek rá!
Ha valakit érdekel a keveset használlt Egoist vázam, olcsón eladó!
06 20 424 3883
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Indította
Zak McKracken
, 2003. január 12. 14:37
Írta 2003. július 04. - 12:17

Írta 2003. július 04. - 11:24

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Írta 2003. július 04. - 11:04

Na srácok én elhagytam az Authorosok táborát!
Más okok késztettek rá!
06 20 424 3883
Más okok késztettek rá!
06 20 424 3883
Írta 2003. július 04. - 09:10

Na teljesen kihalt ez a topik! >
>
>
Azért én néha írok magamnak! ;D ;D
Holnap maraton!!!! Hej!
Én indulok, és ki még?
Megtaláltok az Opuson, a fekete-szürke Cratoni Sirion sisak van a fejemen. SZóljatok, ha láttok. 2 Kelly'ses, meg 1 Trekkes gyerek lesz velem. Fújjj!
Szóval én tartom közöttük az Authoros fílinget.
Kellemes hétvégét mindenkinek! És aki jön a maratonra: A biciklid legyen veled!

Azért én néha írok magamnak! ;D ;D
Holnap maraton!!!! Hej!
Én indulok, és ki még?
Megtaláltok az Opuson, a fekete-szürke Cratoni Sirion sisak van a fejemen. SZóljatok, ha láttok. 2 Kelly'ses, meg 1 Trekkes gyerek lesz velem. Fújjj!

Kellemes hétvégét mindenkinek! És aki jön a maratonra: A biciklid legyen veled!
Írta 2003. július 02. - 10:19

Gyurma! Gyurma! 
Hogy lesz így meg az Authorosok népes tábora!
Eldõlt a nevezés. Megvan a lista:
http://www.mountainb...dunam/index.htm
Elfogadták a nevezésemet.
Ki jön az Author tulajdonosok közül?

Hogy lesz így meg az Authorosok népes tábora!
Eldõlt a nevezés. Megvan a lista:
http://www.mountainb...dunam/index.htm
Elfogadták a nevezésemet.
Ki jön az Author tulajdonosok közül?
Írta 2003. július 02. - 00:38

Ó meaculpa!!
Most meg sajna nem biztos, hogy én megyek, mert idõközben felmerült, még 1-2 alternatíva a hétvégémmel kapcsolatban.
Ha eldöntöttem a végleges verziót, akkor majd szólok, hogy mi az ábra! ???
Bocsi, de kevés a szabadidõm, és ha ezer felé mennék, akkor is kevés lennék.
Most meg sajna nem biztos, hogy én megyek, mert idõközben felmerült, még 1-2 alternatíva a hétvégémmel kapcsolatban.
Ha eldöntöttem a végleges verziót, akkor majd szólok, hogy mi az ábra! ???
Bocsi, de kevés a szabadidõm, és ha ezer felé mennék, akkor is kevés lennék.
Írta 2003. július 01. - 08:39

Na ki jön a Duna Maratonra? Eddig akit tudok, Gab Gyurma meg én. És még ki? Ez itten a nagy kérdés.
Írta 2003. június 28. - 01:16

Én is beneveztem már,úgyhogy engem is megtaláltok.(legalábbis a rajtnál még biztos ott leszek
)
Kell valakinek laminált kormányra madzagolható saját készítésû laminált magasság térkép (vagy hogy hívják) a maratonra? Lehet hogy segít valamit. Ingyé van.

Kell valakinek laminált kormányra madzagolható saját készítésû laminált magasság térkép (vagy hogy hívják) a maratonra? Lehet hogy segít valamit. Ingyé van.
Írta 2003. június 27. - 22:52

Még van nálam 5 db. nevezési lap, ha valakit érdekel!!
Hétfõig jó lenne tudni, hogy kik akarnak még jönni.
Lovas Gabi, Gab, Zaki, Forest, és társaik, benneteket nem érdekel a dolog?
Hétfõig jó lenne tudni, hogy kik akarnak még jönni.
Lovas Gabi, Gab, Zaki, Forest, és társaik, benneteket nem érdekel a dolog?
Írta 2003. június 26. - 18:13

Ok Gyurma!
Pénteken délelõtt megyek akkor felrakatni!
Én megyek a Duna Maratonra, már neveztem a 65 km-es távra! Engem megtaláltok!
Pénteken délelõtt megyek akkor felrakatni!
Én megyek a Duna Maratonra, már neveztem a 65 km-es távra! Engem megtaláltok!
Írta 2003. június 25. - 20:47

Na hali!
Ulti, ha minden igaz, holnap du. itt lesz a láncod!
Nevezett már v.ki a Duna maratonra?
Ha jól tudom, már betelt a nevezési létszám, úgyhogy jó lenne tudnom, hogy kiket érdekel komolyan ez az egész balhé!
Ulti, ha minden igaz, holnap du. itt lesz a láncod!
Nevezett már v.ki a Duna maratonra?
Ha jól tudom, már betelt a nevezési létszám, úgyhogy jó lenne tudnom, hogy kiket érdekel komolyan ez az egész balhé!
Írta 2003. június 23. - 13:37

Kedvem az lenne/van
, csak éppen idõm nincs >
>
>
. Kedden délután dolgozom. Sajna. Ez van. De a Duna Maratonon ott leszek! 8) 8) 8)

Írta 2003. június 22. - 10:50

Sziasztok!
CCgyurma, akkor állj neki müzlit zabálni és szedd le a felesleges cuccokat az A-Zone-ról
Azt hiszem mégis bevállalom a Maratont,már csak a tenyerem, tart vissza bringázástól, meg a fékkart kéne rendbe hozni aztán meg be kéne fizetnem a már megemelt nevezési díjat.
Ultio, nincs kedved a héten valamikor bejárni a Maraton elsõ pár kilométerét? ??? Valamikor délután a hét egyik napján tekerhetnénk egyet együtt,hogy összeszokjon az Author csapat a maratonra.
Mondjuk találkozhatnánk az Author boltnál aztán meg fel a HHH felé. Mondjuk kedden? Persze jöhet bárki akinek kedve van.
Agyõ
Gab
CCgyurma, akkor állj neki müzlit zabálni és szedd le a felesleges cuccokat az A-Zone-ról

Azt hiszem mégis bevállalom a Maratont,már csak a tenyerem, tart vissza bringázástól, meg a fékkart kéne rendbe hozni aztán meg be kéne fizetnem a már megemelt nevezési díjat.
Ultio, nincs kedved a héten valamikor bejárni a Maraton elsõ pár kilométerét? ??? Valamikor délután a hét egyik napján tekerhetnénk egyet együtt,hogy összeszokjon az Author csapat a maratonra.

Agyõ
Gab
Írta 2003. június 22. - 09:53

Írta 2003. június 22. - 09:22

100 % hogy gyári. Egyedül annyi lett rajta csinálva, hogy kihúztam a nagyobb rugóútra!
Írta 2003. június 21. - 12:11

Ahoj!
Gyurma!! Az a Black sport amit probaltam nálatok a boltban az meg lett tuningolva, vagy alapban csillapít annyit? Tudod, az enyém nem nagyon reagál és a Zöldpontban lévõ sem az igazi. Nézd meg lécci a fekete A-gangen is, és mondd el a véleményed. Csak mert akkor nem kéne felcígölni a cuccot. Nagyon szépen köszönöm!!
Üdv:
DM
Gyurma!! Az a Black sport amit probaltam nálatok a boltban az meg lett tuningolva, vagy alapban csillapít annyit? Tudod, az enyém nem nagyon reagál és a Zöldpontban lévõ sem az igazi. Nézd meg lécci a fekete A-gangen is, és mondd el a véleményed. Csak mert akkor nem kéne felcígölni a cuccot. Nagyon szépen köszönöm!!
Üdv:
DM
Írta 2003. június 20. - 21:57

Annyi a dh verseny mostanában, hogy a végén meg kell változtatnom a nevem elõtagját CC-re :'(
Írta 2003. június 20. - 21:53

Írta 2003. június 20. - 21:34

Gyurma!
Tisza Maraton július 20 tuti ott vagyok! Remélem te is!
Azt a csinos relkémtáblát is hozzad!
Tisza Maraton július 20 tuti ott vagyok! Remélem te is!
Azt a csinos relkémtáblát is hozzad!

Írta 2003. június 20. - 21:25

Errõl jut eszembe ki jön a maratonra? 
Gondolom megint mindenki visszalép a végére >
De akkor leveszem rólatok a kezem ;D

Gondolom megint mindenki visszalép a végére >

De akkor leveszem rólatok a kezem ;D